Kız İsteme nisan,mayıs,haziranda istenecekler buyrun topiğe :)

İyi yapmışsınız canım sonuçta kim ne derse ne yaparsa yapsın ikinizin anLaşması mutLuLuğu söz konusu..böyLe bi günde eğLenmiicek misiniz yanii

hmmm..anladımmm maşallah tekrardan güzel olmuş herşey...:nazar::nazar:

anammm biz dün kaynanamlardaydık taaaa 1 de geldik eve :9: nası kalabalıklar yaaa :17: eve gelen gelene beni görmek için tüm bina akraba olunca :78: salon bakıomuş kayınbabam bi kaç yere bakmış yer yokmuş araya tanıdık sokup bulunursa bulunacak :26: yer bulsakta kartlar basılsa diolar anammm çok az kaldı yaa :52:

Son düzenleme:

anammm biz dün kaynanamlardaydık taaaa 1 de geldik eve :9: nası kalabalıklar yaaa :17: eve gelen gelene beni görmek için tüm bina akraba olunca :78: salon bakıomuş kayınbabam bi kaç yere bakmış yer yokmuş araya tanıdık sokup bulunursa bulunacak :26: yer bulsakta kartlar basılsa diolar anammm çok az kaldı yaa :52:

:52::52::52::52::52::52:
hey maşallah :27::27::27:
ne güzel kuşum seni çok anlatmışlar demekki :66:

ayyyyyy :52: hayırlı uğurlu olsun canım Allah tamamına erdirsin inşallahhh...çok güzel olmuşsun mşlhhh :nazar: :nazar: hakkatten nişan gibi olmuş bi günde iki kıyafetmi giydin sen şimdi

Çok sağol canım :16:
Evet canım öğlen isteme oldu akşam sözzz :69:
Ayrı günlerde olcaktı ama aşkım eğitime gidince tek güne indirdik

bende öyle sanmıştım ama siyahı isteme,diğeri söz kıyafeti canım ayrı ayrı günler:12:

Yokkk kızz aynı gün :66:

ayy offf çok heyecanlı yaaa :52: bnmde 4 günüm kaldı tanışma gününee :27:

merhaba herkese,

sitenize uzun zamandır üyeyim takipteyim ama birtürlü yazmak kısmet olmadı :) sanırım şimdi sıkıştım ondan yazıyorum :96:

tarihi belli olmasada bu yıl sonuna kadar adım atmak istiyoruz. tanışma, isteme, nişan... ama çok heyecanlı ve bir okadar mutsuzum. nasıl olucak alışveriş olaylarında napıcaz bu beni çok kasıyo :59: sanki hiç adım atamayacakmışız gibi geliyo

yardım edin bana. nişanda neler alınır ne kadar tutar nişan nasıl olur bilmiyorum

merhaba herkese,

sitenize uzun zamandır üyeyim takipteyim ama birtürlü yazmak kısmet olmadı :) sanırım şimdi sıkıştım ondan yazıyorum :96:

tarihi belli olmasada bu yıl sonuna kadar adım atmak istiyoruz. tanışma, isteme, nişan... ama çok heyecanlı ve bir okadar mutsuzum. nasıl olucak alışveriş olaylarında napıcaz bu beni çok kasıyo :59: sanki hiç adım atamayacakmışız gibi geliyo

yardım edin bana. nişanda neler alınır ne kadar tutar nişan nasıl olur bilmiyorum

Merhaba canım, önemli olan niyetiniz olması, gerisi tez zamana gelir geçer. Bende hep Mayıs Hazirana olacak diyordum, çok uzun gibi geliyordu, aa bir baktım geldi çattı valla..
Böyle şeylerde maddiyat çok önemli, çalışıyor isen para biriktirmeye bak canım. Birde çeyizdeki eksiklerini tamamla derim, sonra nışandı, düğündü derken çok masraf çıkıyor..

:52::52::52::52::52::52:
hey maşallah :27::27::27:
ne güzel kuşum seni çok anlatmışlar demekki :66:

hemde ne çookk 3 yaşındaki kıza yengen hangisi die soruyolar (ablam kardeşimde vardı o yüzden) hemen beni gösterio öpe öpe bi hal olduu...fotolardan hemen tanımışş..dün çok güzeldi yaaa :16: kalabalıkta oturduk sohbetler ettdik yedik içtik güldük :8: babamda sigara içmek için balkona geçmişti benimkiyle birlikte ikisi balkonda yarım saat sohbet ettiler ii kaynaştılar maşallah :nazar: artık babamın hiç sesi çıkmıo sevdi onları galiba :26: hiç kalkası gelmedi başka zaman hadi gidelim derdi :9: nerdeyse orda yatacaktık :9: haftaya filan kaynanamın evini taşıcaz bende yardıma gidicem sonrada senin evini yapmaya başlarız dedi kaynanam :77: bide dioki seneye yapsak yavaş yavaş aceleyle olmasa dio kayınvalidem ordanda akrabaları oğlunda öğle diodu seneye bıraktırırmı size can atıo evleniyim die dediler :9: ya benimki ne hevesliymiş öle :37: hoşuma gitti şahsen :77: geç gittik 9 u geçerek onlara.. kardeşi camlarda gözlüo yolunuzu geliceniz die gözlerinin içi gülüodu abimin dio :9: :16:
ayy offf çok heyecanlı yaaa :52: bnmde 4 günüm kaldı tanışma gününee :27:
anammmmmmmmmmmmmmm :52: azcık kalmış heyecanlanma tatalım olucak biticek hiç anlamıcan bile :34: hayırlı geçsin inşallah..
merhaba herkese,

valla canım mutsuz olunacak bişi yok...bütceniz gücünüz neye yetiosa öle yaparsınız zorlamayın kendinizi Rabbim yardımcı oluyo fazlasıyla..neler alınır napılır orasını bilemiyorum ama kendi bütcenize göre bi orta yolla yapıverirsiniz olur biter :34: ben nişan yapmadım söz gibi oldu düğün yakında olacağı için sizde kendiniz nası isterseniz öle yaparsınız

Son düzenleme:
Back