- Konu Sahibi desert06rose
-
- #1.341
hiçbişeyim yok açmam için erken çok eksiğim var ama burda bi liste oluşturabilirim :26: aldıklarımı silerim :44:
kız yine baya varmış maşallah
niye üzülüyon gerisinde bişey yok takma kafana.aman ayrıntı dediğinde plastik vs.tamamlarsın boşver
evet plastikler ayrıntılarda..inşallah tamamlanır..akrabalara da dağıtılıo eksikler biraz rahatlarım öle inşallahhhhtabi kafamdakileri alırlarsa
inşallah herşey istediğin gibi olur canım
KızLar bana bi akıL verin..Şimdi nişanda bana biLezikti bilmem neydi bişeyler takılcak ya..erkeğe de bizim bişey takmamız gerekio dimi?? Hiç biLmıorum bu işLeri yaa.. :44:
ben sadece saat takılıyo diye biliyorum canım
altın saat takılmıo zaten..altın saate bütçemi dayanır..marka bi saat olabilir kullanabileceği tarzda saatler taklabilir ama marka olması gereklibide spor tarzda saatlerden deil kordonları demir tarzında olmalı
örneğin böle
Eki Görüntüle 196772
Eki Görüntüle 196771
İşte bnm demek istediğim oydu canımm spor marka saatten başka takmaz...senın bu gosterdıklerınden aLsam da takmadıktan snra yazık oLur..spor saat de cok komık oLur dimi
bilmem milletin içinde takıcaksın garip gelebilir.. :26: bence böle bişey almalısın çok fazla pahalısından olmasına gerek yok takmazsada kendi bilir..zaten onların sana aldığını sen takmayı düşünüomusun bilezikti filan..ben saat takmadım düğüne yakın bohça götürecez saati o zmn alıp koyucam bohçanın içine..sende takma istersen bohça yapacaksanız spor bi saat alıp koyarsın nasılsa ailesi görür sadece hemde kullanabileceği bişey olmuş olur
Süper fikir canım sağoL...Ya ne biLim bana bilezik,set,tek taş fln takılıo ona bi tek nişan yüzüğü garip kaLmasın sevgiLimm die düşündümm =)
yok canım saçmalama bişey olmaz erkek tarafı tabi takacak o takmıcakta bizmi takıcaz..kız almak kolaymııı :76:
moralim çok bozuldu kızlar ya nişanlımın ailesi düğün tarihini konuşmak için gelmek istiolar bize...yaa bi yer bulamadılar yaEkimin sonuuna bulmuşlar bi tane yerr...ben nişanlanmadan önce kışın yüz kere söledim benimkine bak siz 3 4 ay nişanlı duracaksınız nasılsa dionuz ama yer bulacakmısınız die ama yok beni dinleyen kim bulamıolar işte çok sinirlendim yaaa
moralim çok bozuldu kızlar ya nişanlımın ailesi düğün tarihini konuşmak için gelmek istiolar bize...yaa bi yer bulamadılar yaekimin sonuuna bulmuşlar bi tane yerr...ben nişanlanmadan önce kışın yüz kere söledim benimkine bak siz 3 4 ay nişanlı duracaksınız nasılsa dionuz ama yer bulacakmısınız die ama yok beni dinleyen kim bulamıolar işte çok sinirlendim yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?