Nisan-Mayıs-Haziran 2025 gebelik planlayanlar ✨✨

Esim de ben de calisiyoruz ,yurt disinda yasiyoruz dil problemim yok , C1 vs hallettim . Hatta ögretmen olarak calisiyorum. Yine de acaba diyorum, endiseler sardi , digerlerinde böyle olmamisti .

Kizlar acil yardiminiza ihtiyacim var doktor bana dostinex verdi ama nasil kullanmam gerektigini yazmamış aradim ulaşamıyorum da açikcasi

Benim ilaç kutunun içinde iki taneydi kırıp 4 gün olucak şekilde pazartesi perşembe olarak içtim
Klomen de verdi 5 gun sabah akşam içicem bakalim insallah bu ay gebelik oluşur gecen sefer gittim doktor b12 falan eksikmiş hic bisey vermemiş insülün direnci cikti polikistik over cikti

Klomen de verdi 5 gun sabah akşam içicem bakalim insallah bu ay gebelik oluşur gecen sefer gittim doktor b12 falan eksikmiş hic bisey vermemiş insülün direnci cikti polikistik over cikti
Ya canim rabbim gönlüne göre versin adetin 3.gununden 10. Gününe kadar yumurta büyütecek ürünlerde kullanabilirsin.

Kızlar sabah test yaptım dıpıll adında bir test ilk defa gördüm ve yaptım minyatür değişik bir test silik çıktı kullanan oldumu bu testi bilen varmı

Eklentiler

• IMG_20250419_122812.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 49
Kızlar prodoctor güvenilir mi,bat tarihim 26 nisan
Dün test yaptım silik çıktı hep 4 tane yaptım üstelik,anlam veremedim prodoctor kalitesi nasıl ben 10 dk içinde görüyordum silik çizgileri

Testi yaptıktan sonra kötü yorumlara çok denk geldim yalancı çıkartabiliyormuş kalitesi bozulmuş diyorlar,dünden beri testlerimle bakışıyorum
Canım pembemsi silik gözüküyor renksiz olsaydı bozuk denebilirdi. Bence var zaten ilk 10 dk geçerli sonrası dikkate alınmasın diye testte de yazıyor

Canım pembemsi silik gözüküyor renksiz olsaydı bozuk denebilirdi. Bence var zaten ilk 10 dk geçerli sonrası dikkate alınmasın diye testte de yazıyor
Çok teşekkür ederim,içimi rahatlattınız Allah razı olsun sizden
Ben yinede predictor siparişi verdim bir de onda bakacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…