Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

ne var ne yok diye bir kolaçan ediyim dedim sizi iyigeceler dileyip yatıcam kızlarr....hepinize Allah rahatlık versin tatlı rüyalar kıssçelerrr

iyi akşamlar kızlar nasılsınız batı 26 nisan olan var mı belirtisi olan var mı kızlar bende pek bişey yok teste çift çizgi çıkanlarıda tebrik ediyorum bu arada

merhaba arkadasım benim bat 26 nisan
bendede bişi yok eger hissettiklerim psikolojikse tabi
yaa kasıklarım daha dogrusu karnımın alt kısmı acaip agrıyor ..biraz öncede sol kasıgıma bıcak saplandıgı gibi oldu midemde yanıyor amannn kendimimi dinliyorum yok gercekmi hissediyorum bilmemm
sen nasılsın

sanırım hamişsin canım ayyy darısı bizeee bende göstercem testi ahdettim

ne var ne yok diye bir kolaçan ediyim dedim sizi iyigeceler dileyip yatıcam kızlarr....hepinize Allah rahatlık versin tatlı rüyalar kıssçelerrr

iyi geceler canımmm

ya canım sen bana bakma daha benim bat 4 mayıs ama hamiş listesini görünce insan bi coşuyo ne bilimmm.

benim geçen ay düzensizdi bu ay netten hesapladım 29 nisan bat.normal hesabımda 27 nisan ben yinede 29 u bekliyorum.
listede baya bereketli canım bebişlerde bereketle gelir inşallah

iyi geceler canımmm

benim geçen ay düzensizdi bu ay netten hesapladım 29 nisan bat.normal hesabımda 27 nisan ben yinede 29 u bekliyorum.
listede baya bereketli canım bebişlerde bereketle gelir inşallah

sorma canım benim adetler 40 40 33 günde oldum ilk defa böyle uzadığı oldu. kan iğnesi vurunmuştum ona bağlıyorum. işte diyorumki listeyi görsek daha bi azimle bereketlenirdik....

neyse az sabredicez artık ne yapalım beklemekde zor ama.... sonucu umut dolu...

evet sonuç önemli çoğu gitti azı kaldı gelsin bebişler

Geceleriniz mükemmel olsun gönül dostları....geçmişinize başlıyacam hee okumaktan başım dönüyor.:))) bende kocişten anca fırsat buldum bakım ne var ne yok

bende çıkıyorum malum yakında bebişlerimiz olunca bu uykuları çoook arayacağız

uyuyalımda güzelleşip güzel anneler olalım

iyi geceler kızlar yarın bol hamilelik haberleri alırız inşallah

Heeeeeyyy gün agardı uykucular sız nerdesınız?ADAPAZARI nda sabah oldu siz hala gecedemısınız hmm:))))

hamilesin tatlım tebrik ederim seni

günaydın herkese ben sağlık ocağına kan vermeye gidiyorum ordan hastaneye gidicem kızar . sizi seviyorum öpüldünüz

Gunaydin kizlar Evinizden Bereket Dilinizden Dua Kalbinizden RAHMAN Ve RASUL Aşkı Eksik Olmasın. Dualarınız Kabul Olsun Cumanız Mübarek olsun Nasilsiniz hamile haberler var mi fazla takip edemedim ben yogunluktan anca simdi actim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…