Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

tebrık ederım canım.sana dun yaptır dedık ama neyse.degerın cok ıyı cıkmıs masallah .allah tamamına erdırsın ıns:nazar::nazar::nazar:

canım yaa ben umutluyum yani öyle olmak istiyorum:16:
bir haftadır vucudumda değişimler var kasık ağrısı,iştahımın açılması,bugünkü bulantıda var bilmiyorumki sanki birşeyler var gibi geliyor iyi düşünelim iyi olsun demi :52::52::52::52:
yazmak istemiyorum buraya psikolojik diye düşündüqüm için... bir sürü belirti var deyipte ay sonu birde reql olmak var...bu kasık aqrısıyla hamile deqilsem birdaha hiçbir kasık aqrımı hamileliqe yormucam...gögüslerime el deqdiremiyorum...1-2 şey daha var bulantı başdönmesi vs...ama bunların hepsi psikolojikte olabilir...ben zaten reql günüm geçmeden birdaha test mest yapmıcam..dün aqzımın payını aldım malesef canım :(

yokmu artıran :24::24:

Son düzenleme:
ıkızlerde ıyıler cok sukur.ama daha bır kardeslerının olacagının farkında deıller.onlarda kucukler ancak dogdugunda anlıcakalr :)))

sorma lata cım ya bız o yaslarda bırak cınsel ılıskı yasamayı adet oldugumda nasıl utanıyordum.bızmı tuaftık yoksa sımdılermı tuaf.aferdersın kıclarındakı moku yıkamayı bılmeden sex mex herseyı yasıyolar.allah gostermesın basa vermesın ınss.buyuk konusmakta ıstemıyorum ama.hıkaye bana acıkcası cokta ınandırı gelemdı ole sezınledım.

malesef kuzum banu ve ozlem henuz gebe deılelr ama gulsen hamıleee :):nazar::49:

ciddi misin ya ne zaman aldınız haberi durumu nası ayyy cok sevindim yaaa daha bi kç gün önce konuştuk hiç umutlu degildi bizim batlarımız hemen hemen aynı gün ondan biliyorum ayyy anlatamam ya nası sevindigim inşallah darısı bana ya

yazmak istemiyorum buraya psikolojik diye düşündüqüm için... bir sürü belirti var deyipte ay sonu birde reql olmak var...bu kasık aqrısıyla hamile deqilsem birdaha hiçbir kasık aqrımı hamileliqe yormucam...gögüslerime el deqdiremiyorum...1-2 şey daha var bulantı başdönmesi vs...ama bunların hepsi psikolojikte olabilir...ben zaten reql günüm geçmeden birdaha test mest yapmıcam..dün aqzımın payını aldım malesef canım :(

bende varım kızlar yaaa

canım tebrik ediyorummm cok mutlu oldum senin adına tatlım tadını çıkar haberin bide kendine cokkk dikkat et bebişede canım

oofff ne yapmalıyız arkadaşlar. gerçi yaradan ne zaman isterse o zaman olacak ama yine de belki bişeyler vesile olur. sizler ne zamandır istiyordunuz, neler önerirsiniz?

canım bende kilo ve pko var.. adetlerim zaman zaman düzensiz oluyor. bazı aylarda yumurtlama olmuyor:25: biz ekim ayında felan denemiştik.. sonra kilo ve troid sorunlarım yüzünden ara verdik.. bu ay yine denedik.. benimde bat bugün.. ama dün damla damla gelmeye başladı.. bu sabah test yaptım bişey çıkmadı :43: nedense bu ay olmasını çok istiyodumm :43: ikide bi ağlıyorum.. çok duygusalım bu aralar.. kısmette ne varsa o olur tabii. biz ne yapsak boş..

öneri olrak poponun altına yastık koymak ve 20 dk yatmak diyolar.. ama hiç durmdan kalkan bile hamile kalıyor. herşey kısmet bence...

ilerleyen günleri takip edicem bakalım başka değişiklikler olacakmı.ister istemez umutlanıyoruz hayırlısı olur hepimizin inşallah:16::16:

bende varım kızlar yaaa

liste baya uzunmuş:27::27::27::27::27:

bizim bebişler nerde ne zman gelecekler yaaaaa :84::84::84::84:

canım bende kilo ve pko var.. adetlerim zaman zaman düzensiz oluyor. bazı aylarda yumurtlama olmuyor:25: biz ekim ayında felan denemiştik.. sonra kilo ve troid sorunlarım yüzünden ara verdik.. bu ay yine denedik.. benimde bat bugün.. ama dün damla damla gelmeye başladı.. bu sabah test yaptım bişey çıkmadı :43: nedense bu ay olmasını çok istiyodumm :43: ikide bi ağlıyorum.. çok duygusalım bu aralar.. kısmette ne varsa o olur tabii. biz ne yapsak boş..

öneri olrak poponun altına yastık koymak ve 20 dk yatmak diyolar.. ama hiç durmdan kalkan bile hamile kalıyor. herşey kısmet bence...

problemler aynı anlaşılan.bende de pko var, ve tiroidim çok düşük, ilaç filan da vermedi doktor. onları hep denedim, 20 dk değil, sabaha kadar kalkmadığım oldu. nasipte yoksa olmuyor hakikaten. ymurtlama olmadığını nasıl anlıyorsun canım? ben sıvıya bakıyorum ama kestiremiyorum yine de.

problemler aynı anlaşılan.bende de pko var, ve tiroidim çok düşük, ilaç filan da vermedi doktor. onları hep denedim, 20 dk değil, sabaha kadar kalkmadığım oldu. nasipte yoksa olmuyor hakikaten. ymurtlama olmadığını nasıl anlıyorsun canım? ben sıvıya bakıyorum ama kestiremiyorum yine de. kilo ve boyun kaç bu arada? benim 1.68 boy, kilo 67 , şişkoyum değil mi?

Son düzenleme:
kızlarrrr, ben ancak gelebildim pc başınaaaa!! kızlar verdim sabah kan testii, çıktı 2 saat sonra sonuç.. hmileyimmmm kızlarrrrr :)))) inanamıyorum yazarklen bileeee!! değerim de 370.5 !!! bugün bnm bat tarihimdiii!!

çook mutluyum, Allahın izniyle, inşallah, darısı tüümm isteyenleree..

hadi gözün aydın tatlım benim çok sevindim

ilerleyen günleri takip edicem bakalım başka değişiklikler olacakmı.ister istemez umutlanıyoruz hayırlısı olur hepimizin inşallah:16::16:

liste baya uzunmuş:27::27::27::27::27:

bizim bebişler nerde ne zman gelecekler yaaaaa :84::84::84::84:

inşallah ay sonunda yüzlerimiz güler canım..sen tekrar nezaman test yapmayı düşünüyorsun...

Son düzenleme:
yumurta var çatlıyorda ama başka bişi var engel sanırım...
anlatıcam ama canımın sıkısı bi geçse

Back