• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan sonu ve Mayıs başı transfer olacaklar sürecimizi beraber takip edelim 🌸🥰

Offf ben ikizler burcuyum üstüne üstük yaşadığım duygusal değişimleri bir görseniz 😂 sadece şuan annemde kalıyorum bu yüzden kocam çok rahat durumda 😂
Oh gerçekten kocanız rahat ben dün baya daralttım açıkçası 😂 ama anneniz daha iyi bakıyordur bence iyi olmuş çalışmasam ben de öyle yapardım

Olabilir ben baya sinirlenip geriliyorum gün içinde 2 gündür baya herkese sövesim var 😂 sonra kendime kızıyorum vücuduma stres yaşattığım için ama sanırım ilaçlardan çünkü progestanı ben de kalçadan yaptırıyorum iğneden sonraki 1 saat baya gergin oluyorum.
Opudan sonra eve gelirken manyak mısıniz hiç bir şeyi anlamıyorsunuz diye bağırdım arabada🤣 ki asla o tarz konuşmak huyum değildir. Sulalece tatlı dilliyiz yani öyle soyleyeyim

Oh gerçekten kocanız rahat ben dün baya daralttım açıkçası 😂 ama anneniz daha iyi bakıyordur bence iyi olmuş çalışmasam ben de öyle yapardım
İlkinde evde kalmıştım eşim yıllık izin kullanmıştı bu seferde böyle deneyelim dedik ama tabiki annemde olmaktan çok memnunum ☺️

İş yapamamak da geriyo beni. Temizlik çok severim
Ben günlük temizliğimi yapıyorum hafif hafif sadece 2 gün yat dedi bana doktorum sonra normal hayatına dön dedi 3.gün işe de döndüm. Biraz hafiflettim tabi bir yere uzanmıyorum ağır kaldırmıyorum ama yatak yorgan topluyorum döküleni süpürüyorum yemek bulaşık o şekilde

Ben günlük temizliğimi yapıyorum hafif hafif sadece 2 gün yat dedi bana doktorum sonra normal hayatına dön dedi 3.gün işe de döndüm. Biraz hafiflettim tabi bir yere uzanmıyorum ağır kaldırmıyorum ama yatak yorgan topluyorum döküleni süpürüyorum yemek bulaşık o şekilde
Eşimle annem bana baskı uyguluyorlar, özellikle eşim. Tutmazsa falan dinlemedin diye soylenmesin diye ben de alt tarafı 12 gün biraz dişimi sıkayım diyorum ama kolay değil. Sürekli yatmıyorum ama iş de yapmıyorum

Ben de 25 Nisan da çift embriyo transfer oldum. Dayanamadım bugun test yaptim negatif çıktı. Erken mi acaba?

Ben de 25 Nisan da çift embriyo transfer oldum. Dayanamadım bugun test yaptim negatif çıktı. Erken mi acaba?
Ben 24 Nisan'da oldum henüz çok erken. Bence yapmayın negatif çıkması moralinizi bozup sizi olumsuz etkilemesin. Belki henüz kan değeriniz 25falandir o zaman testte görünmeye bilir yani

Ben 24 Nisan'da oldum henüz çok erken. Bence yapmayın negatif çıkması moralinizi bozup sizi olumsuz etkilemesin. Belki henüz kan değeriniz 25falandir o zaman testte görünmeye bilir yani
Yanlış yaptım evet çoktan moralim.bozuldu. olmadı moduna geçtim bile

Ben ilk transferimde 6. Gün yapmıştım o zaman negatif çıkmıştı ama yinede beklemiştim moralimi bozmamıştım kan testine kadar hiçbirşey belli olmuyor moral bozmak yok bekliyoruz pozitifleri görüyoruz hep beraber bebişlerimize kavuşuyoruz 🫶🏻🌸

Ben ilk transferimde 6. Gün yapmıştım o zaman negatif çıkmıştı ama yinede beklemiştim moralimi bozmamıştım kan testine kadar hiçbirşey belli olmuyor moral bozmak yok bekliyoruz pozitifleri görüyoruz hep beraber bebişlerimize kavuşuyoruz 🫶🏻🌸
Umarım değişir. Allah isteyen herkese nasip etsin. Çok zor biseymis bu duygu

Back
X