Nişan nişan pastası

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

cidosh

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2011
331
5
118
bu pazar nişanım var kızlar o kadar mutlu ve telaşlıyımki bunu size anlatamam....

Pasta arayışındayım lütfen bana yardımcı olur musunuz?? bugün sipariş vermem gerekiyor ama ben karar veremedim. 30 kişi olacak nişanda ve evde yapılıcak.

LÜTFEN YARDIMM....

tam olarak ne icin yardim istiyorsun pasta sekileri mi?? Anlamadim ben:44::44:

evet canım pasta şekillerini istiyorum. Yani nişanı olup pastasını burda da yayınlayablirsiniz.ya da böyle bir form varsa bu konuda da yardımcı olabilirsin

Forumda cogu arkadasimiz kendi nisan pastasinin resimlerini paylasmis.. arama yaparsan bulabilirsin.. Ama ben yinede sana evde yapilan nisan icin soyle bi tavsiyede bulunucam.. en fazla 2 katli pastadan daha buyuk bi sey yaptirma zaten uygun olmaz.. Yani abarti olur..
Bir kac model ornek veriyim sana.. Sade ama ayni zamanda shik olan pastalar..

Daha buyuk bir pasta istersen..

bencede evde nişan için en fazla iki katlı olabilcek bi pasta düşün. toplamda eger 30 kişi gelicekse yani baska gelmez diyosan pastayı 20 kişilik yaptır derim ben cünkü biz 50 kişi filandık benim nişanımda evde oldu 30 kişilik yaptırdık. pasta arttı vede bi hafta boyunca hergün pasta yemiştim :) tek tavsiye etceğim cok kaliteli bir yere yaptır nerde oturuyosun bilmiorum ama bu bir kez olcak bisey ve davetli olan herkes benim nişanımda pasta aklında kaldı konusulurken o pasta ne harika bişeydi oyle diyolar :)içinde ne malzeme kullanılmasını istiyosan hepsini anlat kreması cok yogun olmazsa daha iyi olur agır gelmez hatta alcagın yerden ufak bi pasta alıp onceden deneyebilirsinde. fikir olsun diye ben nişan pastamın resmini koyayım. simdiden mutluklar dilerim canım inşallah pazar günü hersey dilediğin gibi olur.:)

canım boyle işte nişan pastam bi pasta resmi bulmuştum ben netten onu götürdüm ona göre yaptılar pastayı bu arada

Canım benim doğum günümde sözüm olmuştu bende koskadan pasta yaptırmıştım. Dilimi 5tl idi. Şuan dilimi 6tl olmuş. Çok lezzetliydi dış görünüşüde çok güzeldi içime çok sindi. Fikir olsun diye fotoğrafınıda koyuyorum. Mutluluklar..

Canım birde 30 kişi gelecekse 20 kişilik pasta yaptır. Eğer başka yemeklerde ve tatlıda varsa pasta çok artıyor. Pastanelerdeki dilim fiyatları baya büyük bir dilim için geçerli. Masrafa gerek yok dilimi küçük yaparsın ki gayette yeterli oluyor tadımlık olur.

canlarım benim bana o kadar yardımcı oldunuz ki size ne kadar teşekkür etsem azdır. iyiki bana 30 kişilik pastayı 20 kişilik yaptır diye bilgi verdiniz valla boşu boşuna masrafa giricektim. yanında mutlaka bişeyler yapıcaz zaten.

