Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

canım testler kesinlikle doqru..bnm bugün yaptıqım testte ilk 2 dakika içinde çıkan sonuç %100 doqrudur yazıyordu bende 2 dakikadan sonra sinirlenip attım...ama şu var...testler bekletildiqi zaman ikinci silik çizgi çıkıyor bunu daha önceden deneyerek tecrübe ettim işte o testlerin hiçbir gerçekçiliqi yok..sana geçen gün bunu demek istemiştim..vesdeniz belkide biraz bekledikten sonra görmüştür 2.çizgiyi..ilk dakikalarda çıkan sonuç gerçektir cnm...
bana gelince bütün hevesim kırıldı..bu ayı unuttum ben...tabi üzüldümde...ben çok istiyordum bu ay hamile kalmayı..çünkü ocak ayında annem burda oluyor yardımcı olur diye düşündüm...ama kısmet olmucak sanırım...

yok ben de 100 kere bu testlerden yapmışımdır ama ilk defa ilk 5dk içinde belirdi ikinci çizgi, bekleyince aha da koyulaştı, şimdi yanımda hatta, gördükçe sinirim bozuluyor, kanda negatif çıkınca bu testleri kullanmamaya karar verdim. şimdi geç döllenme olabilir mi diye araştırıyorum :37:

yok ben de 100 kere bu testlerden yapmışımdır ama ilk defa ilk 5dk içinde belirdi ikinci çizgi, bekleyince aha da koyulaştı, şimdi yanımda hatta, gördükçe sinirim bozuluyor, kanda negatif çıkınca bu testleri kullanmamaya karar verdim. şimdi geç döllenme olabilir mi diye araştırıyorum :37:

anladım cnm, test manyağı olduk diyebiliriz, ben sırf bu hafta 4 test yaptım, düşünsenee, hem maddi hm manevi zarar :) biz de ne bilelim, bi anlam vermeye çalıştık idrarda çıkıp ta kanda çıkmamasına..

araştır bence de, inşallah alırız güzel bi haber ya, ama olmazsa da lütfeen kendini o ihtimale de hazırlaa cnm.. zaten sen daha iyisini bilirsin kendin için..

anladım cnm, test manyağı olduk diyebiliriz, ben sırf bu hafta 4 test yaptım, düşünsenee, hem maddi hm manevi zarar :) biz de ne bilelim, bi anlam vermeye çalıştık idrarda çıkıp ta kanda çıkmamasına..

araştır bence de, inşallah alırız güzel bi haber ya, ama olmazsa da lütfeen kendini o ihtimale de hazırlaa cnm.. zaten sen daha iyisini bilirsin kendin için..

:) sağ ol canım. evet napalım kısmet, Allah ne zaman hayırlı görürse o zaman verecektir inşaallah...

:5::5::5::5: dayanamadımm :5::5::5::5: test yaptımmm:5::5::5::5::5:negatiiiffffffff:43::43::43::43:

canm senin batına daha vardı niye acele ediyosun kendini üzüyorsun.bide tecrübelisin ilk hamileliliğin değil geç döllenme falan olabilir olmayabilirde hayırlısı olsun böyle germe kendini.haftaya testleri hep beraber yaparız :52::52:

kızlaarrr test yaptım veeeee tabiki negatif çıktııııı :)))) ama hiiiiçççç üzülmedim çünkü sonucu biliyodum :1: rabbim hayırlısını versinnn kısmett ne zamanaysa o zaman gelicek minik misafirimm :))

hayırlısı olsun canım.burukluk vardır ama üzülmediğine sevindim herşeyin hayırlısı :16:

arkadaşlaaaarrr merhaba yeniden, dün test yapmıştım ya silik ikinci çizgi çıkmıştı. bu gün kan tahlilinde 0.0 çıktı beta hcg bu ne ya anlamadım. ama adet de olmuyorum sadece çok az bi lekelenme var. ne yapsam bilmiyorum. :18:

canım sen dün yaptığın test için yanlış hatırlamıyorsam yarım saat kadar bekledim silik çizgi çıktı demiştin.geçersizdir diye konuşmuştuk seninkimiydi?

