Nisan-Mayıs-Haziran 2025 gebelik planlayanlar ✨✨

Canım bununla ilgili burda çok yorum okumuştum öyle zor bir operasyon değil ve operasyon sonrası kısa süre içerisinde hamile kalan kadınlar var

Canım selam, hangi marka öneriyorsun sen ne kullanıyorsun benim folik bitti de eğer hepsi dahil bi önerin varsa onu alayım

Benimki arkaya dönük demişti aynı seymi bilmiyorum ama gebe kalmaya engel bişey değil yönü farklı duruyor sadece
Evet aynıymış ters arkaya dönük geride öne doğru eğimli değil arkaya doğru eğimli demekmiş . Engel değil zaten ama doktorum geç ulaşır spermler dedi yumurtayla spermin buluşması biraz zor olur dedi

Benimde 1 oğlum var ilk denemede olmuştu şimdi 1 senedir olmuyor doktorum çok geride o sebepten olmamış olabilir engel değil ama çok geç ulaşır spermler bu durumlarda sperm ile yumurta geç bulusur dedi. Biraz kilo ver dedi rahim filmi sonrası hamile kalma oranı dahada artiyor dedi bir kaç ay deneyin bu şekilde yumurtlama zamanları özellikle dedi yumurtlama öncesinden 1 gün önce ve 3 gün ararda dedi önerdiği bu oldu gerisi zaten vitamin takviyeleri vs 15 Mart'ta çekildim filmimi 1 adet gördüm ters pozisyon bilmiyordum bu ay o şekilde denedik bat 2-3 Mayıs gözüküyor inşallah olursa bende öneririm sizlere ekstra bir gebenin günlüğünde ki jeli kulandim ovulasyon testlerini sürekli kullanıyorum. D vitamini B12 ve inositol kullandım bakalım bütün Tuslara bastık bu ay

Canım selam, hangi marka öneriyorsun sen ne kullanıyorsun benim folik bitti de eğer hepsi dahil bi önerin varsa onu alayım
Canim ben en son mfk nin folik asidini kullanip test verdigimde folatim guzel cikti. Onun icinde de ekstra vitaminler var bir bakabilirsin

Tamam canım teşekkür ederim bu arada sağlıklı bir gebelik ve sağlıkla gelen bir bebek diliyorum sana tebrik ederim
Rica ederim canım benim ne demek yaa çok teşekkür ederim çok Allahim insallah saglikla kavusturur bebegime ve insallah gercekten hamileligimde saglikli gecer ufak tefek pürüzler oldukca tedirgin oluyorum ama umutla bekliyorum inaniyorum saglikla dogacak zamani geldiginde

Allahım inşallah sana da hemen bu denemende nasip eder canim benim hamilelik haberini alirsin inşallah

İnşallah canım benim, hiçbir şeyi stres yapma kendini yorma hamileliğin tadını çıkart kanama vs olması da ilk 1 ayda olabilen bir durum pıhtılaşma ve yogun kan ve ciddi ağrılar olmadıgı sürece. Asla olumsuz düşünme bebeğin sana tutundu ve sağlıkla gelecek evinize neşe getirecek

Insallah kuşum Allahım saglikla kavustursun insallah.. elinde olmuyor insanin ama olabildigince sakin olmaya çalışıyorum cok haklisin. Stres oldukca isler daha da kötüleşiyor..
Allahım saglikla kavustursun minik neşemize

Kızlar merhaba size bir şey soracağım sanırım ben ilaç kullandığım için bu ay yumurtlama belirtileri yaşıyorum göğüs sızısı kalça sızısı ve ateş basması yumurtlamadan önce normal mı adet sonrası 17. Gün pco var

Gerek kalmadı cnm eşimin sprem sonuçlarında sorun çıktı hala etkisini atamadım üstümden varikosel sanırım pazartesi ultrason sonucundan dan sonra belli olcak ne yapılacağı
Cnmm çok üzgünüm umarım yanılmıştır mutlaka düzgün bir doktora git cnm biyerlerde bir problem vardr bunu blmaya çalışn bence umarım herşey yolundadır
Canim gecmis olsun. Esinde belirti fln var miydi hic ?
Instada mfk var ona test sonuclarinizi bir atin yorumlasin dr. O dr herkese onermiyordu ameliyati bir videosunda görmüştüm.
Teşekkür ederim evet 2 yıl önce ilişki sonrası bacaklarda damsr çekilmesi gibi ağrı yaşamıştı doktora gitti ozman test yapılmadı sadce. Ultrason ve elle muayene edilmişti varikosel yatkınlık var denmişti hatta doktor senin cocugun varmı diye sormuş varsa sıkıntı yok ozman demiş ilaç verip yollamıştı bizde ozman çocuk dusunmyorduk tabi ikimizde önemsemedik oğluma hamile kalmadan önce test yapılmıştı 7yil önce ozman sprem sonuçları çok iyiydi demekki 2 yıl önceye kadarmış değerlerde düşme olmuş işte 3 değer issretledi bu durumda çocuk olmaz demiyorum ama değerler git gide dahada kötü olabilir dedi ultrason istedi tekrar pazartesi ilacı yokmuş bunun varikosel direk ameliyat olması gerekiyormuş yani beni baya etkiledi bu durum evet çözümü var ama ister istmez beni dernden üzdü evet takip ediyorum o doktoru pazartesi olsun bakalım ne yapılacak ne olcak bir karar verilsn
Geçmis olsun sana da cnm umarım bu defa düzelmiş olur ve bebegine kavuşursun. bana gerek kalmadı cnm eşimin spremlerde sorun olmuş maalesef hayırlısı bakalım
Canım bununla ilgili burda çok yorum okumuştum öyle zor bir operasyon değil ve operasyon sonrası kısa süre içerisinde hamile kalan kadınlar var
Evet öyleymiş yarım saatlik bir işlem miş zaten öyle ileri derecelik bişey yokmuş pazartesi netleşecek bakalım
Benim doktorum öyle bişey söylemedi asla engel değil dedi ki ben doğum yaptım bu asla bir sorun değil düşünme bile dedi sende çok takılma cnm eşinin spremleri normalse elbet olacaktır ama artık beklmek istemiyorsanız aşılama deneybilirsnz

Tabi engel değil ama biraz daha zorlaştırıyor doktorumunda görüşü bu yönde aşılama maalesef yaşadığım ilde yapılmıyor bir kaç ay daha bekleyelim bakalım sonrasında artık aşılama tüp bebek düşünürüz

Kızlar beklenen adet tarihim 27 Nisan bugün sabah peçeteye pembe leke geldi yani kan gibi değil akıntı gibi pembe ilk defa yaşıyorum

Regli oluyosunudur canım yerleşme kanaması üç gün öncesinden başlıyor diye biliyorum bende öyle olmuştu ama sen bi test yap yine

Canım sen nasıl oldun kanaman durdu mu? Doktora göründün mü?
Canım, kanamam durdu şükür dr da bakti bir kanama alani görmedi. Yerlesmedir diye yorumladi. Ama kasık agrisi yasiyorum hala bolca. Insallah allahim saglikla kucagimiza aldirir bebegimizi
Sen nasilsin tekrar beta takibi yaptin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…