Kız İsteme nisan,mayıs,haziranda istenecekler buyrun topiğe :)

ohh ohh mşlhhh..inci seti kaynanamda şimdi mi alalım dedi ama düğünde takalım deyince sesimi çıkarmadım senin şimdi nişanada çok az kaldı varmı heyecan

Ben asLında nişanda hiçbişey istemedım ama onLar iLLa aLaLım dedı bende bişey demedım =))
Evet yaa cok heycan var sankı oLmiicakmış gibi geLıo..bide 12si seçim var die 11 akşamı heryer erken kapanıcakmıs bizim egLence yattı diğer haftaya :S :S

fark etmez yavruşkalarım
inci set ne kadar kızlar düğünde bende isticem

Cnm valla ortalama 800'den baŞLıo 2500'e kdr çıkıo...Ben öLe cok pahaLı bişey aLdırmadım fazLa masraf cıkmasın dıe heryeri inci oLanLar var bide sadece ucunda tek taşLı inci koLyesi oLanlar var fiyatLar değişio =)

hmm. olsun belki açık yer vardır yoksa da yani diğer hafta olur bişi olmazsiz mutlu olunda eğlence bi ömür boyu yaparsınız ALLAHın izniyle
fark etmez yavruşkalarım
inci set ne kadar kızlar düğünde bende isticem

benim hiç bi fikrim yok lilaa sen söle ne kdr fiyatlar :26: gerçi erkek tarafı alıcak o yüzden hiç merak etmiorum fiyatını nedense

kızlar işim çıktı da giremedim.
sağol lilacımmm
ya ne bilim bende çok masrafa sokmak istemediğim için fiyatını sordum.
valla alyansın fiyatından kaçmicam.en güzelini aldırcam ömür boyu kullanırım gerekirse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…