aa evett, bak doğru, olabilir buu, vesdenizz sen testlere kaç dk sonra baktın?? belki gerçekten de ondandırr, haklısın ErginSena, yoksa bekledikçe hani içerdeki sıvı kurudukça bi şekilde ordaki çizgiler kendi kendilerine kuruyo ve sanki 2 çizgi de varmış gibi oluyo..

ben bu aydan niye kestin umudunu anlamıyoruumm, bence ümit kesmek için çook erkenn değil mii?? neden olmasın ya, belki de hamilesinn.. hem benim seni takip ettiğim kadarıyla, önceki hamileliklerinde olan kasık ağrıları var yine sende,, tamam ben sana direk hamileyim diye sevin demek istemiyorumm ama bu kadar olumsuz olma anlamında :) bakalım bi beş gün geçcin, gün doğmadan neler doğar.. yarınki gün de bnm için güzel doğar inş..
inşallah yarın güzel haberlerle gelirsin canım..zaten bence kesin testler ortada...boşuna panik yapma sen hamilesin cnm :34:
canım sen ilk testini bata kaç gün varken yapmıştın ve sonuç neydi hatırlıyormusun...

evet ben kötüyümm yaşasınn kötülükkk :62::62::62::62::62:

biri falmı dedi :27:

gitme dicektim ama geç kalmışım :6:

ya bende epidural düşünüyorum (tabi hamile kalabilirsem :27:) ama korkuyorumm yaa...stres olmuyormusun..karnını kesip dikerlerken hissetmiyormusun :27: psikolojik olarak etkilenmiyormusun cnm...

yaww güzel kardeşim ben sana YAPMA demedimmii...benim çektiklerimi çekmeni istemediqim için ben sana söylemedim...ne diye yaptın sen şimdi test...ben yaptım diye dimii:4: ben atsam kendimi camdan sendemi atıcan hee sendemi atıcannn :47::47:

canım malesef ben anamın karnındada duramamışım :50: 7 aylıqım ben :52::52::52:

canım ben ılk kanı adete 5 gun varken verdım 17 cıktı o gun ıdrar testı yaptım negatıf cıktı 2 gun sonra 64 cıktı 2 gun sonra 267 o gun de tam adet gunumdu kan sonucumu almadan ıdrarda baktım koyu ıkı cızgı cıktı

anladım canım teşekkürler :16:

Son düzenleme:
canm senin batına daha vardı niye acele ediyosun kendini üzüyorsun.bide tecrübelisin ilk hamileliliğin değil geç döllenme falan olabilir olmayabilirde hayırlısı olsun böyle germe kendini.haftaya testleri hep beraber yaparız :52::52:

hayırlısı olsun canım.burukluk vardır ama üzülmediğine sevindim herşeyin hayırlısı :16:

canım sen dün yaptığın test için yanlış hatırlamıyorsam yarım saat kadar bekledim silik çizgi çıktı demiştin.geçersizdir diye konuşmuştuk seninkimiydi?

haklısın canım...aceleciliqim yaşıma yakışmadı :59:

ya bende epidural düşünüyorum (tabi hamile kalabilirsem :27:) ama korkuyorumm yaa...stres olmuyormusun..karnını kesip dikerlerken hissetmiyormusun :27: psikolojik olarak etkilenmiyormusun cnm...

yok canım ya o an tek bi şey düşünüyosun oda bebişin sağsalim dünyaya gelmesi bilmiyorum ben kendimi çok kasmadım gayet soğuk kanlıydım. ama doğmadan bir kaç ay önce bende korkuyodum o an sadece bebişi düşündüm.

rahatmıydı tatlım o konuda benı bastan agası bır bılgılenıdrırmısın dr kımdı..ve dr dan kendı ıstegınlemı oldu malıyetı agrısı acısı nasıl oldu o ıgne anı o zmanda kadar ne kadar sancı cktı k.bakma soru sorarak fazla rahatsızlık verıyorum ama bu konuda da bılgım olsun ıstıyorum bende epıdurel ıstıyorum ama hıc bır bılgım yok[/QUOTE

