• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme nisan,mayıs,haziranda istenecekler buyrun topiğe :)

elimdeki listem bu...bunları alayım yeterliii..abartıya gerek yok..topiklerde listeler görüorum a dan z ye herşey var çok abartı gereksiz buluyorum...ufak tefek şeyleri evlenince tamamlarım :19:

yemek takımı
kahvaltı takımı
çatal bıçak takımı
tencere takımı

elektrikli süpürge
fırın
mikrodalga
ütü
yatak örtüsü
yatak odası perdesi
yatak odası halıları
pike
battaniye

2 halı
yorgan-yastık
uyku seti
nevresim takımları
tost makinesi
3 lü blender seti
saç kurutma makinesi
baharat takımı
şarjlı süpürge
teflon tencere
banyo seti
klozet seti
havlular
ekmek kutusu
çay takımı
temizlik seti
yağlık,sirkelik
günlük yemek, çatal bıçak takımı
saklama kapları
çamaşır sepeti
çamaşır mandalı
ütü masası
su ısıtıcı

sandık

Son düzenleme:
kırmızı olanlar var siyahlar yok :50: bizde beyaz eşya ve yatak odası kıza ait değil

Son düzenleme:
kız yine baya varmış maşallah :nazar:
niye üzülüyon gerisinde bişey yok takma kafana.aman ayrıntı dediğinde plastik vs.tamamlarsın boşver

evet plastikler ayrıntılarda..inşallah tamamlanır..akrabalara da dağıtılıo eksikler biraz rahatlarım öle inşallahhhh :9: tabi kafamdakileri alırlarsa

Son düzenleme:
KızLar bana bi akıL verin..Şimdi nişanda bana biLezikti bilmem neydi bişeyler takılcak ya..erkeğe de bizim bişey takmamız gerekio dimi?? Hiç biLmıorum bu işLeri yaa.. :44:

altın saat takılmıo zaten..altın saate bütçemi dayanır..marka bi saat olabilir kullanabileceği tarzda saatler taklabilir ama marka olması gerekli :34: bide spor tarzda saatlerden deil kordonları demir tarzında olmalı
örneğin böle

Eki Görüntüle 196772

Eki Görüntüle 196771

İşte bnm demek istediğim oydu canımm spor marka saatten başka takmaz...senın bu gosterdıklerınden aLsam da takmadıktan snra yazık oLur..spor saat de cok komık oLur dimi :59:

İşte bnm demek istediğim oydu canımm spor marka saatten başka takmaz...senın bu gosterdıklerınden aLsam da takmadıktan snra yazık oLur..spor saat de cok komık oLur dimi :59:

bilmem milletin içinde takıcaksın garip gelebilir.. :26: bence böle bişey almalısın çok fazla pahalısından olmasına gerek yok takmazsada kendi bilir..zaten onların sana aldığını sen takmayı düşünüomusun bilezikti filan..ben saat takmadım düğüne yakın bohça götürecez saati o zmn alıp koyucam bohçanın içine..sende takma istersen bohça yapacaksanız spor bi saat alıp koyarsın nasılsa ailesi görür sadece hemde kullanabileceği bişey olmuş olur :34:

bilmem milletin içinde takıcaksın garip gelebilir.. :26: bence böle bişey almalısın çok fazla pahalısından olmasına gerek yok takmazsada kendi bilir..zaten onların sana aldığını sen takmayı düşünüomusun bilezikti filan..ben saat takmadım düğüne yakın bohça götürecez saati o zmn alıp koyucam bohçanın içine..sende takma istersen bohça yapacaksanız spor bi saat alıp koyarsın nasılsa ailesi görür sadece hemde kullanabileceği bişey olmuş olur :34:

Süper fikir canım sağoL...Ya ne biLim bana bilezik,set,tek taş fln takılıo ona bi tek nişan yüzüğü garip kaLmasın sevgiLimm die düşündümm =)

moralim çok bozuldu kızlar ya nişanlımın ailesi düğün tarihini konuşmak için gelmek istiolar bize...yaa bi yer bulamadılar ya :57: ekimin sonuuna bulmuşlar bi tane yerr...ben nişanlanmadan önce kışın yüz kere söledim benimkine bak siz 3 4 ay nişanlı duracaksınız nasılsa dionuz ama yer bulacakmısınız die ama yok beni dinleyen kim bulamıolar işte :57: :57: :57: çok sinirlendim yaaa :14:

Son düzenleme:
moralim çok bozuldu kızlar ya nişanlımın ailesi düğün tarihini konuşmak için gelmek istiolar bize...yaa bi yer bulamadılar ya :57: Ekimin sonuuna bulmuşlar bi tane yerr...ben nişanlanmadan önce kışın yüz kere söledim benimkine bak siz 3 4 ay nişanlı duracaksınız nasılsa dionuz ama yer bulacakmısınız die ama yok beni dinleyen kim bulamıolar işte :57: :57: :57: çok sinirlendim yaaa :14:

canım ekimin sonu gayet iyi bence yaa üzülme hem sende hazırlıgını rahat rahat yaparsın maddi olarak çok sıkıntıya gircek sizinkler zaten.çok acele olmasın boşver

moralim çok bozuldu kızlar ya nişanlımın ailesi düğün tarihini konuşmak için gelmek istiolar bize...yaa bi yer bulamadılar ya :57: ekimin sonuuna bulmuşlar bi tane yerr...ben nişanlanmadan önce kışın yüz kere söledim benimkine bak siz 3 4 ay nişanlı duracaksınız nasılsa dionuz ama yer bulacakmısınız die ama yok beni dinleyen kim bulamıolar işte :57: :57: :57: çok sinirlendim yaaa :14:

Sakin ol canım herşeyde vardır bi hayır...

Back