- 12 Ağustos 2023
- 371
- 531
- 23
- 26
Bende bir kaç gün önce yaptım negatifti zaten idrar yolu enfeksiyonuda geçirdim hiç umudum yok adet beklıyorum bende napalım mayıs bizi hazırlasın anneliğe insallahBugün dayanamayıp test yaptım sonuç negatif. Regl günümdü. Regl bekliyorum artık
Aynen bende ona sardım şuan bir konu açtım sizde bakmak isterseniz bu ay öyle deneme yapacağım.Bende adet beklıyorum dediğiniz o kadar doğruki üzülmemek lazım bu arada yapay zeka cok güzel olumlamalar tavsiye ediyor ya bu ara ona sardım sizede tavsiye ederim bu konuyla alakalı yumurtalamasını bile soranlar varmış bende sordum bakalım doğru yönlendiricekmi yapay zeka
Bakayım hemenAynen bende ona sardım şuan bir konu açtım sizde bakmak isterseniz bu ay öyle deneme yapacağım.
Bulamadımda ben acaba atarmısınuz konuyuAynen bende ona sardım şuan bir konu açtım sizde bakmak isterseniz bu ay öyle deneme yapacağım.
Amiin canım Rabbim isteyen herkesi sevindirsin. Predictor silik çıkınca korktum biraz. Kan verdim bugün ama pzt cikacakmisbaya net hemde. sağlıkla kucağınıza alın darısı bizlere inşallah.
Hayırlısı olsun inşallahBende bir kaç gün önce yaptım negatifti zaten idrar yolu enfeksiyonuda geçirdim hiç umudum yok adet beklıyorum bende napalım mayıs bizi hazırlasın anneliğe insallahben 2 yıldır deniyorum rabbim sabrını veriyormus her ne kadar üzülsekte şükürki umut edebiliyoruz
Bunu paylaşacaktımBenim testimin birinde 5-10 dk sonra bir çizgi belircek gibi oldu ama kuruyunca geçti, bu ne demek kızlar, regli günümdü olsa çıkardı değil mi? O anki görüntüyü paylaşıyorum
Bir kaç gün bekleyin bence belki adetiniz gecikirBunu paylaşacaktım
Bekliyorum mecburBir kaç gün bekleyin bence belki adetiniz gecikir
Bakayım hemen
Göremedim cnm ya vardır inşaallahmerhaba. acaba benim testimi de yorumlar mısınız? 3 gündür üst üste sürekli test yapıyorum ve silik çizgi çıkıyor. toplamda 5 tane yaptım. siz de benim gibi çizgi görüyor musunuz. bu yaptıklarım bugün ama ilk idrarla değil. üstteki oncomed, alttaki de ind gebelik testi.
Evet bende gördümmerhaba. acaba benim testimi de yorumlar mısınız? 3 gündür üst üste sürekli test yapıyorum ve silik çizgi çıkıyor. toplamda 5 tane yaptım. siz de benim gibi çizgi görüyor musunuz. bu yaptıklarım bugün ama ilk idrarla değil. üstteki oncomed, alttaki de ind gebelik testi.
çok dikkatli bakınca belli oluyor. hatta yapay zekaya atıyorum o da silik çizgi var diyorGöremedim cnm ya vardır inşaallah
yani 5 testte de silik var hepsinin yalancı olmadı imkansız dimiEvet bende gördüm
Valla bişey diyemeyeceğim bütün testler silik birşeyler çıkarıyor bence, varsa koyulaşır takip edinyani 5 testte de silik var hepsinin yalancı olmadı imkansız dimihatta prodictor bile yaptım onda da silik çıktı hemen de 4-5 dakikada falan.
Hayırlı olsun o zaman cnm ya kaç gün var adeteyani 5 testte de silik var hepsinin yalancı olmadı imkansız dimihatta prodictor bile yaptım onda da silik çıktı hemen de 4-5 dakikada falan.
bugün kan tahlili verecektim ama cesaret edemedim. yarın gidip vereceğim özelden.Valla bişey diyemeyeceğim bütün testler silik birşeyler çıkarıyor bence, varsa koyulaşır takip edin
12 gün var ama yumurtlamam reglimden hemen önce oldu ama regl gibi değildi. sonra zaten bütün belirtilerim başladı. özellikle göğüslerim çok şiş, uçlarında gariplik var ve mavi damarlar gittikçe belirginleşiyor. inşallsh vücudum bana oyun oynamıyordurHayırlı olsun o zaman cnm ya kaç gün var adete
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?