Ya Rabbim gönlüne göre versin cnm hayırlı olsun bebişin seni bırakmasın benim arkadaşım da hamile kaldığından beri kanaması oluyor hatta o kadar çok olduki çocuk düştü sandı ama bjrsey olmamış rahim bebeğe yer açmak için oradaki pis kanı atmaya çalıyor canım.Progesteron kullan ayaklarını biraz havaya kaldir. Ve dinlen iş yapmaKizlarrrsize müjdeli haberle geldim. Idrak edip yazmam zaman aldi.. kizlar ben pozitif gördüm Allahıma şükürler olsun testim pozitif beta da verdim şükür dogruladim yani
Ama sizlerden dua istiyorum çünkü aksam kanamam olduo kadar korktum ki bilenlerini var düşüğüm oldu bir bebegimi kaybettim. Kanama görünce o kadar caresiz kaldim ki. Ama daha cok yeni oldugu icin dr.a da gitmedim. Bugun gidecegiz acile yinede. Su an hala lekelenmem devam ediyor. Dün bayagi kirmizi kanamam oldu. Burada yasayan var mi boyle bir durumu. Nolur beni ferahlatin dualariniza ihtiyacim var kızlar dualariniza katin benide bebegimi de insallah tutunur da saglikla kucagimiza aliriz kanamam Dün yani regl gecikmesinin 4.günü oldu ne diyorsunuz
Kizlarrrsize müjdeli haberle geldim. Idrak edip yazmam zaman aldi.. kizlar ben pozitif gördüm Allahıma şükürler olsun testim pozitif beta da verdim şükür dogruladim yani
Ama sizlerden dua istiyorum çünkü aksam kanamam olduo kadar korktum ki bilenlerini var düşüğüm oldu bir bebegimi kaybettim. Kanama görünce o kadar caresiz kaldim ki. Ama daha cok yeni oldugu icin dr.a da gitmedim. Bugun gidecegiz acile yinede. Su an hala lekelenmem devam ediyor. Dün bayagi kirmizi kanamam oldu. Burada yasayan var mi boyle bir durumu. Nolur beni ferahlatin dualariniza ihtiyacim var kızlar dualariniza katin benide bebegimi de insallah tutunur da saglikla kucagimiza aliriz kanamam Dün yani regl gecikmesinin 4.günü oldu ne diyorsunuz
Eğer bebişin hasta ise tutunmaz hasta olan bir cenin tutunmayor maalesef herşeyin hayırlısı olsun daha güzelleri olur inşaallah canım bizde basladik bebek için çalışmalara bakalım hayırlısı olsunYa Rabbim gönlüne göre versin cnm hayırlı olsun bebişin seni bırakmasın benim arkadaşım da hamile kaldığından beri kanaması oluyor hatta o kadar çok olduki çocuk düştü sandı ama bjrsey olmamış rahim bebeğe yer açmak için oradaki pis kanı atmaya çalıyor canım.Progesteron kullan ayaklarını biraz havaya kaldir. Ve dinlen iş yapma
Oy canim benim çok teşekkür ederim Allah razı olsun insallah sana da bekleyen herkese de nasip etsin Allahım..ayy insallah dedigin gibi olur kuzu yaYa Rabbim gönlüne göre versin cnm hayırlı olsun bebişin seni bırakmasın benim arkadaşım da hamile kaldığından beri kanaması oluyor hatta o kadar çok olduki çocuk düştü sandı ama bjrsey olmamış rahim bebeğe yer açmak için oradaki pis kanı atmaya çalıyor canım.Progesteron kullan ayaklarını biraz havaya kaldir. Ve dinlen iş yapma
Ay burda kalitesi düşmüş gözükmüyor bile bende çok net gözüküyor ama markayı bilemdim ilk defa kullndim oyuzden güven vermedi bana aynı markadan var 2 gün sonra tekrar yapcm bakalimCanım elinde başka test varmı farklı bir test ile de yap ben gördüm var
Ayyy cnm ne diyorsunnn ya cokkk sevindimm kuzummm kız bize niye haber vermedin kaç çıktı betan ay neden kanama olyormuskiKizlarrrsize müjdeli haberle geldim. Idrak edip yazmam zaman aldi.. kizlar ben pozitif gördüm Allahıma şükürler olsun testim pozitif beta da verdim şükür dogruladim yani
Baktırmak iyi değil ya sen iğnesini yada ilacini iç fitili ben doğru bulmuyorum ama herkesin kendi kararı sen dinlen iyi bir kadjn doğum uzmanına görün alttan baktırmak benim için tehlikeli ya doktorlarin aletleri iyi olmayınca hemen alttan bakıyorlar gerek yok bence.Oy canim benim çok teşekkür ederim Allah razı olsun insallah sana da bekleyen herkese de nasip etsin Allahım..ayy insallah dedigin gibi olur kuzu yabirde olumsuz bir gecmisim olunca elim ayagim dondu kaldi resmen.. progestan fitil evde vardi kullanmak istedim ama sonra zarari olursa dr izni olmadan diye cesaret edemedik bugun yinede gideyim acile bir sorayim diyorum. Onlarda hemen vajinal bakmak istiyorlar zaten kanamam oldu ona da baktirmak istemiyorum. Cok kararsizim.
