Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

dayanamadımm test yaptımmmnegatiiiffffffff

canm senin batına daha vardı niye acele ediyosun kendini üzüyorsun.bide tecrübelisin ilk hamileliliğin değil geç döllenme falan olabilir olmayabilirde hayırlısı olsun böyle germe kendini.haftaya testleri hep beraber yaparız

hayırlısı olsun canım.burukluk vardır ama üzülmediğine sevindim herşeyin hayırlısı

canım sen dün yaptığın test için yanlış hatırlamıyorsam yarım saat kadar bekledim silik çizgi çıktı demiştin.geçersizdir diye konuşmuştuk seninkimiydi?

inşallah yarın güzel haberlerle gelirsin canım..zaten bence kesin testler ortada...boşuna panik yapma sen hamilesin cnm

anladım canım teşekkürler

Son düzenleme:

haklısın canım...aceleciliqim yaşıma yakışmadı

haklısın canım...aceleciliqim yaşıma yakışmadı

yok canm olurmu öyle şey hepimiz umutlanıyoruz hemencik öğrenelim istiyoruz
böyle ay sonunu beklemekle vakit geçmiyo bence önümüzdeki 1 hafta daha rahat olalım hamile olursak bizede süpriz olsun

ayy evet canım yaa erken yapılan testler negatif zaten hormonlar o kadar çabuk idrarda görünmüyor.
hayırlısı ben haftaya cuma test yapıcam tabi regli olmazsam.

benim koçişte reql günümü takip ediyor...bu durumda nasıl süpriz yapıcam bilmiyorum...reqlden önce test yapıp moralim bozulsunda istemiyorum..nasıl olcak artık bakalım...

ergınsenacım okadar yaygara yapıyorumki eşime kesinlikle sürpriz yapamamktan dolayı birazda üzgünüm ama yinede bakıcam bi çaresine... artık adet oldum diyip çift çizgiyi resimli mesaj mı çekerim patik mi alırım, aş erer kapris mi yaparım bilmem ama tek bildiğim gelirse herşey çok güzel olacak...

benim yaşadığım herşeyi başkasındada okuyunca o kadar mutlu oluyorum ki kendimi buraya ait hissediyorum. artık kocişimin kafasını yemiyorum herşeyi size anlatıyorum, soruyorum kızlarr. ıyıkı varsınız. bendede daha başlamadı ama bi kaç güne başlarım artık kontrollere tugram...

bende kısmet olursa ınss epıdural sezeryan yaptırıcam bebısımın o ılk cıkıs anını gormek ıstıyorum ılk dogumumda genel anestezıydı kendıme gelmem 4 saat surdu kendıme gelırken ıstem dısı yanımdkaıelrı tokatlamısım ama hatırlamıyorum dr u tokatlamısım ıgrenc hallere dusmusum.o yuzden artık ıstemıyorum.normal dogum yapamam cunku 5 sene dolması gerekıyor.daha 2 sene oldu

ne yapsak vakit geçsin diye..bebek battaniyesi falanmı başlasak
erginsenacııım senin doğumların sezeryanmi normalmi oldu canım.
ikiside normal oldu ama çok zor doqumlardı..ikincisinde bende bebeqimde ölüyorduk zor kurtulduk..nirdaha normal doqummu tevbeee.........

inşallah çabucak gelir bebişin canım..o zaman müjdelerden müjde beqen

normal yapma zaten dalinimm çok zor

Gelin kaynana karşı karşıya oturmuşlar
Kaynana:
-gelin sen daha yenisin birbirimizin huyunu suyunu oturup konuşarak anlayalım demiş.
Gelin;
olur anne konuşalım demiş.
Kaynana başlamış anlatmaya.
-aman kızım benim 3halim vardır dikkat et. Saçıma gül takmissam neşeli olurum her yola gelirim. Kulagimin arkasına takmissam havamda olmam çok ısrarcı olma. Eğer ki yakama takmissam sakin etrafımda dolaşma sinirli olurum.
Gelin kaynana lafını bitirince başlamış lafa:
-anne benim halim malim yoktur bacak bacak üstüne atarım sigarami yakarım sen gülü nerene takarsan tak ben keyfime bakarim

Allah korumuş canım inşaallah bebişler gelsin sonra hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…