• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan sonu ve Mayıs başı transfer olacaklar sürecimizi beraber takip edelim 🌸🥰

Aysenur6

Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2023
60
39
18
26
Kızlar selam 26 Nisan 2. Transferimi olacam 5. Gün embriyosu çift transfer olacak sizlerde durumlar nasıl beraber takip edelim sürecimizi 🥰

Yaa hayırlı olsun inşallah şimdiden benim dondurulmuş olacak transferim ilkide öyle olmuştu taze transfer hakkında bilgim yok umarım herşey gönlünce olur rabbim emeklerimizi karşılıksız bırakmasın 🙏🏻

23 Nisan 2. Transferim gerçekleşti 2 adet 3. Gün embriyosu inşallah bu sefer pozitif sonucu alırım transferden sonra geçmeyen kasık ağrım var normal mi?

Bugün Opu yapıldı 14 yumurtam toplandı 🙏🏼Taze transfer yapılacak dendi yarın ilk aramalarını yapacaklarını söylediler 🙏🏼
Hayırlı olsun inşallah güzel haberlerle gelirsiniz 🙏 iğneler adet dönemi mi yapılıyor bide taze yada dondurulmuş transferi neye göre belirliyorlar o aşamalar hakkında bilgi verir misiniz

Hayırlı olsun inşallah güzel haberlerle gelirsiniz 🙏 iğneler adet dönemi mi yapılıyor bide taze yada dondurulmuş transferi neye göre belirliyorlar o aşamalar hakkında bilgi verir misiniz
Ben transfer öncesi adetin 3. Günü estrofem hapına başladım. Adetin 14. Gününde estrofem+progestan fitil+prolutex dex iğneye başladım. 17. Gün transferim oldu. Transfer sonrası estrofem+prolutex dex iğne+progestan fitil+oksapar kan sulandırıcı iğne+duphaston+vagifem fitil+ prednol +mide koruyucu+folik asit + 2 günde bir omega 3 kullanıyorum :( birde transferden 1 gün sonra çatlatma iğnesi yaptım

Transferi ilk yumurta toplamamda taze yapacağını söyledi fakat taze transfer yapmadı çünkü karnım çok şişti o şişkinlikle transfer yapınca daha kötü olacağını dahada fazla şişebileceğini söyledi iyikide dondurulmuş yapmış karnım şiştiği için hareketlerim bile kısıtlandı zor oldu yaklaşık 4-5 gün sorna normale dönmeye başladı. Yumurta toplama sonrası bol protein şişkinliğin geçmesine yardımcı oluyormuş.

İğnelerim adetimin 3.günü başladı benim. Transferi de kan tahlillerine göre karar veriyorlar.

Merhaba genetiğe gönderecekseniz embriyolarınızı o zaman da dondurulmuş transfer yapılıyor

Back
X