- Konu Sahibi pembemasal
-
- #5.341
benim yarın doktor kontrolüm var inşallah göreceğiz bebeğimizi çok merak ediyorum heyecanlanıyorum
daha çok yeniymiş.sevindim allah bizede nasip etsin.bir şey sorcam kanda 6 gün kala çıkarmı hamilelilk?
biraz telaş biraz korku biraz endişe ve mutluluk hepsinden birer parça bulunuyor insan sonra farklı hissediyor kendini bakalım sen nasıl hissedeceksin
bizlerle paylaşırsın umarım yüzünde güzel tebesümlerle cıkarsın odadan
daha çok yeniymiş.sevindim allah bizede nasip etsin.bir şey sorcam kanda 6 gün kala çıkarmı hamilelilk?
inşallah daha önce gittiyimizde görmüştük keseyi bebeğide şimdi kalp atışları için gidicez değişik bi duygu gerçekten aslında biraz korkuyorumda bişey olursa düşüncesi var ama allah hepimize yardım eder inşallah allaha emanet bebeklerimiz
benide doktorum 24 nisan salı günü çagırdı kontrol ve kalp atışları için eşim izin alamıyor diye ctesiye erteledik beraber duyalım istedim allah herkese nasip etsin bu duyguyu
peki canım hastalığına yakın biraz sancın falan oldumu?ben 13 marta hasta olmuştum beklenen regli13 nisandı
8 nisanda test yaptım yani 6 gün kala testte bişey çıkmamıştı canım 14 nisan ctesi test yaptırdım ve pozitif an azından adet tarihini beklemelisin canım yoksa benim gibi bu ayda tutruramadık olursun ben tesadüfen oldu biraz öğrenmem hastalanmıştım doktor iğne yazdı bi ihtimal yalaım dedim aa baktık hamileyim bizede şok olmuştu inş sende hamilesindir canım
kızlar testi tekrarladım gene silik çıktı daha regl me taaaammmm 8 gün var....aynı marka testlerdi aceba testler mi sorunlu ki.....
benim bildiğim kadarı ile çıkıyo kanda 1 hafta kala
kızlar testi tekrarladım gene silik çıktı daha regl me taaaammmm 8 gün var....aynı marka testlerdi aceba testler mi sorunlu ki.....
kızlar gecikeli 15 gün oldu test yaptım bikaç gün önce negatf çıktı sizce doktora gidiyim mi belki de iş stresinden gecikmişimdir ara ara da belim ağrıyor bugün yarın derken günler geçti
kızlar gecikeli 15 gün oldu test yaptım bikaç gün önce negatf çıktı sizce doktora gidiyim mi belki de iş stresinden gecikmişimdir ara ara da belim ağrıyor bugün yarın derken günler geçti
öyle canım doğru diyosun tabi ama bu gün şüpheli ilişkinin üstünden 13 gün geçti nedersin olabilir mi??????????idrar testi için çok erken değil miadet geçtikten 1 hafta sonra net çıkıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?