Mayıs 2025 de tüp bebek yaptıracak çiçekler toplanın buraya

Merhaba B bilge2025
Benimde büyük ihtimalle mayıs sonu transferim olacak. Bu ilk denemem. O yüzden çok heyecanlıyım. Yaklaşık 2,5 yıldır sürecin içindeyim. Geçen yaz yumurtalikta kistim patladı iç kanama geçirdim ve acil ameliyata aldılar. Doktor birkaç saat daha geç kalmış olsam beni kurtaramayacaklarını söyledi. Bu da benim hayatımın en büyük aydınlanması oldu. Umarım hepimiz güzel haberleri alırız. Süreç gerçekten çok yıpratıcı. Ama tüp bebek konusunda şuana kadar sandığım kadar zor olamadığını gördüm.
Çok geçmiş olsun kist patlaması ve iç kanama durumunu bende yaşadım aynı şekilde banada geç kalmış olsaydın kurtaramazdık dediler zaten hastaneden 14 gün sonra çıkabilmiştim enfeksiyon yüzünden. Herhangi başka bir kist oluşumun oldu mu bu süreçten sonra ? Yoksa sebepsiz infertilite yüzünden mi tüp bebeğe başvurdunuz? Umarım herşey yolunda gider ve ilk denemende bebeğine kavuşursunda tüm sıkıntılar unutulur gider inşallah 🤲🏻🌸

Hayır canım belli değil, mayısın ilk haftası adet olucam, 2. Günü kontrole gideceğim muhtemelen mayıs sonuna denk gelecek. Senin ne zaman transfer🥰
Benimde net olmamakla birlikte haftaya doktorumla görüşeceğim ve kararlaştıracağız ama çok fazla kist ağrım oldu bu adetimde. Doktor muayne edince belki transferi iptal edecek belkide devam diyecek. Bakalım ne diyecek umarım iyi şeyler söyler ama bedenimdeki o ağrı bana sanki alarm veriyor gibi :KK17::KK17::KK17::KK17:

Çok geçmiş olsun kist patlaması ve iç kanama durumunu bende yaşadım aynı şekilde banada geç kalmış olsaydın kurtaramazdık dediler zaten hastaneden 14 gün sonra çıkabilmiştim enfeksiyon yüzünden. Herhangi başka bir kist oluşumun oldu mu bu süreçten sonra ? Yoksa sebepsiz infertilite yüzünden mi tüp bebeğe başvurdunuz? Umarım herşey yolunda gider ve ilk denemende bebeğine kavuşursunda tüm sıkıntılar unutulur gider inşallah 🤲🏻🌸
Duaların icin cok teşekkürler 🙏 Sanada çok geçmiş olsun. Senin durumun daha ağırmış inşallah bir daha boyle birsey yaşamayız. Benim zaten kist sorunum hep vardı. Bir ay yoksa sonraki ay illa oluyordu. Ameliyattan sonrada devam etti. Tüp bebek deneme nedenimiz sebepsiz infertilite. Rabbim isteyen herkese nasip etsin 😊

Ben genel muayene için gittim ama tedaviye başlayamadım orada git gel sorun olacaktı. Sizde durum nedşe
İlk transfer negatif. İkincisine başlıyoruz hazırlıklar yapılıyor. İstanbulda Yeditepede tedavi görüyorum bende dondurulmuş embriyolarım var 🌸 inşallah bu sefer bebeğim yada bebeklerime kavuşacağım 🤞🏻🤍💜

İlk transfer negatif. İkincisine başlıyoruz hazırlıklar yapılıyor. İstanbulda Yeditepede tedavi görüyorum bende dondurulmuş embriyolarım var 🌸 inşallah bu sefer bebeğim yada bebeklerime kavuşacağım 🤞🏻🤍💜
Selam canım ikinci transferinde doktor hangi yöntemi kullanacak konuştunuz mu benimde ilki negatif olmuştu

amin işallahhh. vitamin vs alıyor musun? bende amh düşüklüğü var bakalım doktor 29 nisanda tedavi öncesi yumurtalara bakacak

Selam canım ikinci transferinde doktor hangi yöntemi kullanacak konuştunuz mu benimde ilki negatif olmuştu
Yaa çok üzüldüm negatif sonucuna bu sefer inşallah birlikte Pozitiflenicez 🤍🌸 Bir öncekinden daha Farklı bi yaklaşımda bulunmadı benim endometriozisim var diye ilk denemeden önce baskılamıştık ilaçla. Adet döngümle beraber hemen (kistlerimin büyümesine rağmen) tekrar estrofemle başlattı süreci doktorum.

Yaa çok üzüldüm negatif sonucuna bu sefer inşallah birlikte Pozitiflenicez 🤍🌸 Bir öncekinden daha Farklı bi yaklaşımda bulunmadı benim endometriozisim var diye ilk denemeden önce baskılamıştık ilaçla. Adet döngümle beraber hemen (kistlerimin büyümesine rağmen) tekrar estrofemle başlattı süreci doktorum.
İnşallah ya bakalım 🙏bende de pko var kist oluşuyor illaki, Estrofem kullanmıştım ilk transferde ama bu sefer Lucrin iğnesi verecekmiş menapoza sokucaz seni kısa süreli dedi meraklardayım 🤷🏻‍♀️

İnşallah ya bakalım 🙏bende de pko var kist oluşuyor illaki, Estrofem kullanmıştım ilk transferde ama bu sefer Lucrin iğnesi verecekmiş menapoza sokucaz seni kısa süreli dedi meraklardayım 🤷🏻‍♀️
Uuu lucrin kullandım ben ama senin transferi bir kaç ay sonraya planlıyorsunuz sanırım

Adetin ikinci günü vurulacakmışım transferi de bu ay olacakmışım Lucrinin kullanımı nasıl ki ileri tarihte mi transfer olmak lazım hiç bilgim yok
Benim için Lucrini başka amaçla kistlerimi baskılamak amacıyla kullanmıştık. Bide onların dozları oluyor. Hangisini ne için veriyor sana bilemedim ama iğneyi oluyosun 15 gün içinde adet oluyorsun yine sonra ilaçlar başlıyorlar rahim duvarını kalınlaştırmaya. Herkesin bir başka tedavisi 😅

Benim için Lucrini başka amaçla kistlerimi baskılamak amacıyla kullanmıştık. Bide onların dozları oluyor. Hangisini ne için veriyor sana bilemedim ama iğneyi oluyosun 15 gün içinde adet oluyorsun yine sonra ilaçlar başlıyorlar rahim duvarını kalınlaştırmaya. Herkesin bir başka tedavisi 😅
Allah Allah hiç kafam basmadı arkadaşım bu işe yaşayıp göreceğiz 🤣

Sadece folik asit kullanıyorum ekstra vitamin olarak acaba D vitamini kullanmalımıyım diye düşünüyordum 🤔
D vitamini doğurganlığı çok etkiliyormuş. Bir kadın doğumcuyu ve embriyologu takip ediyorum orada omega3 ve Koenzim öner işleri kullanıyorum ve reglim daha az sancılı ve regl döng0mde hissediyorum etkisini. Tabi doktor tavsiyesi ile almak en önemlisi. Bu bir tavsiye değildir.

Back
X