Kız İsteme nisan,mayıs,haziranda istenecekler buyrun topiğe :)

seninki bu durumu hallederse hazranda sözününz olur neden umutsuzluga kapılıyosunki canım ya
inşallah canım :31:
canım 2 hafta önce benim de aynı şey başıma geldi. allah sağlık sıhhat versin herkese. dedeleri yatalak hasta. hatta ölüm döşeğinde :59:
gelemeyiz filan dediler bende gezmeyehaftasonu gezmeye gidebiliyosanız buraya da gelebilrisiniz dedim sevgilime. bi şekilde annesini ikna etti annesi arayıp özür dileedi annemden. şimdi hayırlısı ile önümüzdeki hafta anneler tanışacak :nazar:
Hayırlısı olur inşallah canım hakkınızda.. Bakalım benimkinin amcası ne dicek çok merak ediyorum..Neticede evde normal bir insan gibi hareket edebiliyorsa gelmemesi için nasıl bir sebep olabilir ki :40:

yaaa çok kızarıo var utangaçlıkta napsın nişanlısıyım sonuçta bide alışık sosyalliğe çok kalabalık içiçe aileler..ne kdr kendini sıkabilirki ister istemez olur rahatlık..gelir ya iş başa düşünce napıcak ya sevgiliyken olduğu gibi kapıda mı görüşeceksniz..evden alıp ailenin izniyle eve bırakıcak emaneti..nişanlılık böledir bizde :26:

heeççç..bi ara yalnız kalmayı başardık ama kısacıkta olsa :23: :78: :9: :8:

bizde de öledir aynı sizin yaşadığınız gibi
ama benimki anormallik yapabilir diye korkuyom
benimkinde yani tuhaflık:1:

yaaa çok kızarıo var utangaçlıkta napsın nişanlısıyım sonuçta bide alışık sosyalliğe çok kalabalık içiçe aileler..ne kdr kendini sıkabilirki ister istemez olur rahatlık..gelir ya iş başa düşünce napıcak ya sevgiliyken olduğu gibi kapıda mı görüşeceksniz..evden alıp ailenin izniyle eve bırakıcak emaneti..nişanlılık böledir bizde :26:

heeççç..bi ara yalnız kalmayı başardık ama kısacıkta olsa :23: :78: :9: :8:

:60::60::60::60: he kısacıkta olsa kalmışsınızya yeter :52: :23::23::23::23::23:

bizde de öledir aynı sizin yaşadığınız gibi
ama benimki anormallik yapabilir diye korkuyom
benimkinde yani tuhaflık:1:
yok canım saçmalama sende herşeyden korkar olmuşsun akışına bırakmak en iisi bunu yaşadıklarımla anladım..oda bilir neyyin nası olacağını merak etme :34:
:60::60::60::60: he kısacıkta olsa kalmışsınızya yeter :52: :23::23::23::23::23:

yeter ya tabii :8: :8: :9:

inşallah canım :31:

Hayırlısı olur inşallah canım hakkınızda.. Bakalım benimkinin amcası ne dicek çok merak ediyorum..Neticede evde normal bir insan gibi hareket edebiliyorsa gelmemesi için nasıl bir sebep olabilir ki :40:

bencede gelebilir. ben baya bi çingenelik yapmıştım ama madem gelmiyosunuz bidaha hiç gelmeyin almam sizi eve demiştim sevgilime. 1 gün sora annesi aradı:66:

desetcim benimki uzaktan geliyo.
nişandan 2 gün önce gelcek.
nişandan 1 gün sonra gitcekler geri.
bende şey düşünüyorum zaten baş başa kalamicaz.en azından onun takımını falan almaya beraber gideriz diyorum.hem gezeriz.
ben zaten bütün hazırlıkları tamamlamış olcam 1 günümü ona yaırcam :23::23::23::23:

