Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

keske normal yapabılsem cok ısterdım ama bı kere sezeryan oldunmu cok zor.dun bır akrabamız normal dogum yaptı.bagırsakları cıkmıs zor olmus ıkınmaktan telef olmus

ayyyyyyyyyy canım bende normal çok istedimmmm ama olmayınca olmuyo bebiş inat etti dönmedi şimdi benim oğluş 4 yaşında normal olamam galiba dimi...

özlemcim canım aman çok sevindim ya,, hadi darısı bundan sonrasına. dediğim gibi geri döndüm, napiim bi ara girmicem vs dedim ama güzel haberlerinizi alıyorum en azından..
sağlıcakla , bebişinle daha nice zamanlara.. öperim

canim ayni sey benim basimada gelmisti gecen ay idrar pozitif cikmisti ayni gun kanda 1.4cikmisti negatif yani oluyor boyle seyler uzulme canim calismalara devam yilmak yok ona gore allah hayirlisini nasip etsin canim

4 sene olabılır aslında dr una danısırsın tatlım.benım coke rken 2 yıl dolmadı daha o yuzden benım souc bellı sezoş olacam

Allahım inşaallah ama pek riske girmek istemiyor bu Türkiyenin doktorları yaaa yurt dışında normal yaptırıyolar diye duydum. eee bide parasıda cazip geliyor haliyle.

4 sene olabılır aslında dr una danısırsın tatlım.benım coke rken 2 yıl dolmadı daha o yuzden benım souc bellı sezoş olacam

Allahım inşaallah ama pek riske girmek istemiyor bu Türkiyenin doktorları yaaa yurt dışında normal yaptırıyolar diye duydum. eee bide parasıda cazip geliyor haliyle.

keske normal yapabılsem cok ısterdım ama bı kere sezeryan oldunmu cok zor.dun bır akrabamız normal dogum yaptı.bagırsakları cıkmıs zor olmus ıkınmaktan telef olmus
çok geçmiş olsun canım bukadarını hiç duymamıştım..

dalin neden bukadar ecele ettin canım hamile kalmak için...hepsi birliktemi büyüsün istedin...

dalin26 bu senın fotografın mı canım?

çok geçmiş olsun canım bukadarını hiç duymamıştım..

dalin neden bukadar ecele ettin canım hamile kalmak için...hepsi birliktemi büyüsün istedin...
ewet canım bır arada buyusunler ıstedım ıkızlerı buyutup rahata erdıgımde bıdaha dusunmem dıyede acele ettım.bır de ıkızlerımın psıkolojısı acısından cok yas farkı oldugunda kıskanclık durumları yasanıyo en ıyısı o duyguyu hıc yasamasınlarda ıstedım.kıyamam.yenı kardeslerını kıskanmayı bılmeden hepsı bırlıkte buyusunler dedım
dalin26 bu senın fotografın mı canım?

ewet tatlım benım :) ne o cokmu cikinim :)))

tatlım buradaki kızlardan duyumuma göre kan verdiğin günün ertesi günü sonuç alınıyomuş.

tamam canım önümüzdeki hafta sonunda evde kendim test yaparım 30 nisandada kan testi yaptırırım tabi regli olmazsam

sağlık ocağını bilmiyorum ama hastanede 1,5-2 saatte çıkıyor sonuç.

özel hastanede bi defa yaptırmıştım çabuk çıkıyo sağlık ocağı bana yakın sabredemezsem giderim özele.
bebişin nasıl doktora gidecektin.

Evet gittim doktora kese göründü çok şükür
Başka bir doktora göründüm bu sefer.
Norrmal mi diye sordum, Daha erken bişey söylemek için dedi. Haftaya tekrar gel dedi. Cumartesi yine gidecem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…