• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan sonu ve Mayıs başı transfer olacaklar sürecimizi beraber takip edelim 🌸🥰

Umarım değişir. Allah isteyen herkese nasip etsin. Çok zor biseymis bu duygu
Her adımı ayrı zor gerçekten ben bazen çok duygusal oluyorum. Sanki ilkte tutmazsa ikinci denemeye gücüm yok gibi. Zaten tedaviye başlamak için bile psikoljik destek aldım çok zor geldi bana

Kızlar benim bugün adet sancısı gibi sancım oluyor sabahtan beri 6.günüm, çok gazım var bir de. Sizde durumlar nasıl?

Kızlar benim bugün adet sancısı gibi sancım oluyor sabahtan beri 6.günüm, çok gazım var bir de. Sizde durumlar nasıl?
Benim de 6. günüm transfer günü çok üşüdüm ondan mı bilmiyorum çok gaz var bende de. arada çok kısa sancı oluo ama dün hemşireyle konuştuk sancı olması goguslerde hassasiyet olması onlar ilaçlardan normal şeyler dedi

Benim de 6. günüm transfer günü çok üşüdüm ondan mı bilmiyorum çok gaz var bende de. arada çok kısa sancı oluo ama dün hemşireyle konuştuk sancı olması goguslerde hassasiyet olması onlar ilaçlardan normal şeyler dedi
Bende çok üşüdüm hatta az önce üstümde polar hırka vardı ama şimdi ateş basıyor, evet çoğu yerde rahmin genişlemesi adet sancısı gibi sancı yapabilir falan da yazıyor hatta ama insan korkuyor yine de 😞

Bende çok üşüdüm hatta az önce üstümde polar hırka vardı ama şimdi ateş basıyor, evet çoğu yerde rahmin genişlemesi adet sancısı gibi sancı yapabilir falan da yazıyor hatta ama insan korkuyor yine de 😞
Ben daha önce negatif sonuçlanan bir hamilelik geçirdim. Adet gününden bir hafta belirtiler başlamıştı. Yani malesef hamilelik belirtilerinin ortaya çıkması hamileliği ogrendikten sonra oluyor.

Kizlar benim bugün transferden donraki 7. gün. Çok merak ediyorum test yapsam da negatif çıkarsa canm sıkılır diye yapmaya korkuyorum. Normalde adet günüm bugün ama kullandığımız ilaçlardan dolayı zaten hamilelik gerçekleşmezse bile adet olmucakmisiz

Kizlar benim bugün transferden donraki 7. gün. Çok merak ediyorum test yapsam da negatif çıkarsa canm sıkılır diye yapmaya korkuyorum. Normalde adet günüm bugün ama kullandığımız ilaçlardan dolayı zaten hamilelik gerçekleşmezse bile adet olmucakmisiz

Ben çok korkuyorum test yapmaya ya hiç cesaretim yok hatta cumartesi kan vereceğim hiç cumartesi olmasın istiyorum😞 yapma bence bazı insanlarda idrara geçmiyor, bazı testler yanlış sonuç veriyor

Bencede yapmamalısın canım ya çünkü testler yanıltıyor evde yapılanlar en en garantisi kesinlikle kan testi. Zaten az kalmış bence beklemelisin.
Zaten embriyo tutunmazsa negatif sonuç alırsan ilaçları doktorun bıraktırıyor yani benimki öyle yapmıştı hepsini aynı anda bıraktım birkaç gün içinde adet olmuştum kendiliğinden

Ben çok korkuyorum test yapmaya ya hiç cesaretim yok hatta cumartesi kan vereceğim hiç cumartesi olmasın istiyorum😞 yapma bence bazı insanlarda idrara geçmiyor, bazı testler yanlış sonuç veriyor
Zaten mümkün değil ben dayanamam yapardım da sonuç beni korkutuyor.

Rabbim yüreğimize ferahlık versin. Bizi mucizemize kavuştursun. Ekteki dua da benden size gelsin

Eklentiler

• Screenshot_20250501-134635.webp
    Screenshot_20250501-134635.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 19
Kızlar ya benim testler de böyle 5. Gün dondurulmuş transferdi

Eklentiler

• IMG_6139.webp
    IMG_6139.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 17
Diğerleri ekrandan belli olmuyor ama ortadakinde gördüm çizgiyi 🤗 benim de 7. gün ama ben cesaret edemedim korkuyorum
Evet ya bende keşke yapmasaydım dedim daha önceki gebeliklerimde öğrenmiştim erkenden biraz da ona güvenip yaptım bakalım nasip

Back
X