- Konu Sahibi pembemasal
- #5.461
kürleri bıraktım bugünden itibaren ne yicem ne içicem iyice canım sıkıldı
ne oldu tatlım nie canın sıkıldı bakim?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kürleri bıraktım bugünden itibaren ne yicem ne içicem iyice canım sıkıldı
ya boy kaç ki bu kadar zayıfşıyorsunuz, ben baya şişkoyum demek ki, engel oluyor kilo değil mi? boyum 1.68, kilom 66-67 filan. kaç kilo vermem lazım![]()
ya boy kaç ki bu kadar zayıfşıyorsunuz, ben baya şişkoyum demek ki, engel oluyor kilo değil mi? boyum 1.68, kilom 66-67 filan. kaç kilo vermem lazım![]()
bat nezamandı canım senin...ben yapmadımki test haftaya yapıcam![]()
yumurta var çatlıyorda ama başka bişi var engel sanırım...
anlatıcam ama canımın sıkısı bi geçse
canım 32 yaşındayım boyumda 1.63.
kilon boyuna ve yaşına oranla değişir netten hesapla istersen.birazcık fazlalığın var gibi dikkat edersen onuda verirsin inşallah.![]()
problemler aynı anlaşılan.bende de pko var, ve tiroidim çok düşük, ilaç filan da vermedi doktor. onları hep denedim, 20 dk değil, sabaha kadar kalkmadığım oldu. nasipte yoksa olmuyor hakikaten. ymurtlama olmadığını nasıl anlıyorsun canım? ben sıvıya bakıyorum ama kestiremiyorum yine de. kilo ve boyun kaç bu arada? benim 1.68 boy, kilo 67 , şişkoyum değil mi?
bat nezamandı canım senin...
ya canım bence kiloyla falan alakası yok ben ne bayanlar biliyorum ya hamiş olan geçen gün birini gördüm 8 aylık olmuş ama hamile oldugunu bile anlayamadık ya bende 1 65 boyum kilomda 51 ama bende de pko var ve 3 senedir bebeiş falanda yok
ben ateş ölçüyorum.. hatta geçen gün bi tablo örneği koymuştum.. yumurta olmayınca ateş aşağı yukarı hareket ediyor.. anlaşılıyor.. canım sende kilo yokki benim yanımda.. ben172 cm 102 kiloyum..
eğer normal düzende 28 günde bir olursam 27 nisan 30 gün sürersede 29 nisan.geçen ay biraz geciktide.
nette 29 nisan yazıyo.
aaa hesaplattım 8 kilo vermeliymişim. yaş 26, hay Allah, sağ ol canım, rahatsız oluyordum ama fazla görmüyordum, iyisin iyisin diyolarlardı hep, kendimi avutmuşum![]()
oooooyyy boyun da uzun ama kilo fazlaymış gerçekten, umarım çabukça verirsin, Rabbim kolaylıklar versin. ateş ölçme aletleri eczanelerde filan mı satılıyor, özel bir aleti mi var? bi de fiyatları ne kadar?
belki evet, ne şişmanlar var, 6 tane çocuğu var, ben de tanıyorum. offf olmadıkça insan bahaneler üretmeye çalışıyor işte, Rabbim bizlere de nasip etsin inşaallah. oy oyy biz de 5 aydır istiyoruz henüz, bi de panik bi tip olunca, hemen pimpiriklenmeye başladım. hayırlısı artık. Rabbim size daha tez zamanda versin inşaallah.![]()
sen benden öncesin canım..inşallah hayırlı haberlerini alırız...
oooooyyy boyun da uzun ama kilo fazlaymış gerçekten, umarım çabukça verirsin, Rabbim kolaylıklar versin. ateş ölçme aletleri eczanelerde filan mı satılıyor, özel bir aleti mi var? bi de fiyatları ne kadar?
canım ateş ölçme sayfasına bakabilirsin.. normal dereceyle sabah uyanır uyanmaz yataktan çıkmadan ateşini ölçüp not ediyosun... yumurtlama gününden önceki gün ateşin birden düşüp ertesi gün birden çıkıyor.. bu olaydan yumurtladığını anlıyorsun.. Eki Görüntüle 396167
soldakinde yumurta yok sağdakinde var...
sizin ilk bebişinizmi yoksa ikincimi olcak hayırlısıyla olursa canım
ilk canım inşaallah.
canım sağlık açısından önemli hamilelikte pek aşırı olmadığı sürece sorun oluyor diye biliyorum.
bende merak ettim.