Kız İsteme nisan,mayıs,haziranda istenecekler buyrun topiğe :)

İyiyim bende canım daha bişi anlamadım ki sevdiğimi söz gecesi geri yolladım çünkü Nevşehir'e

amanın o gece hemen gittimi ne zor olmuştur onada ii yorulmuştur..olsun canım sonunda bi ömür boyu beraberlik var onu düşündükçe insan mutlu olur bide yüzüğü var parmağında ona ait

amanın o gece hemen gittimi ne zor olmuştur onada ii yorulmuştur..olsun canım sonunda bi ömür boyu beraberlik var onu düşündükçe insan mutlu olur bide yüzüğü var parmağında ona ait

Ahh bitanem sorma o gece 4 te uçağı vardı ailesi eve döndü o bizdeydi babam götürcekti havaalanına
Cüzdanı alıp gitmiş ailesi kimlik yok ortada delirdik geride getirmediler
Bide sevdiğimin eviyle bizim ev çok uzak 1.5 saat falan onların evden havaalanı acayip ters
Taa Bucadan Aliağaya gidip cüzdanı aldı babam Aliağadanda Menderese Havalanına gittik zor yetişti uçağa bütün mutluluğu kursağında kaldı babamda çok üzüldü ailesinin böle yapmasına ben onun istikbaliyle oynamam dedi kalkın gidioz dedi
Çok kırgınım ailesine

ölemi diosun..güzel modeller bulabilirmiyim ki :44: gelinliği diktircem ama inşallah o dilediğim gibi olur..ii bi yer bulmam gerekicek :44:
canım güzel modeller bulursun neden bulamayasın ortalık kabarık abiye kaynıyo harika modeller var.
salonda bulamadılar yer yok napıcaksak :26:

eylül olmazsa ekim kasım illaki bulurlar canım onlar illa eylül mü diyo

kimliği ailesinde kaldı ve ailesi getirmedi baban gitti aldı öyle mi
yazıklar olsun onun ailesine.demekki baban onların çocuklarının geleceğinii onlardan daha çok düşünüyo

kimliği ailesinde kaldı ve ailesi getirmedi baban gitti aldı öyle mi
yazıklar olsun onun ailesine.demekki baban onların çocuklarının geleceğinii onlardan daha çok düşünüyo

Evettt böyle bi ailesi var işte sonuçta bu çocuğunun geleceği nasıl yaptılar böyle bişiyi
Ama babama ne yapsa az ilk Nevşehir'e gitceği günde babam götürmüştü terminale
Çok duygulandı o gece ağladı babama teşekkür edip durdu

ahh canım yaaaaa bak sinirlendim ailesine şimdi ben bile.
neyse ilerde senin ailenin kıymetni iyi bilir boşver sen üzme kendini bitanem benim

ahh canım yaaaaa bak sinirlendim ailesine şimdi ben bile.
neyse ilerde senin ailenin kıymetni iyi bilir boşver sen üzme kendini bitanem benim

Uzağa gidicez evlenince o yüzden çok mutluyumm çünkü eltimde kıskanıyo benı o söz gecesi surat asıp durdu herkesin dikkatini çekti
Uzakta daha mutlu olucaz buna eminim

Uzağa gidicez evlenince o yüzden çok mutluyumm çünkü eltimde kıskanıyo benı o söz gecesi surat asıp durdu herkesin dikkatini çekti
Uzakta daha mutlu olucaz buna eminim

evet canım benim mesafe her zaman iyidir.
kim olursa olsun çok muhabbet tez ayrılık getirir.allah mutlu etsin engellerinizi yok etsin inşş

ailesine bak ya bu nası düşüncesizlik.. babanı takdir ettim valla koşturmuş damadı için yazık..o da nazardır canım herşey fazlasıyla güzel geçmiş üzülmeye değmezdi siz o anınınızı doyasıya mutlu yaşadınız ya çok şükür..yinede yetişmiş daha fazla aksilik çıkmadan
canım güzel modeller bulursun neden bulamayasın ortalık kabarık abiye kaynıyo harika modeller var.

eylül olmazsa ekim kasım illaki bulurlar canım onlar illa eylül mü diyo

evet eylül denilio olmadı ekim başı belki olabilir anasına kalsa seneye dedi gıcık karı ama şakayla dedi de olsun nie diyo kabarık istemiyorum kuyruklu düz abiyelerden bilmiom denerim hangisi yakışırsa artık :44:

evet canım benim mesafe her zaman iyidir.
kim olursa olsun çok muhabbet tez ayrılık getirir.allah mutlu etsin engellerinizi yok etsin inşş

Aminn canımm benimmm inşallahhh biz 5 yılda çok engel aştık bunuda aşcaz

Evet oğlunun en mutlu gununde bunu yaptılar babam dıyo benım çocugum olsa yaratırım dıyo bırakmam öle dedı
Bizde nazar boncuğu dedik zaten çünkü herşey fazlasıyla güzel geçti

siz hep mutlu olunki etrafınızdaki kıskananlar çatlasın ohhh

beğeniosan giyersin farklı farklı kınanda...alaaddinin sihirli lambası devrinden kalma gibi gelio bana altınada altın sarısı ucu sivri bi ayakkabı tam onlardan işte

Son düzenleme:
şaka bi yana ama kapalı olsam giyeredim kapalılara çok uygun bi kıyafet bindallı çokta yakışıo..abiyeden daha ii oluyo

canım bindallının her rengi var kırmızıyı düşünmoyurm zaten benb.
mavisinide gördüm bayılmıştım ki dediğin gbi türbanlıyım ben.bende kapalılara daha ço yakıştırıyoum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…