- 16 Eylül 2008
- 2.288
- 18
- 683
- Konu Sahibi desert06rose
- #1.201
anne demeye basladın mı kız :78::78::78::78::78:
evet
![KK77 :77: :77:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk77.gif)
![KK9 :9: :9:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anne demeye basladın mı kız :78::78::78::78::78:
bende severim sakin insanları yerine göre davranmasını bilenleri![]()
bende öyleyim![]()
evetzehra anne diyorumm.geçen haftadan beri hemen nişanlıma sölemiş anne dedi bana die
şimdilik adıyla hitap ediyorum evlenince sadece anne derim..kendi annem yanımda olmucak ya o zmn daha rahat derim..şimdi kendi anneme sölüomuşum gibi karışsın istemiorum :26: annemin yanında heralde anne demem ya ona :44: bilmiyorumda adıyla birlikte sölerim :44:
en iyisini yapmışsın baştam söylemeyince zor geliyomuş insana.
evet zor geliomuş..benim çok teyze demeye vaktim olmadı görüşmüoduk çünkü..hemen hemen anne demeyle başladım sayılıcak..şurda en fazla bi aydır teyze demişimdir o da nadir.ortaya konuşurdum![]()
Kızlarrrrrrrrrrrrr
Ben geldimmmmm
Süperrrrrr ötesiydiii herşeyyy mükemmel geçtiiiiiiiiiiiiiiii
Tuzlu kahvemide içirdim
Herkess çok güzel eğlendiiii
Deli gibi oynadıkkkkkk
Nişan gibi olduuuuuuuu
Yarın fotolarla tüm ayrıntılarla burdayım inşallah
Artık sözlüyümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm![]()
Arkadaşlar söz isteme durumlarını henüz atlatmış olanlar yardımcı olabilir miiiii? :26:
Bizimkiler istemeye geldiklerinde söz yüzüğü de takılsın diyo ayrı ayrı günlerde mi olur beraber mi olur??? Bence ayrı olsa güzel olurdu ama fikriniz nedir siz ne yaptınızz?
canım eğer büyük nişan yapcaksanız istemeye geldikleri aksam söz yüzüğü takılsın bencede.
ama büyük nişan yapmicaksanız istemeden bikaç gün sonra aile arasında nişan takılır.
canım nişan evin bahçesinde olcaksa isteme günü söz takılması en mantıklısı.sözü ayrı yaptıgını düşünsene ayrı ayrı telaşe.
bizimkiler de öyle dedi, hani karşı taraf da iki kere hazırlanmasın çiçek çikolata vs. diye peki söz bohçası geliyo mu öyle bişi de varmış ama ne konur o bohçaya bilen yok :)
sözde bohçaya çok da gerek yok nişanda yapılcak zaten canım.
2 kere masraf 2 kere hengameye ne gerek var