Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

he tabi şunu da belirtiyim migren için, net hatırlamıyorum ama belli dönemleri vardı, hamilelikte ya ilk 3 ay ya son 3 ay öyle bişeydi.

olabilir canım inşallah hepimizin sende olduğu gibi olur. yaşayan bilir kolay değil çünkü. tabi önce bi hamile kalsak daha iyi anlıcaz:) kızlar cuma vaktindeyiz dualarınızı eksik etmeyin.

canım ben tekstil mezunuyum. elim resim yapmaya çok yatkın staj yaptığım yerde stilist olmayı istedim evlenince bitti. çok eskiden beridir de yaptığım resimlerin altına hep egzantrikressam yazardım. sürekli yüz resimleri yapardımmmmm... birazda egzantrik olurdu. yani farklı, garip yani nasıl diyim sıradışı ...

Haa evet kız patıklerı gorunce ne dedi valla bızler baldız olarak burda kudurduk meraktan hadi anlatt çabuk:)))

canım sen akşamdan haber ver...eşine nasıl süpriz yaptın anlat bakalım...

anlatim tatlım.yatana kadar bekledim önce ben yattım 10 dk sonra eşim geldi hediye paketini verdim bu ne dedi aç bak dedim bende sonra açtı vee açar açmaz hamilemisin dedi ama bi diyişi vardı görmelisiniz yaa benim gözlerim felan doldu evet dedim.artık çok dikkat ediyosun kendine dedi. ama tabi tam sevine miyorum dedi eşim diğer gebeliğimden dolayı . kimseye söylemicez kalp atışlarını duyana kadar . ama eşimin hamilemisin diyişi hala kulaklarımda çocuk gibi sevindi cnm benim yaaa

Hmm nasıp olurda bende ıkıncısıne kalırsam hem kımseye soylemıyecem hemde kalp atısını duyana kadar hayal kurmuyacam sonucu canımı acıtıyo( bu arada ılkınde esıme bende suprız yapmıstım okuyan bılıyordur ben yıne yazayım tam yılbası gecesıydı arkadasımın dugunune gıdecektık ben ogun çift çizgiyı gordum inanamıyordum ne yapsam nasıl suprız yapsam dıye dusununce evde hedıye paketı aradım bulamadım düşündüm sonra benım bırtane kırmızı dantel kesem vardı tabı ıcındekınıde tahmın edrsınız tanga şey şey yaa kem kümP onun ıcıne sardım beklemeye basladım geldı hoş beş falan derken al aşkım sana hedıye aldım bu ne dedı ac bak dedım ne o donmu gıyecem dedı yok ya kendıme aldım ama senın ıcın bak begenecenmı dedım actı test elınde kaldı ne bu dedı hamılemısın ben aglamaktan geberıyom oysa dondu kaldı evet dedım ıyı hayırlısı olsun dedı kendıne dıkkat et dedı eee bu nesımdı bukadarmıydı şok oldum bende flımlerdekı gıbı benı kaldıracak döndürecek öpücüklere bogacak zannettım tam bır hayal kırıklıgı(bizler için cok önemli olan erkekler için sıradanmıs gıbımı oluyor anlamadım olsun dedım netıcede benım bebegım onu cok sevmıstım ama RABBIM 6 hafta 4 gunlukta benı bırakmasını emretmıs(mevlam hayırlısını versın İNŞAALLAH yarabbi şu cuma saatinde tum beklıyen anne adaylarına nasıb eyle yarabbı daha fazla arattırma yarabbi bizimde ninnilerimiz olsun yarabbi...AMİİİİİİİİN.

benım mıgde bulantılarım devm edıyor atlım halsızlık ayakta duramıyorum yazdıkalrınıza bır goz atıp gdıp yatıyorum kızlar huc bırsey yıyemıyorum bebek ıcın kotu bır durum olmaz deglmı o bendn ıdare edıyordur degılmı:)acım ama bırsey yıyemıyorum yedgım gıbıde her an kusup duruyorum cok afedersınız ama cok zormus yaaa

cnm benm şuan bi zararı almaz sen yemesende tatlım merak etme bebişine bişe olmaz . evet tatlım bulantı çok zor oluyo ben çok ii biliyorum

bende onu takip ediyorum öğle yemegıne çıktım aklımda hep o Allah yardımcısı olsun

Canimm ole hemen belirti olmayabilir kisieden ksiye hatta bebekten bebege degisir. Diyorum ki hatta muayene ol sen drdan istersen verir kan tahlilide zaten. Bari degilsen bile neden kaynaklandigini anlamis olursun. Hadi hayirli haberlerle don. Emii..

gittim yaptırdım kan testiyle bi gün gecikmeyle bile belli olurmuş yarın çıkacakmış ablam hastanede çalışıyor müjde mi istiyorum dedi bakalım ben hala inanamıyorum kaptırmakta olmaz şimdi..burdaki yorumlar olmasa hiç gidesim yoktu çok teşekkür ederim herkese :)

kızlar merhaba yeni hamiş haberleri varmı ben coktandır giremedim ama cok da merak ettim ya lata dalin sizin durumlar nası bizim minik yegenler ne alemdeler nasıllar

kızlar merhaba yeni hamiş haberleri varmı ben coktandır giremedim ama cok da merak ettim ya lata dalin sizin durumlar nası bizim minik yegenler ne alemdeler nasıllar

kız hayırsızlar hayırsızı nerdesın sen gunelrdır.ozlettın kendını .ben oncekı gun gıttıgımde dr a bebısımı kalp atıslarını gordum coook sukur allahıma.darısı sana kuzum

yegenler ıyı gıbı benım mıgdem cok kotu nasıl gececek bu uc ay wallaha cok kotumus mıgde bulantsıı hıc bırsey yıyemıyorumm...sen nasılsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…