Nişan nişan pastası

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

30 kişilği 130a yaptırdık sana çok söylemişler yahu. hatta 120 dediler 10 lira da şeker hamuru parası aldılar.

bak benim nişan da 30a yakındı 30 değilse 27 28di daha az değildi 30 kişilik yaptırdık biraz arttı. onu da komşulara dağıttık. kızlar her pastanenin farklıdır ben 10 kişilik az yaptırmak büyük risk. eğer dağıtacağınız çok yer yoksa birebir kişi sayısı kadar yaptırın zaten en az 5-6 dilim artıyor, eğer pastanın nişandan sonra kalması gerekiyorsa dağıtmak için, dağıtılacak 10 kişi için 5 kişilik büyütün pastayı. arkadaşların dediği gibi 40 kişiye 30 kişilik pasta yaptırmayın bence nolur nolmaz. her yer bir değil bakın ben kendi yaşadığımı söylüyorum. sonra 3 kuruş kar edelim diye pişmanlık yaşamayın canlarım. madoda yaptıracaklar gelecek kişi sayısını bir üst tama yuvalayarak pasta siparişi verirlerse çok rahat ederler. örneğin 22 kişi geliyorsa 25 kişilik pasta, 37 kişi geliyorsa 40 kişilik pasta gibi. geriye de 6-7 dilim kalıyor büyük büyük servis etseniz bile

kızlar hazır b u konu açılmışken pastayı kız tarafımı yaptırır yoksa erkek tarafaımnı ben sordum anneme o erkek tarafı dıor baskalrıda kız tarafı dıo celıskıde kaldım

öncelikle hayırlı olsun :)
cnm herkesin söylediği gibi tavsiyem sana kaç kişi geliosa onun yarısı kadar yaptırman ..biz 80- 90 kişiydik 50 kişilik 3 katlı bişi yapıldı ama kocamandı..yani keşke 40 kişilik yaptırsaydık bi sürü para gereksiz yere gttii..

bi de bizim söz nişan birarada oldu, hem baklava hem pasta vardı, baklavayı erkek tarafı aldı, pastayı biz yaptırdık,, madodan yaptırmıştık dışı beyaz içi ise çikolaya parçacıklı kremalı flndı 50 kişilik 250 tl oldu dilim 5 lira yani... o beş liralık dilimler pastanedkiler gibi 2 kişiyi rahat doyuran dilimler...

o yüzden sana tek tavsiye kişi sayısınn yarısı hatta 3te biri kadarlık yaptır!!!

yukardan görnüşü böle bu güya 50 kişilikti 80 kişiye normal dilimle rahat yetii en alt katının yarısı da arttı :)

Eklentiler

• $IMG_0677.jpg
    83 KB · Görüntüleme: 116
kızlar yarın nişanım olucak. pastanın resmini eğer çekebilirsem size ekleyeceğim. heyecandan hala uyuyamıyorum saat 12 yi geçti :18: allahım inşallah güzel geçer. herkese iyi geceler

canım dua ediyorum senin için ve senin heyecanını yaşayan herkes için ben bi hafta önce yaşadım bu heyecanı kazasız belasız darısı sizlere inşallah

canım nişanın bitti hadi hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin fotoğraflarını bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…