desetcim benimki uzaktan geliyo.
nişandan 2 gün önce gelcek.
nişandan 1 gün sonra gitcekler geri.
bende şey düşünüyorum zaten baş başa kalamicaz.en azından onun takımını falan almaya beraber gideriz diyorum.hem gezeriz.
ben zaten bütün hazırlıkları tamamlamış olcam 1 günümü ona yaırcam :23::23::23::23:

ailen yada ailesi bizde gelelim demez demii...anammmm çok az kalıolar nişandan bi gün sonra gidiolarmış ya o zmn bence yalnız kalırsınız gibime gelio ondan önce pek yalnız bırakmaz aileler belki :37: ayy sen gurbet gelinimi olucannn şimdi :26: varmı içinde korkuların yaşadığım yerden ayrılcam die

ailen yada ailesi bizde gelelim demez demii...anammmm çok az kalıolar nişandan bi gün sonra gidiolarmış ya o zmn bence yalnız kalırsınız gibime gelio ondan önce pek yalnız bırakmaz aileler belki :37: ayy sen gurbet gelinimi olucannn şimdi :26: varmı içinde korkuların yaşadığım yerden ayrılcam die

canım nişandan sonraki günde yalnız kalamayız.
cumartesi akşam nişan olcaksa pazar akşam gitcekler.zaten bizimkilerle yolcu etmeye falan gideriz :57:
ta ne bilim sadece takım alcakya bizde gelelim diyen olmaz heralde.o ailesine söyler.
benim babamda sadece pazar günü evde zaten hallederim diye düşünüyorum.
evett gurbet gelini olcam :26:
memleketim gerçi ama annemden babamdan uzaga gidicem :43:
bi 4-5 sene sontra gelcek annemler memlekete tamamen :97:
korkularım olmaz mı çok var alışamamak yalnız kalmaz falan korkutuyo beni.
arkadaş ortamım olmazsa kaynanayla vıcık vıcık sürekli içli dışlı olmak istemiyorum.araya mesafe koymam lazım bunlar korkutuyo beni sadece

cumartesi akşam nişan olcaksa pazar akşam gitcekler.zaten bizimkilerle yolcu etmeye falan gideriz :57:
ta ne bilim sadece takım alcakya bizde gelelim diyen olmaz heralde.o ailesine söyler.
arkadaş ortamım olmazsa kaynanayla vıcık vıcık sürekli içli dışlı olmak istemiyorum.araya mesafe koymam lazım bunlar korkutuyo beni sadece
Canım benim yaa... Bende İstanbula gidicem galiba ama hiç istemiyorum.. Annemde istemio.. Burda oturun evlenince ben tek başına seni oraya gönderip yalnız bırakmak istemiyorum diyor..Benimkide Bizim burdan ev almak istiyor ama iş meselesi çok kafa karıştırıyor işte..Burdan iş bulsa düşünmeden gelicek buraya :31:Bu arada ben t.dağ danım kızlar :10:

hadi ya ailen gelecekmiş 4 5 seneye alışırsın sende canım mutlaka çevren olur olmazsada sıkılmazsın heralde ben yalnız evde oturmaktan çok hoşlanıorum mesela bide internetim olursa kebap :9: kaynananla uzak oturcaksanız vıcık vıcık olmazsın zaten ezdirme kendini yeter saygımızı koruyalım laf sölediklerindede ezik durmayalım bizden iyisi olmaz tabi onu ayarlamak çok önemli :26: nası yapıcaz bilmiyorum bide ben altlıüstlü sürekli beraber olucaz tek geliniyim çokta mesafe koymakta istemiyorum onun yerine koyuyorum kendimi gelinim uzak dursun hiç uğramasın arayıp sormasın istemem şahsen..saygımı esirgemem o da sevgisini esirgemedikten sonra :26: hergün mutlaka bikaç saat uğrarım öle düşünüyorumda karşımızdakler nası olacak kestiremiorum rabbim gönlümüze göre versin inşallahhhh :16:

