• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan sonu ve Mayıs başı transfer olacaklar sürecimizi beraber takip edelim 🌸🥰

Transferi ilk yumurta toplamamda taze yapacağını söyledi fakat taze transfer yapmadı çünkü karnım çok şişti o şişkinlikle transfer yapınca daha kötü olacağını dahada fazla şişebileceğini söyledi iyikide dondurulmuş yapmış karnım şiştiği için hareketlerim bile kısıtlandı zor oldu yaklaşık 4-5 gün sorna normale dönmeye başladı. Yumurta toplama sonrası bol protein şişkinliğin geçmesine yardımcı oluyormuş.
Teşekkür ederim bilgilendirme için inşallah sizin sağlıklı geçer süreciniz bende de korku var neyin nasil olacağını bilmiyorum merak içindeyim

Teşekkür ederim bilgilendirme için inşallah sizin sağlıklı geçer süreciniz bende de korku var neyin nasil olacağını bilmiyorum merak içindeyim

Allah yardımcın olsun inşallah kolaylıkla geçsin ultrasondaki o görüntüyü görmek çok hoş :)

Devlette ne kadar ücret ödediniz acaba? Ben de ilk devlette başlamıştım fakat rahatliklari sebebiyle özele geçmek zorunda kaldım. Gerçi iyi ki geçmişim o ayri
1250 TL Kurul ücreti dışında daha ödeme çıkmadı bana ilerleyen süreçte ne çıkar bilmiyorum ilaç raporum çıkacak onu bekliyorum

Devlette ne kadar ücret ödediniz acaba? Ben de ilk devlette başlamıştım fakat rahatliklari sebebiyle özele geçmek zorunda kaldım. Gerçi iyi ki geçmişim o ayri
Evet dediğiniz gibi çok git gel ve oyalamayla uzuyor süreç ama maalesef özelde yapmaya maddi imkanım yok şu an

Back
X