]doktoum tatlım tülin hanımdı. sor canım sor her türlü soruna cevap veririm yalnız çalıştığım yerden olsuuuun :)))))) şimdi ayrı bir maliyeti vardır elbet ama inan sormadım. Akşam kociş gelince bi soruyum hatırlıyomu. şimdi canım tabi kendi isteğimle oldu tülin hanım sormuştu bende her şeyin bilincinde olmak için kabul ettim. öncelikle, sancım hiç olmadı sezeryan olacağım net olduğu için belden iğne yaptılar hemen uzandım ve saniyeler içinde bacaklarımı hissetmedim. sonra tülin hanım geldi doğum başladı hiç bir acı yok yalnız hani bazen ayağın uyuşurda hafif yine hissedersinya işte öyle bebişin çıktığını hissediyosun fakat acı yok. bebişimin ağlayarak anniii demesi hala kulağımda. dikişler yapıldıktan sonra ameliyattan çıktım ben böyle hiç doğum olmamış gibi bakıyorum herkes bana gülüyor felan aradan 1 veya 2 saat sonra bacaklarımı hissettim anca etkisi geçti tek zorluğu bundan sonraki bir kaç gün oldu tabi olucak artık o kadarda ameliyat oluyosun sonuçta canımcım...

ayy canım benım bebısnın sesını duydun demek nasıl etkılendım okurken allah bagıslasın evladını sana tatlım o ıgne yapılmadan oncekı halını anlat ne kadara acıldı orası cok sancı cektınmı yanı agrım sancım yok demıssın ama oncesıde mı oyleydı ve belıne o ıgne batarken nasıl bır acı hıssetın artı o ıgneyı tulın hanım yapmadımı?

haklısın canım...aceleciliqim yaşıma yakışmadı :59:

yok canm olurmu öyle şey hepimiz umutlanıyoruz hemencik öğrenelim istiyoruz:16::16:
böyle ay sonunu beklemekle vakit geçmiyo bence önümüzdeki 1 hafta daha rahat olalım hamile olursak bizede süpriz olsun :27::27::27:

http://www.kadinlarkulubu.com/hamilelik-belirtileri/238991-pozitif-idrar-testi-ornekleri.html

kızlar, şu sayfadaki test örneklerine bir baksanızaa.. 10 dpo, sanırım yururtalamadan 10 gün sonra, negatif çıkan sonraki günlerde giderek koyulaşıyo.. yani bence adete daha zaman oup negatif çıkanlarr, hemen olumsuz düşünmeyiinn..

ayy evet canım yaa erken yapılan testler negatif zaten hormonlar o kadar çabuk idrarda görünmüyor.
hayırlısı ben haftaya cuma test yapıcam tabi regli olmazsam.

benim koçişte reql günümü takip ediyor...bu durumda nasıl süpriz yapıcam bilmiyorum...reqlden önce test yapıp moralim bozulsunda istemiyorum..nasıl olcak artık bakalım...

ergınsenacım okadar yaygara yapıyorumki eşime kesinlikle sürpriz yapamamktan dolayı birazda üzgünüm ama yinede bakıcam bi çaresine... artık adet oldum diyip çift çizgiyi resimli mesaj mı çekerim patik mi alırım, aş erer kapris mi yaparım bilmem ama tek bildiğim gelirse herşey çok güzel olacak...

Merhaba canlarım.. Cumartesi bat tarihim sanki kırmızılar geliyor gibi bir his var içimde. Sık sık lavoboya gidip kontrol ediyorum kırmızıyı görmeyince bir seviniyorum bir bilseniz:21::21: Bekleyen tüm arkadaşların bebişi gelsin inşallah.:emir_bebek::emir_bebek:

benim yaşadığım herşeyi başkasındada okuyunca o kadar mutlu oluyorum ki kendimi buraya ait hissediyorum. artık kocişimin kafasını yemiyorum herşeyi size anlatıyorum, soruyorum kızlarr. ıyıkı varsınız. bendede daha başlamadı ama bi kaç güne başlarım artık kontrollere tugram...