Hepinizi çok çok öpüyorum, mutluluğuma ortak olup bana yardımcı olduğunuz için tekrar tekrar teşekkür ediyorum. Pastamı yaptırıp resmini paylaşıcam

Nerede yaşıyorsun çidoş :) adaşım :) biz izmirdeydik ve pastamı reyhandan yaptırmıştık, inci pasta süper bi nişan pastası, üzerine fotoğrafımızı koydurmuştuk minik çiçekler minik balonlar ve incilerle süslemişlerdi. fotosu yok maalesef inci pastanın içinde ananas ve badem vardı herkes bayılmıştı. bu arada katılıyorum kesinlikle 30 kişi için 20 kişilik yaptır

kızlar peki pasta neli olsun mesela? biz sözlümle antep fıstıklı ve çikolata parçacıklı seviyoruz onun dışında ekleyeceğim ne olabilir mesela???

hafif olması için sizce ne yapılmalı?

adaşım benim ben istanbul da oturuyorum. Bu akşam pasta siparişini vericem kısmet olursa Valla arkadaşlar 30 yerine 20 kişilik yaptır demeseydi ben otuz kişilik yetmez diye dahada fazla yaptırmayı düşünmüştüm HIZIR GİBİ YETİŞTİLER SAĞOLSUNLAR

ç,kolata fıstık iyidir canım. herkes her şeyi yemez ama çikolata fıstığı herkes yer bizimki de çikolata fıstıklıydı madodan yaptırmıştık millet bayıldı hem görüntüsüne hem lezzetine ben bi ince dilim yiyebildim sadece D

doğru söylüyorsun canım en iyi seçimi yapmışız

aqualilycim sen madoya ne kadara yaptırmıştın pastanı? bizim nişanda 30 kişi filan olacak, ben 40 kişilik pasta yaptımayı düşünüyodum. bugün sordum madoda 1 dilimi 8,5tl dediler 40 kişilik pastaya 340 tl dediler şok oldumm

Canım 30 kişilik pastayı 40 kişilik yaptırılır mı hiç ziyan olur yazık edersin. 20 kişilik yaptır herkese yetecek ve geriye pastada artacak. Hem ziyanda olmayacak bana dua edeceksin. Benim pastam 40 kişilikti resmini tekrar koyuyorum o üst kısmı kalpli bölüm olduğu gibi kaldı bayatlayana kadar gittim geldim o bölümü yedim. Yani 40 kişilik pastam rahat 60 kişiyi doyururdu. Masraf yapma canım benim ben koskadan yaptırdım çok harika oldu. Koska, lades, seyidoglu gibi pastaneler hem daha uygun hemde lezzeti yerinde emin olun. Fiyatlarıda kremalı 6tl diğer şekerli olanı 7tl ama hiç gerek yok o dış bölümü yenilmiyor çok sert oluyor kremalı yaptırın

buydu canım üst kısmı ve alt tarafın büyük bir bölümü yenilmedi kaldı fazla fazla yetti. Bu pasta 40 kişilik olarak hazırlandı.

Son düzenleme:

Ne demek canım sende sağol. Benim sözümde arttı ziyan oldu. 19 ocakta çok yakın arkadaşım sözlendi onunda doğum günüydü aynen söyledim o da kişi sayısından daha az dilimde yaptırdı. Sözünde 55 60 kişi vardı 35 kişilik pastası arttı :) onunkinide koskadan yaptırdık walla biz koskadan çok memnun kaldık ama diğer pastanelerde güzeldir elbet tadına bak imkanın varsa. Benim arkadaşımınki çikolatalıydı biraz ağır olmuştu çikolata muzlu ve birşeyler daha vardı canım. Benimki beyaz çikolata ve muzluydu o kadar hafiftiki herkes rahat rahat yedi :) çikolata muz öneririm sana. arkadaşımın pastasınıda ekleyeyim fikir olsun. Zaten oraya gidince katalog da veriyorlar

tatlım sizin yorumlarınızı aileme de söyledim ama artmadan yetmez diyorlar.nişandan sonra gelenler olur konu komşuya da ikram ederiz diyorlar.. bizim buralarda koska seyidoğlu gibi yerler pek yok. bikaç tane butik pastacıya sorup fiyat alacağım ona göre bi karar veririm. senin pastan da çok güzelmiş çok sade. pastada kuş figüü benim de çok hoşuma gidiyor

canım işte banada yetmez yetmez dediler bende kişi sayısı kadar yaptırdım ama arttı işte ama diosan ki sonra gelenler konu komşu yer o zaman olur ziyan olmamış olur hem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…