Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

keske normal yapabılsem cok ısterdım ama bı kere sezeryan oldunmu cok zor.dun bır akrabamız normal dogum yaptı.bagırsakları cıkmıs zor olmus ıkınmaktan telef olmus

ayyyyyyyyyy canım bende normal çok istedimmmm ama olmayınca olmuyo bebiş inat etti dönmedi şimdi benim oğluş 4 yaşında normal olamam galiba dimi...

kızlarrr geldım cok sukur bebısm tutunmus kese gozuktu hersey normal dedı haftaya kalp atısı duyabılırız gel dedı bakalım ıns mercımegın kalbınıde duyarım tamamen ıcım rahat ederr ama bunada sukurler olsun rabbım herkeze nasıp etsın bu guzle duyguyu heycan gergınlık oldu bende anlatamam kızalr sıze doktor fena degıldı walla memnun kaldım yada kalmadım dıyemem ama o kısye devam etmem bır bayan dr gıtmem en ıyısı gonlum bundan yana kızlar dua edın banada hersey yolunda devam etsın halsızlık cok fazla mıgdem cok agrıyo yanı bulanıyor sersem gıbıyım dr sordum hersey olcak dedı dınlen dedı sadece hayırlısı bebegımız ıcın katlancagız gecmısı okudum neler nelr olmus:)))kızlar bız burda bır aıleyız unutmayın cok ıyı arkadaslıklarımız dostluklarımız oldu ıns hep boyle de devam eder benım kocıs evde bırakmıyor pc basında oturmayı hanı rahatsızsın gel yat dıyor ben onu yarın ıse gondereyım de rahat rahat konusalımm hepınızı opuyorumm kendınıze ıı bakın ıı aksamlarr..

özlemcim canım aman çok sevindim ya,, hadi darısı bundan sonrasına. dediğim gibi geri döndüm, napiim bi ara girmicem vs dedim ama güzel haberlerinizi alıyorum en azından..
sağlıcakla , bebişinle daha nice zamanlara.. öperim

yok onu biliyorum ama dün testte ikinci çizgi belirmişti ve ben sevinçten havalara uçmuştum, kan tahlili daha doğru tabii ama insan yine de inanmak istemiyor. bana ne bana ne pozitif işte diye omuz silkesim geldi hastanede. :43: bu idrar testleri böyle yanıltııcı pozitif sonuç verebiliyor mu? hele de ilk 5 dkda?

canim ayni sey benim basimada gelmisti gecen ay idrar pozitif cikmisti ayni gun kanda 1.4cikmisti negatif yani oluyor boyle seyler uzulme canim calismalara devam yilmak yok ona gore allah hayirlisini nasip etsin canim

4 sene olabılır aslında dr una danısırsın tatlım.benım coke rken 2 yıl dolmadı daha o yuzden benım souc bellı sezoş olacam

Allahım inşaallah ama pek riske girmek istemiyor bu Türkiyenin doktorları yaaa yurt dışında normal yaptırıyolar diye duydum. eee bide parasıda cazip geliyor haliyle.

4 sene olabılır aslında dr una danısırsın tatlım.benım coke rken 2 yıl dolmadı daha o yuzden benım souc bellı sezoş olacam

Allahım inşaallah ama pek riske girmek istemiyor bu Türkiyenin doktorları yaaa yurt dışında normal yaptırıyolar diye duydum. eee bide parasıda cazip geliyor haliyle.

keske normal yapabılsem cok ısterdım ama bı kere sezeryan oldunmu cok zor.dun bır akrabamız normal dogum yaptı.bagırsakları cıkmıs zor olmus ıkınmaktan telef olmus
çok geçmiş olsun canım bukadarını hiç duymamıştım..

dalin neden bukadar ecele ettin canım hamile kalmak için...hepsi birliktemi büyüsün istedin...

bende kısmet olursa ınss epıdural sezeryan yaptırıcam bebısımın o ılk cıkıs anını gormek ıstıyorum ılk dogumumda genel anestezıydı kendıme gelmem 4 saat surdu kendıme gelırken ıstem dısı yanımdkaıelrı tokatlamısım ama hatırlamıyorum dr u tokatlamısım ıgrenc hallere dusmusum.o yuzden artık ıstemıyorum.normal dogum yapamam cunku 5 sene dolması gerekıyor.daha 2 sene oldu

dalin26 bu senın fotografın mı canım?

çok geçmiş olsun canım bukadarını hiç duymamıştım..

dalin neden bukadar ecele ettin canım hamile kalmak için...hepsi birliktemi büyüsün istedin...
ewet canım bır arada buyusunler ıstedım ıkızlerı buyutup rahata erdıgımde bıdaha dusunmem dıyede acele ettım.bır de ıkızlerımın psıkolojısı acısından cok yas farkı oldugunda kıskanclık durumları yasanıyo en ıyısı o duyguyu hıc yasamasınlarda ıstedım.kıyamam.yenı kardeslerını kıskanmayı bılmeden hepsı bırlıkte buyusunler dedım
dalin26 bu senın fotografın mı canım?

ewet tatlım benım :) ne o cokmu cikinim :)))

tatlım buradaki kızlardan duyumuma göre kan verdiğin günün ertesi günü sonuç alınıyomuş.

tamam canım önümüzdeki hafta sonunda evde kendim test yaparım 30 nisandada kan testi yaptırırım tabi regli olmazsam:34:

sağlık ocağını bilmiyorum ama hastanede 1,5-2 saatte çıkıyor sonuç.

özel hastanede bi defa yaptırmıştım çabuk çıkıyo sağlık ocağı bana yakın sabredemezsem giderim özele.
bebişin nasıl doktora gidecektin.

Evet gittim doktora kese göründü çok şükür:49::nazar:
Başka bir doktora göründüm bu sefer.
Norrmal mi diye sordum, Daha erken bişey söylemek için dedi. Haftaya tekrar gel dedi. Cumartesi yine gidecem.

Back