Mayıs 2025 de tüp bebek yaptıracak çiçekler toplanın buraya

D vitamini mutlaka kullanın

D vitamini doğurganlığı çok etkiliyormuş. Bir kadın doğumcuyu ve embriyologu takip ediyorum orada omega3 ve Koenzim öner işleri kullanıyorum ve reglim daha az sancılı ve regl döng0mde hissediyorum etkisini. Tabi doktor tavsiyesi ile almak en önemlisi. Bu bir tavsiye değildir.
Bende etkilediğini iyi geldiğini duydum ve okudum ama buradaki tedavi görenlere doktorları tavsiye etti mi diye öğrenmek istedim aslında. Yarın doktorun asistanına bir sorayım 😇

Merhaba benimde sürecim yeni başlayacak. Bugün reglimin ilk günü yarın doktora gidiyorum. Toplamadan sonra 2 regl rahim dinlensin diye bekleyeceğiz demişti doktor. Çok heyecanlı bir süreç sabırsızlanıyorum. İnşallah hepimizin yüzü güler arkadaşlar

Merhaba benimde sürecim yeni başlayacak. Bugün reglimin ilk günü yarın doktora gidiyorum. Toplamadan sonra 2 regl rahim dinlensin diye bekleyeceğiz demişti doktor. Çok heyecanlı bir süreç sabırsızlanıyorum. İnşallah hepimizin yüzü güler arkadaşlar
Merhabaaa hayırlısı olsun inşallah güzel sonuçlar alacağız hep birlikte , heyecanı bitmiyor bu işin 🥰

Merhaba kızlar ikinci adetimin üçüncü günündeyim bugün estrofem başlıyorum. Transfer sürecinde olan var mı başka ?
Estrofemi 4 içtiğim zamanlara başladım 30 unda transfer planlanıyor. Sabah kontrol edilecek tamamsa rahmim ikinci transferi hayırlısıyla yapacağız 🥲🫶🏻🩷💜 Sanırım çift embriyo transfer edecekler öyle konuşmuştuk ama doktora bağlı 👉🏻👈🏻

Estrofemi 4 içtiğim zamanlara başladım 30 unda transfer planlanıyor. Sabah kontrol edilecek tamamsa rahmim ikinci transferi hayırlısıyla yapacağız 🥲🫶🏻🩷💜 Sanırım çift embriyo transfer edecekler öyle konuşmuştuk ama doktora bağlı 👉🏻👈🏻
sona gelmişsiniz ikisi de tutturur inşallah🌸
Estrofem i günde kaç tane kullanıyorsunuz ve ne zamana kadar kullanılacak biliyor musunuz🌸

sona gelmişsiniz ikisi de tutturur inşallah🌸
Estrofem i günde kaç tane kullanıyorsunuz ve ne zamana kadar kullanılacak biliyor musunuz🌸
21 nisandan beri sabah 2 akşam 2 kullanıyorum. 25 inin sabaho progestan iğneye coraspirine ve prografa başlayacağım. Valla ne zamana kadar belli değil çünkü hiç o kadar ilerleyemedim ama kanda pozitifi aldıktan sonra bile baya devam ediyoruz diye okumuştum.
Ayy İnşallah tutunur ballarım ya 🥹🩵🩷
Senin şimdi sabah 1 akşam 1 olmalı öyle değil mi 4 günde bir artıyordu yanılmıyorsam 🌸 ilk denemeniz mii

21 nisandan beri sabah 2 akşam 2 kullanıyorum. 25 inin sabaho progestan iğneye coraspirine ve prografa başlayacağım. Valla ne zamana kadar belli değil çünkü hiç o kadar ilerleyemedim ama kanda pozitifi aldıktan sonra bile baya devam ediyoruz diye okumuştum.
Ayy İnşallah tutunur ballarım ya 🥹🩵🩷
Senin şimdi sabah 1 akşam 1 olmalı öyle değil mi 4 günde bir artıyordu yanılmıyorsam 🌸 ilk denemeniz mii
Kontrol için salı gününe çağırdılar o güne kadar 8 saatte bir günde 3 kez olarak söylenildi. Bir de folik asite devam. Benim de ilk tüp bebek sürecim🌸

Kontrol için salı gününe çağırdılar o güne kadar 8 saatte bir günde 3 kez olarak söylenildi. Bir de folik asite devam. Benim de ilk tüp bebek sürecim🌸
Evet kontrolden sonra günde 4 içmeye başlıyorsun. Hayırlı olsun heyecanını tahmin edebiliyorum. Bende bugün iğnelerime başladım 12 saatte 1 👉🏻👈🏻 30 una hazır olucam inşallah herşey hayırlısıyla olsun hepimiz içinnn 💜

Hayırlı olsun hangi şehir ve hastane sizin

Teşekkürler İstanbul. Yeniyüzyıl hastanesi murat hoca. Gaziosmanpaşa. Benim kendi kadın doğum doktorum yönlendirdi bizde direk gittik doktoruma güveniyorum onun yönlendirmesi olduğu için başka araştırmadım
İnşallah en kısa zamanda güzel haberlerle gelirsiniz heyecanlı ve sabır isteyen bir süreç gerçekten her hastanede herkeste rahim dinlendirme yapılıyor mu acaba onu merak ediyorum

İnşallah en kısa zamanda güzel haberlerle gelirsiniz heyecanlı ve sabır isteyen bir süreç gerçekten her hastanede herkeste rahim dinlendirme yapılıyor mu acaba onu merak ediyorum
İnşallah evet benimde 2 regl dönemi dinlendireceğini söyledi. Bugün toplama öncesi ilk iğnemi oldum

Back
X