bende kısmet olursa ınss epıdural sezeryan yaptırıcam bebısımın o ılk cıkıs anını gormek ıstıyorum ılk dogumumda genel anestezıydı kendıme gelmem 4 saat surdu kendıme gelırken ıstem dısı yanımdkaıelrı tokatlamısım ama hatırlamıyorum dr u tokatlamısım ıgrenc hallere dusmusum.o yuzden artık ıstemıyorum.normal dogum yapamam cunku 5 sene dolması gerekıyor.daha 2 sene oldu

yok canm olurmu öyle şey hepimiz umutlanıyoruz hemencik öğrenelim istiyoruz:16::16:
böyle ay sonunu beklemekle vakit geçmiyo bence önümüzdeki 1 hafta daha rahat olalım hamile olursak bizede süpriz olsun :27::27::27:

ayy evet canım yaa erken yapılan testler negatif zaten hormonlar o kadar çabuk idrarda görünmüyor.
hayırlısı ben haftaya cuma test yapıcam tabi regli olmazsam.
ne yapsak vakit geçsin diye..bebek battaniyesi falanmı başlasak :6:
erginsenacııım senin doğumların sezeryanmi normalmi oldu canım.
ikiside normal oldu ama çok zor doqumlardı..ikincisinde bende bebeqimde ölüyorduk zor kurtulduk..nirdaha normal doqummu tevbeee.........
ergınsenacım okadar yaygara yapıyorumki eşime kesinlikle sürpriz yapamamktan dolayı birazda üzgünüm ama yinede bakıcam bi çaresine... artık adet oldum diyip çift çizgiyi resimli mesaj mı çekerim patik mi alırım, aş erer kapris mi yaparım bilmem ama tek bildiğim gelirse herşey çok güzel olacak...

inşallah çabucak gelir bebişin canım..o zaman müjdelerden müjde beqen :16:

bende kısmet olursa ınss epıdural sezeryan yaptırıcam bebısımın o ılk cıkıs anını gormek ıstıyorum ılk dogumumda genel anestezıydı kendıme gelmem 4 saat surdu kendıme gelırken ıstem dısı yanımdkaıelrı tokatlamısım ama hatırlamıyorum dr u tokatlamısım ıgrenc hallere dusmusum.o yuzden artık ıstemıyorum.normal dogum yapamam cunku 5 sene dolması gerekıyor.daha 2 sene oldu

normal yapma zaten dalinimm çok zor :5:

Gelin kaynana karşı karşıya oturmuşlar
Kaynana:
-gelin sen daha yenisin birbirimizin huyunu suyunu oturup konuşarak anlayalım demiş.
Gelin;
olur anne konuşalım demiş.
Kaynana başlamış anlatmaya.
-aman kızım benim 3halim vardır dikkat et. Saçıma gül takmissam neşeli olurum her yola gelirim. Kulagimin arkasına takmissam havamda olmam çok ısrarcı olma. Eğer ki yakama takmissam sakin etrafımda dolaşma sinirli olurum.
Gelin kaynana lafını bitirince başlamış lafa:
-anne benim halim malim yoktur bacak bacak üstüne atarım sigarami yakarım sen gülü nerene takarsan tak ben keyfime bakarim;)

ayy canım benım bebısnın sesını duydun demek nasıl etkılendım okurken allah bagıslasın evladını sana tatlım o ıgne yapılmadan oncekı halını anlat ne kadara acıldı orası cok sancı cektınmı yanı agrım sancım yok demıssın ama oncesıde mı oyleydı ve belıne o ıgne batarken nasıl bır acı hıssetın artı o ıgneyı tulın hanım yapmadımı?

amin canım amin tüm annelerin evladını... tatlım iğne yapılmadan önce doğum tarihim belli olduğu için doğum öncesi sancısından bahsediyosan hiç olmadı. yani daha doğuma günüm varken bebeği aldık o yüzden açılma varmı yokmu bakmadı. belime iğne vururken tabi biraz acıdı sonra hemen geçiyor çünkü uyuşuyor. yalnız doğuma tülin hanım girdi öncesinde hemşireler vardı onlar iğne vurdular vs...

ne yapsak vakit geçsin diye..bebek battaniyesi falanmı başlasak :6:

ikiside normal oldu ama çok zor doqumlardı..ikincisinde bende bebeqimde ölüyorduk zor kurtulduk..nirdaha normal doqummu tevbeee.........

inşallah çabucak gelir bebişin canım..o zaman müjdelerden müjde beqen :16:

Allah korumuş canım inşaallah bebişler gelsin sonra hayırlısı

Back