Oh gerçekten kocanız rahat ben dün baya daralttım açıkçasıOfff ben ikizler burcuyum üstüne üstük yaşadığım duygusal değişimleri bir görsenizsadece şuan annemde kalıyorum bu yüzden kocam çok rahat durumda
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oh gerçekten kocanız rahat ben dün baya daralttım açıkçasıOfff ben ikizler burcuyum üstüne üstük yaşadığım duygusal değişimleri bir görsenizsadece şuan annemde kalıyorum bu yüzden kocam çok rahat durumda
![]()
Opudan sonra eve gelirken manyak mısıniz hiç bir şeyi anlamıyorsunuz diye bağırdım arabadaOlabilir ben baya sinirlenip geriliyorum gün içinde 2 gündür baya herkese sövesim varsonra kendime kızıyorum vücuduma stres yaşattığım için ama sanırım ilaçlardan çünkü progestanı ben de kalçadan yaptırıyorum iğneden sonraki 1 saat baya gergin oluyorum.
Hayırlı olsun canm su gibi geçsin transferinSalı günü yani yarın sabah transfer olucam![]()
Teşekkür ederim hepimiz güzel sonuçlar Alalım AminnnHayırlı olsun canm su gibi geçsin transferin![]()
E normal o zaman bu gerginlik zaten biz hayra yoralımOpudan sonra eve gelirken manyak mısıniz hiç bir şeyi anlamıyorsunuz diye bağırdım arabadaki asla o tarz konuşmak huyum değildir. Sulalece tatlı dilliyiz yani
İş yapamamak da geriyo beni. Temizlik çok severimE normal o zaman bu gerginlik zaten biz hayra yoralım![]()
İlkinde evde kalmıştım eşim yıllık izin kullanmıştı bu seferde böyle deneyelim dedik ama tabiki annemde olmaktan çok memnunumOh gerçekten kocanız rahat ben dün baya daralttım açıkçasıama anneniz daha iyi bakıyordur bence iyi olmuş çalışmasam ben de öyle yapardım
Ben günlük temizliğimi yapıyorum hafif hafif sadece 2 gün yat dedi bana doktorum sonra normal hayatına dön dedi 3.gün işe de döndüm. Biraz hafiflettim tabi bir yere uzanmıyorum ağır kaldırmıyorum ama yatak yorgan topluyorum döküleni süpürüyorum yemek bulaşık o şekildeİş yapamamak da geriyo beni. Temizlik çok severim
Eşimle annem bana baskı uyguluyorlar, özellikle eşim. Tutmazsa falan dinlemedin diye soylenmesin diye ben de alt tarafı 12 gün biraz dişimi sıkayım diyorum ama kolay değil. Sürekli yatmıyorum ama iş de yapmıyorumBen günlük temizliğimi yapıyorum hafif hafif sadece 2 gün yat dedi bana doktorum sonra normal hayatına dön dedi 3.gün işe de döndüm. Biraz hafiflettim tabi bir yere uzanmıyorum ağır kaldırmıyorum ama yatak yorgan topluyorum döküleni süpürüyorum yemek bulaşık o şekilde
Bence çok erken yapmışsın testi canım bende 26 nisanda 5. Gün embriyosu çift transfer oldumBen de 25 Nisan da çift embriyo transfer oldum. Dayanamadım bugun test yaptim negatif çıktı. Erken mi acaba?
Biliyorum ama silikte olsa çıkar diye düşündüm çıkmadı.Bence çok erken yapmışsın testi canım bende 26 nisanda 5. Gün embriyosu çift transfer oldum
Ben 24 Nisan'da oldum henüz çok erken. Bence yapmayın negatif çıkması moralinizi bozup sizi olumsuz etkilemesin. Belki henüz kan değeriniz 25falandir o zaman testte görünmeye bilir yaniBen de 25 Nisan da çift embriyo transfer oldum. Dayanamadım bugun test yaptim negatif çıktı. Erken mi acaba?
Yanlış yaptım evet çoktan moralim.bozuldu. olmadı moduna geçtim bileBen 24 Nisan'da oldum henüz çok erken. Bence yapmayın negatif çıkması moralinizi bozup sizi olumsuz etkilemesin. Belki henüz kan değeriniz 25falandir o zaman testte görünmeye bilir yani
Bence hiç moralini bozma canım silikte kısa çıkmaz henüz kana bile hcg hormonu karışmamış olabilir çok çok erken yapmışsın pozitif düşün ki pozitif olsunBiliyorum ama silikte olsa çıkar diye düşündüm çıkmadı.Beklemek zor gercekten
Teşekkür ederimBence hiç moralini bozma canım silikte kısa çıkmaz henüz kana bile hcg hormonu karışmamış olabilir çok çok erken yapmışsın pozitif düşün ki pozitif olsun![]()
Moral bozmak yok. Müzik dinle yürüyüş yap kafanı dağıtmaya çalış. Beklemekten başka çare yok ben de çok merak ediyorum ama test yapsam çıkmayacağını da biliyorumYanlış yaptım evet çoktan moralim.bozuldu. olmadı moduna geçtim bile
Umarım değişir. Allah isteyen herkese nasip etsin. Çok zor biseymis bu duyguBen ilk transferimde 6. Gün yapmıştım o zaman negatif çıkmıştı ama yinede beklemiştim moralimi bozmamıştım kan testine kadar hiçbirşey belli olmuyor moral bozmak yok bekliyoruz pozitifleri görüyoruz hep beraber bebişlerimize kavuşuyoruz![]()