Canım benim yaa... Bende İstanbula gidicem galiba ama hiç istemiyorum.. Annemde istemio.. Burda oturun evlenince ben tek başına seni oraya gönderip yalnız bırakmak istemiyorum diyor..Benimkide Bizim burdan ev almak istiyor ama iş meselesi çok kafa karıştırıyor işte..Burdan iş bulsa düşünmeden gelicek buraya :31:Bu arada ben t.dağ danım kızlar :10:

ÇOK DA UZAK SAYILMAZ İSTANBULA.
benim istanbul-ordu :18::18::18::18:

ayy gelirse ne mutlu sana gelmezsede çok uzak değilmiş canımmm ne var t.dağ ile istanbul arasında dilediğiniz gibi olsun sizinde inşallah :16:

ÇOK DA UZAK SAYILMAZ İSTANBULA.
benim istanbul-ordu :18::18::18::18:

ayy gelirse ne mutlu sana gelmezsede çok uzak değilmiş canımmm ne var t.dağ ile istanbul arasında dilediğiniz gibi olsun sizinde inşallah :16:

canım evet aramız çok uzak değil ama evlendikten sonra o mesafe ayda bi görüşmeye iniyor işte :25: anneciğimde kıyamıyor bana seni sahiplenicek arkanda durucak bizden başka kimsen yok o gelsin diyor :44:

esya bakmaya başladın mı kız desert :23:

yok canım ya ne eşyası :9: ama ben kıştan beri bakıodum kafamda birşeyler var tabi dilediğim gibi olursa :26: pc me hep beğendiğim mobilya tarzlarını indirdimmm bembeyaz döşemek istiyorum evimi :26: salon beyaz...oturma odası mor lila eflatun o tonlarda...yatak odam mobilyalar beyaz yatak örtü perdeler halılar mor :26: bakalım gönlüme göre olacakmı :44: bu arada canım arka sayfaya bişiler yazdım görmedin heralde :26:

hadi ya ailen gelecekmiş 4 5 seneye alışırsın sende canım mutlaka çevren olur olmazsada sıkılmazsın heralde ben yalnız evde oturmaktan çok hoşlanıorum mesela bide internetim olursa kebap :9: kaynananla uzak oturcaksanız vıcık vıcık olmazsın zaten ezdirme kendini yeter saygımızı koruyalım laf sölediklerindede ezik durmayalım bizden iyisi olmaz tabi onu ayarlamak çok önemli :26: nası yapıcaz bilmiyorum bide ben altlıüstlü sürekli beraber olucaz tek geliniyim çokta mesafe koymakta istemiyorum onun yerine koyuyorum kendimi gelinim uzak dursun hiç uğramasın arayıp sormasın istemem şahsen..saygımı esirgemem o da sevgisini esirgemedikten sonra :26: hergün mutlaka bikaç saat uğrarım öle düşünüyorumda karşımızdakler nası olacak kestiremiorum rabbim gönlümüze göre versin inşallahhhh :16:

canım görmemişim kusura bbakma :70:
bende altlı üstlü olcam malesef :50:
babası beni çok sık arıyo diye rahatsız oldum.babamlada arada telleşiyolar.merveye ulaşamadım demiş.
babamda bana söledi.bilerek açmadım sıkılıyorum dedim.
babam dediki saçmalama onblar senin annen baban olcak orda biz olmicaz onlar olcak dedi.sen o evin kızı olcan gelini değil.adamlar çok hevesli çok heyecanlı görmüyo musun dedi.
dedimki anne babam derim ama teyze amca der gibi olur bi anlam ifade etmez baba dedim.
olmaz öyle yanlış düşünüyosun.
bak seninde kardeşin var evlenince gelin bize kötü davransa hoşuna gidermi dedi.
ne bilim haklı :43:
ama nolursa olsun ben mesafemi korurum her zaman.
hergün uğramam kız ben.ilk başlarda samimiyet olur evet ama zamanla oturur herşey

Back