- Konu Sahibi desert06rose
- #1.241
İyi yapmışsınız canım sonuçta kim ne derse ne yaparsa yapsın ikinizin anLaşması mutLuLuğu söz konusu..böyLe bi günde eğLenmiicek misiniz yanii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nişan nerde olcaktı senn pınarcım.ve ne zamandı
Nişan kapımızın önünde olcak canımm
14 Temmuzda![]()
Kızlarrrrr albüme gelınnnn![]()
ayyyyyyhayırlı uğurlu olsun canım Allah tamamına erdirsin inşallahhh...çok güzel olmuşsun mşlhhh
![]()
hakkatten nişan gibi olmuş bi günde iki kıyafetmi giydin sen şimdi
hmmm..anladımmm maşallah tekrardan güzel olmuş herşey...
anammm biz dün kaynanamlardaydık taaaa 1 de geldik evenası kalabalıklar yaaa
eve gelen gelene beni görmek için tüm bina akraba olunca :78: salon bakıomuş kayınbabam bi kaç yere bakmış yer yokmuş araya tanıdık sokup bulunursa bulunacak :26: yer bulsakta kartlar basılsa diolar anammm çok az kaldı yaa
![]()
ayyyyyyhayırlı uğurlu olsun canım Allah tamamına erdirsin inşallahhh...çok güzel olmuşsun mşlhhh
![]()
hakkatten nişan gibi olmuş bi günde iki kıyafetmi giydin sen şimdi
bende öyle sanmıştım ama siyahı isteme,diğeri söz kıyafeti canım ayrı ayrı günler![]()
Kabul ettim ama canım arkadaşlık isteğini
hmmm..anladımmm maşallah tekrardan güzel olmuş herşey...
anammm biz dün kaynanamlardaydık taaaa 1 de geldik evenası kalabalıklar yaaa
eve gelen gelene beni görmek için tüm bina akraba olunca :78: salon bakıomuş kayınbabam bi kaç yere bakmış yer yokmuş araya tanıdık sokup bulunursa bulunacak :26: yer bulsakta kartlar basılsa diolar anammm çok az kaldı yaa
![]()
Çok sağol canım
Evet canım öğlen isteme oldu akşam sözzz
Ayrı günlerde olcaktı ama aşkım eğitime gidince tek güne indirdik
Yokkk kızz aynı gün![]()
merhaba herkese,
sitenize uzun zamandır üyeyim takipteyim ama birtürlü yazmak kısmet olmadı :) sanırım şimdi sıkıştım ondan yazıyorum :96:
tarihi belli olmasada bu yıl sonuna kadar adım atmak istiyoruz. tanışma, isteme, nişan... ama çok heyecanlı ve bir okadar mutsuzum. nasıl olucak alışveriş olaylarında napıcaz bu beni çok kasıyosanki hiç adım atamayacakmışız gibi geliyo
yardım edin bana. nişanda neler alınır ne kadar tutar nişan nasıl olur bilmiyorum
hey maşallah
ne güzel kuşum seni çok anlatmışlar demekki![]()
anammmmmmmmmmmmmmmayy offf çok heyecanlı yaaabnmde 4 günüm kaldı tanışma gününee
![]()
merhaba herkese,
sitenize uzun zamandır üyeyim takipteyim ama birtürlü yazmak kısmet olmadı :) sanırım şimdi sıkıştım ondan yazıyorum :96:
tarihi belli olmasada bu yıl sonuna kadar adım atmak istiyoruz. tanışma, isteme, nişan... ama çok heyecanlı ve bir okadar mutsuzum. nasıl olucak alışveriş olaylarında napıcaz bu beni çok kasıyosanki hiç adım atamayacakmışız gibi geliyo
yardım edin bana. nişanda neler alınır ne kadar tutar nişan nasıl olur bilmiyorum
gördüm cnmm çok hoş olmuşsunn kıyafetin saçın makyajın süperryüzük tepsine de hayran kaldımm
![]()
anaaa aynı günmürezil oldum
![]()
anaaa aynı günmürezil oldum
![]()