Canim kuzucummmAyyy cnm ne diyorsunnn ya cokkk sevindimm kuzummm kız bize niye haber vermedin kaç çıktı betan ay neden kanama olyormuski
Ben onceki gebeligimde hep fitil olarak kullaniyordum kuzum bir zarari yoktu ama bu gebelikte dr bilmeden kullanmak istemedim ne bileyim. Alttan bende baktirmak istemiyorum. Karindan baktirayim diyorum bugun gidince. Insallah güzel haberler alırız duanizi istiyorumBaktırmak iyi değil ya sen iğnesini yada ilacini iç fitili ben doğru bulmuyorum ama herkesin kendi kararı sen dinlen iyi bir kadjn doğum uzmanına görün alttan baktırmak benim için tehlikeli ya doktorlarin aletleri iyi olmayınca hemen alttan bakıyorlar gerek yok bence.
Ayy bende şok oldum şuan insallah bebeğin sımsıkı tutunur sana cokk sevindim cokkkkk değerin cokmu düşük çıktı demekki gecnki yerlemse lekesiymis hemen git acile ya yinedeCanim kuzucummmya kendimizde degiliz ki gercekten ne yasadik ne oldu anlayamadik. Ogrendik idrak etmeye calisirken aksam kanamam oldu yani ne hissedecegimi bilemedim buraya girmek aklima dahi gelmedi. Nolur dua et tutunsun bebegim. Insallah darisi senin basina saglikla gelsin bebeklerimiz kanama neden oldu hic bilmiyorum hala wc korkarak gidiyorum
Canım adet günün de test yapmistin negatif çıktı demiştin değilmi sanki öyleydi nasıl ogrendin umudum yok demiştin bir ara girmeyecem dedin buralara rabbim umudu vermiş hiç ümidini kesmeCanim kuzucummmya kendimizde degiliz ki gercekten ne yasadik ne oldu anlayamadik. Ogrendik idrak etmeye calisirken aksam kanamam oldu yani ne hissedecegimi bilemedim buraya girmek aklima dahi gelmedi. Nolur dua et tutunsun bebegim. Insallah darisi senin basina saglikla gelsin bebeklerimiz kanama neden oldu hic bilmiyorum hala wc korkarak gidiyoru
Yok kuzum deger düşükte cikmadi. Ama anlamadim bu yasadigim aksamki ne kanamasiydi. Hala lekelenmem oluyor. Cok sagol kuzum aklina geldikce duana kat nolurAyy bende şok oldum şuan insallah bebeğin sımsıkı tutunur sana cokk sevindim cokkkkk değerin cokmu düşük çıktı demekki gecnki yerlemse lekesiymis hemen git acile ya yinede
Canımmm çok sevindim hayırlı olsun inşallah herşey yolunda gidecek bebeğim sana tutunacak alllahın izniyle dualarım seninle içini ferah tut beta değerin kaç çıktıKizlarrrsize müjdeli haberle geldim. Idrak edip yazmam zaman aldi.. kizlar ben pozitif gördüm Allahıma şükürler olsun testim pozitif beta da verdim şükür dogruladim yani
Aynen canim girmeyecem dedim testte yaptim ben erken gebelik yapmamistim oylesine evdeki kaset testlerden yapmistim onda da bisey cikmadi. O zaman bende herseyden uzaklasmak istedim iste.. Ama sonra suphe ettim bazi belirtiler yasayinca. Sonra erken gebelik testi yaptim bide baska kaset test yaptim pozitif çıktı ve şok olduk zaten. Sonra kan verdik o da pozitif geldi. Tam sevindik bu defa kanama oldu. Yani varya bi güldük bi agladik ne yapacagimizi sasirdik. Gece de aglaya aglaya uyudum. Allahım insallah nasip etsin saglikla dogurup büyütmeyiCanım adet günün de test yapmistin negatif çıktı demiştin değilmi sanki öyleydi nasıl ogrendin umudum yok demiştin bir ara girmeyecem dedin buralara rabbim umudu vermiş hiç ümidini kesme
Aynen canım iki gün sonra tekrarlarsın baya net çünkü inşşşah test doğru durAy burda kalitesi düşmüş gözükmüyor bile bende çok net gözüküyor ama markayı bilemdim ilk defa kullndim oyuzden güven vermedi bana aynı markadan var 2 gün sonra tekrar yapcm bakalim
Cok sagol kuzum Allah razi olsun. Rabbim hepimize saglikla bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin insallahhhCanımmm çok sevindim hayırlı olsun inşallah herşey yolunda gidecek bebeğim sana tutunacak alllahın izniyle dualarım seninle içini ferah tut beta değerin kaç çıktı
İnşallah vardır bende daha önce iki kere pozitif göstwrdi ama kanım negatiftiKızlar prodoctor güvenilir mi,bat tarihim 26 nisan
Dün test yaptım silik çıktı hep 4 tane yaptım üstelik,anlam veremedim prodoctor kalitesi nasıl ben 10 dk içinde görüyordum silik çizgileri
amin amin inşallah kuzum benim çarşamba betam 14.90 dı kan vermedim daha pazartesi vereceğim tekrar kimyasal dan korkuyorumCok sagol kuzum Allah razi olsun. Rabbim hepimize saglikla bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin insallahhhdualariniz cok kiymetli gercekten su an bile yazarken gozlerimden yaslar akiyor. Insallah tutunur saglikla gelsin bebeklerimiz seni de cok tebrik ediyorum hamilesin degil mii
İnşallah baklim belli olur oynayınca daha net gözüküyorAynen canım iki gün sonra tekrarlarsın baya net çünkü inşşşah test doğru dur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?