Kız İsteme nisan,mayıs,haziranda istenecekler buyrun topiğe :)

benimde 19 haziranda istemem olcak canım :69: ne güzel birbirine yakın tarihlerde heycan dorukta olcak:69:

Ne güzel, hadi hayırlısı canım:16: evet yakınmış tarihlerimiz:29:
Nışan için elbise bakıyorum ama henüz nasıl bişey alırım bilemedim. Senin aklında varmı bişeyler:34:

oh ohhhh :69: darısı başımıza inş.

lila kız yüzüklerin fotosunu koysana

Yüzükler bende değiL ki kayınvaLidemde kaLdı :59:
Bu arada az önce sewgiLimin yanından geLdim (işyerLerimiz cok yakın) Eve gelince içime sinmedi yüzükLer beğenmedim değiştireLim dıo annesine de söLemıs o da gidin değiştirin demişş

Yüzükler bende değiL ki kayınvaLidemde kaLdı :59:
Bu arada az önce sewgiLimin yanından geLdim (işyerLerimiz cok yakın) Eve gelince içime sinmedi yüzükLer beğenmedim değiştireLim dıo annesine de söLemıs o da gidin değiştirin demişş

içinize sinenin en güzelini alın canım değiştir tabi begenmediyseniz

ben de bu hafta başladım bi anda nevresim yemek takımı falan ne bulduysam aldım ve duruldum, söz kıyafetimi de tamamladım işte bakalım artık :)

ben nişandaN SONRA HERŞEYİMİ(DAHA DOGRUSU BÜYÜK ÇEYİZİ) toptan alıp düğüne kadar hem taksit ödeyip hemde ıvır zıvırları alayı düşünüyorum

benim evde olcak düz bi abiye alcam mavi renk.göğüs üzerinde taşları falan var.

Benimde evde olacak canım, akşam biraz mağaza baktım ama aklımda şöyle bir model dediğim bişey yok. Sevdiceğim gelince, beraber bakacağız. Birazda o karar verecek buna. Sebep onun ailesi mutasıp çünkü, ben bilemedim ne uygun düşer, düşmez:44:
Mavi rengi çok severim, eminim yakışacaktır:29:

Son düzenleyen: Moderatör:
içinize sinenin en güzelini alın canım değiştir tabi begenmediyseniz

AsLında biz sadece beyaz aLtın ıstıoduk o gıttıgımız yerde yoktu o yuzden sarı-beyaz karışımı yenı cıkanlardan aldık..Ya bende pek begenmedım ama şimdi kadın hadi gidip alalım dedı heveslendi pek sesimi cıkaramadım =))
Bu hafta değiştircez canım hem o zaman çeker koyarım resim =)

Benimde evde olacak canım, akşam biraz mağaza baktım ama aklımda şöyle bir model dediğim bişey yok. Sevdiceğim gelince, beraber bakacağız. Birazda o karar verecek buna. Sebep onun ailesi mutasıp çünkü, ben bilemedim ne uygun düşer, düşmez:44:
Mavi rengi çok severim, eminim yakışacaktır:29:
evet canım o zaman birlkte almanız en uygunu zaten.
mavi hastası biri olarak başka reni aklımın ucundan bile geçirmedim:69:

AsLında biz sadece beyaz aLtın ıstıoduk o gıttıgımız yerde yoktu o yuzden sarı-beyaz karışımı yenı cıkanlardan aldık..Ya bende pek begenmedım ama şimdi kadın hadi gidip alalım dedı heveslendi pek sesimi cıkaramadım =))
Bu hafta değiştircez canım hem o zaman çeker koyarım resim =)

sırf beyaz altın almayın yaa gümüş gibi duruyo.
karışık olsun yine bence.
sarısı azcıkda olsa olsun içinde

evet canım o zaman birlkte almanız en uygunu zaten.
mavi hastası biri olarak başka reni aklımın ucundan bile geçirmedim:69:

sırf beyaz altın almayın yaa gümüş gibi duruyo.
karışık olsun yine bence.
sarısı azcıkda olsa olsun içinde

Yaa bebeimm ben aLtından nefret eden biri oLarak bilezikleri bile nası takcam die düşünüorum..Bide yüzüğü sarı aLtın aLırsam kafayı yerimm :66:

Yaa bebeimm ben aLtından nefret eden biri oLarak bilezikleri bile nası takcam die düşünüorum..Bide yüzüğü sarı aLtın aLırsam kafayı yerimm :66:

o zaman bişey diyemiyciiiiimmmm :103:
bilezikleri bir ik kez takarsın sonra takmazsın ama düğüne falan giderken takman lazım :34:
canım bi de sizin tam olarak gün belli mi isteme nişan falan

canım yaaaa :69:
çok güzelsiniz anlatamam çok beğendim kıyafetin saçın pastan tepsin yüzüklerinizi herşey çok güzel :69:
sıra nişanda hadi bakalım :69:

Kızlarrrrr albüme gelınnnn :52::52::52::52:

Baktımm ve hemenn yazıorummm :66:
Birincisi istemedeki saçına bayıLdımmmmmmm eLbisenLe çok cici oLmuşsun =)
Sözdeki eLbisenin rengi çok hoş çok şık oLmuşsun cuk die oturmus eLbise uzerıne..
Sonraaaaaa pastan süpeeeeeeeeerrrr =)
Herşey cok güzeL cnm mutLuLukLar diLiorummmm:16:

canım yaaaa :69:
çok güzelsiniz anlatamam çok beğendim kıyafetin saçın pastan tepsin yüzüklerinizi herşey çok güzel :69:
sıra nişanda hadi bakalım :69:

Çok sağol canım benimmmm
Herkes nişan gibi oldu dedi şaşırdılar :16:
Eltim çok kıskandı bütün gece surat yaptı ama durumu iyi kurtardım benı üzmesine izin vermedim :nazar:

Baktımm ve hemenn yazıorummm :66:
Birincisi istemedeki saçına bayıLdımmmmmmm eLbisenLe çok cici oLmuşsun =)
Sözdeki eLbisenin rengi çok hoş çok şık oLmuşsun cuk die oturmus eLbise uzerıne..
Sonraaaaaa pastan süpeeeeeeeeerrrr =)
Herşey cok güzeL cnm mutLuLukLar diLiorummmm:16:

Çokk sağoll canım benım
İstemedeki saçımı arkadaşım yaptı Allah razı olsun :71:
Aşkımla cilveleşe cilveleşe oynadık vallaaa nispet yaptık herkeslere :69::nazar:

Back