- 9 Ocak 2012
- 2.495
- 23
- 158
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #5.401
ozaman migrenin çeşitleri var demekki..bana eqe üni. dekanı mail attı bütün bilgiler ordan...birde ben kendim yaşadım ileri boyutta migren var bende ..reql öncesi ve reql sonrası yoqun olarak aqrıyor... ve 2 tane doqum yaptım doktorumun dediqi gibi hamilelikte migrenim hiç tutmadı..demekki benimki adetle ilişkili bir migren türü....ablanınkisi farklı ozaman canım...
topiğe pek uğramıyo kimse herkes kendini dışarı atıyo sanırım hava güzel ya
lata pembemasal nasılsınız fıstıklar sesiniz soluqnuz çıkmıyor....
bugün topik çok sessiz yaa herkes güneşli havanın tadını çıkarıyor sanırım :26:
egzantrikresssam (inş. doqru yazmışımdır) nickin çok hoşuma gidiyor....gerçekten ressammısın canım...
canım sen akşamdan haber ver...eşine nasıl süpriz yaptın anlat bakalım...
canım sen akşamdan haber ver...eşine nasıl süpriz yaptın anlat bakalım...
anlatim tatlım.yatana kadar bekledim önce ben yattım 10 dk sonra eşim geldi hediye paketini verdim bu ne dedi aç bak dedim bende sonra açtı vee açar açmaz hamilemisin dedi ama bi diyişi vardı görmelisiniz yaa benim gözlerim felan doldu evet dedim.artık çok dikkat ediyosun kendine dedi. ama tabi tam sevine miyorum dedi eşim diğer gebeliğimden dolayı . kimseye söylemicez kalp atışlarını duyana kadar . ama eşimin hamilemisin diyişi hala kulaklarımda çocuk gibi sevindi cnm benim yaaa
lata pembemasal nasılsınız fıstıklar sesiniz soluqnuz çıkmıyor....
bugün topik çok sessiz yaa herkes güneşli havanın tadını çıkarıyor sanırım :26:
egzantrikresssam (inş. doqru yazmışımdır) nickin çok hoşuma gidiyor....gerçekten ressammısın canım...
benım mıgde bulantılarım devm edıyor atlım halsızlık ayakta duramıyorum yazdıkalrınıza bır goz atıp gdıp yatıyorum kızlar huc bırsey yıyemıyorum bebek ıcın kotu bır durum olmaz deglmı o bendn ıdare edıyordur degılmı:)acım ama bırsey yıyemıyorum yedgım gıbıde her an kusup duruyorum cok afedersınız ama cok zormus yaaa
Bir bayan konu açmıs sabah beri onu takıp edıyorum canım sıkkın neler oluyor sadece bakakalıyoruz( 16 yasındakı kız kardesının yaptıgı hatayı paylasmıs ama ne yorumlar sormayın gıtsın bende yorum yaptım acızane bakalım sonuc ne olacak P
Canimm ole hemen belirti olmayabilir kisieden ksiye hatta bebekten bebege degisir. Diyorum ki hatta muayene ol sen drdan istersen verir kan tahlilide zaten. Bari degilsen bile neden kaynaklandigini anlamis olursun. Hadi hayirli haberlerle don. Emii..
bende onu takip ediyorum öğle yemegıne çıktım aklımda hep o Allah yardımcısı olsun
saol cnm 73.37 cnm
kızlar merhaba yeni hamiş haberleri varmı ben coktandır giremedim ama cok da merak ettim ya lata dalin sizin durumlar nası bizim minik yegenler ne alemdeler nasıllar
ne konusu kızlar ya ne olmuski bayana
kızlar merhaba yeni hamiş haberleri varmı ben coktandır giremedim ama cok da merak ettim ya lata dalin sizin durumlar nası bizim minik yegenler ne alemdeler nasıllar
TATLIM bu degerle gorunmemsı normal benım 267 ıken bıle gorunmedı kese dr 1000 oldugunda kese 3000 oldugundada bebk gorunur demıstı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?