Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

ne var ne yok diye bir kolaçan ediyim dedim sizi :24::24: iyigeceler dileyip yatıcam kızlarr....hepinize Allah rahatlık versin tatlı rüyalar kıssçelerrr:16::16::16::16:

iyi akşamlar kızlar nasılsınız batı 26 nisan olan var mı belirtisi olan var mı kızlar bende pek bişey yok teste çift çizgi çıkanlarıda tebrik ediyorum bu arada:emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:

merhaba arkadasım benim bat 26 nisan
bendede bişi yok eger hissettiklerim psikolojikse tabi:5:
yaa kasıklarım daha dogrusu karnımın alt kısmı acaip agrıyor ..biraz öncede sol kasıgıma bıcak saplandıgı gibi oldu midemde yanıyor amannn kendimimi dinliyorum yok gercekmi hissediyorum bilmemm
sen nasılsın

Eki Görüntüle 395257

Arkadaşlar, bu akşam yetişemedim kan tahliline, ben de dayanamayıp test yaptım, 2 farklı tane, şimdi size fotolarını ekliyorum, hayal görmüyorum değil mii??

*üstte olanın ya da solda olanın mı oluyo ki, üzerinden bi 15 dk geçmiş hali, ama alttaki test heralde idrar süzülür süzülmez 5 dk. olmadan çıkan hali..

sanırım hamişsin canım ayyy darısı bizeee bende göstercem testi ahdettim :6:

ne var ne yok diye bir kolaçan ediyim dedim sizi :24::24: iyigeceler dileyip yatıcam kızlarr....hepinize Allah rahatlık versin tatlı rüyalar kıssçelerrr:16::16::16::16:

iyi geceler canımmm:16::16::16:

ya canım sen bana bakma daha benim bat 4 mayıs ama hamiş listesini görünce insan bi coşuyo ne bilimmm.

benim geçen ay düzensizdi bu ay netten hesapladım 29 nisan bat.normal hesabımda 27 nisan ben yinede 29 u bekliyorum.
listede baya bereketli canım bebişlerde bereketle gelir inşallah :49:

iyi geceler canımmm:16::16::16:

benim geçen ay düzensizdi bu ay netten hesapladım 29 nisan bat.normal hesabımda 27 nisan ben yinede 29 u bekliyorum.
listede baya bereketli canım bebişlerde bereketle gelir inşallah :49:

sorma canım benim adetler 40 40 33 günde oldum ilk defa böyle uzadığı oldu. kan iğnesi vurunmuştum ona bağlıyorum. işte diyorumki listeyi görsek daha bi azimle bereketlenirdik....

neyse az sabredicez artık ne yapalım beklemekde zor ama.... sonucu umut dolu...

sorma canım benim adetler 40 40 33 günde oldum ilk defa böyle uzadığı oldu. kan iğnesi vurunmuştum ona bağlıyorum. işte diyorumki listeyi görsek daha bi azimle bereketlenirdik....

neyse az sabredicez artık ne yapalım beklemekde zor ama.... sonucu umut dolu...

evet sonuç önemli çoğu gitti azı kaldı gelsin bebişler :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Geceleriniz mükemmel olsun gönül dostları....geçmişinize başlıyacam hee okumaktan başım dönüyor.:))) bende kocişten anca fırsat buldum bakım ne var ne yok:P

bende çıkıyorum malum yakında bebişlerimiz olunca bu uykuları çoook arayacağız:16::16:

uyuyalımda güzelleşip güzel anneler olalım:9::9:

iyi geceler kızlar yarın bol hamilelik haberleri alırız inşallah:34:

Heeeeeyyy gün agardı uykucular sız nerdesınız?ADAPAZARI nda sabah oldu siz hala gecedemısınız hmm:))))

Eki Görüntüle 395257

Arkadaşlar, bu akşam yetişemedim kan tahliline, ben de dayanamayıp test yaptım, 2 farklı tane, şimdi size fotolarını ekliyorum, hayal görmüyorum değil mii??

*üstte olanın ya da solda olanın mı oluyo ki, üzerinden bi 15 dk geçmiş hali, ama alttaki test heralde idrar süzülür süzülmez 5 dk. olmadan çıkan hali..

hamilesin tatlım tebrik ederim seni

günaydın herkese ben sağlık ocağına kan vermeye gidiyorum ordan hastaneye gidicem kızar . sizi seviyorum öpüldünüz:54::54::54:

Gunaydin kizlar Evinizden Bereket Dilinizden Dua Kalbinizden RAHMAN Ve RASUL Aşkı Eksik Olmasın. Dualarınız Kabul Olsun Cumanız Mübarek olsun Nasilsiniz hamile haberler var mi fazla takip edemedim ben yogunluktan anca simdi actim :8:

Back