- 21 Aralık 2016
- 8.940
- 41.199
- 548
Ya çok sıkmayın kendinizi nasibi varsa gelir yaşiniz normal sıkıntı etmeyin eğer kaldırabilecekseniz bu işe girişinYasimi problem ediyorum kendi icimde.
Benim ilaç kutunun içinde iki taneydi kırıp 4 gün olucak şekilde pazartesi perşembe olarak içtimKizlar acil yardiminiza ihtiyacim var doktor bana dostinex verdi ama nasil kullanmam gerektigini yazmamış aradim ulaşamıyorum da açikcasi
Ben onu bütün yuttum canim artik ben haftaya yarim yarim içeyimBenim ilaç kutunun içinde iki taneydi kırıp 4 gün olucak şekilde pazartesi perşembe olarak içtim
Klomen de verdi 5 gun sabah akşam içicem bakalim insallah bu ay gebelik oluşur gecen sefer gittim doktor b12 falan eksikmiş hic bisey vermemiş insülün direnci cikti polikistik over ciktiBenim ilaç kutunun içinde iki taneydi kırıp 4 gün olucak şekilde pazartesi perşembe olarak içtim
Ya canim rabbim gönlüne göre versin adetin 3.gununden 10. Gününe kadar yumurta büyütecek ürünlerde kullanabilirsin.Klomen de verdi 5 gun sabah akşam içicem bakalim insallah bu ay gebelik oluşur gecen sefer gittim doktor b12 falan eksikmiş hic bisey vermemiş insülün direnci cikti polikistik over cikti
Hayırlı olsınEczane logosu var üzerinde testin canım eczacı direk onu önerdi. Ben ne olur ne olmaz diye prediktor de aldım. Yarın sabah kan vericem inşallah güzel haber gelir
10 dk içinde cıkıyorsa doğrudur canımKızlar prodoctor güvenilir mi,bat tarihim 26 nisan
Dün test yaptım silik çıktı hep 4 tane yaptım üstelik,anlam veremedim prodoctor kalitesi nasıl ben 10 dk içinde görüyordum silik çizgileri
Kızlar prodoctor güvenilir mi,bat tarihim 26 nisan
Dün test yaptım silik çıktı hep 4 tane yaptım üstelik,anlam veremedim prodoctor kalitesi nasıl ben 10 dk içinde görüyordum silik çizgileri
Testi yaptıktan sonra kötü yorumlara çok denk geldim yalancı çıkartabiliyormuş kalitesi bozulmuş diyorlar,dünden beri testlerimle bakışıyorum10 dk içinde cıkıyorsa doğrudur canım
Canım pembemsi silik gözüküyor renksiz olsaydı bozuk denebilirdi. Bence var zaten ilk 10 dk geçerli sonrası dikkate alınmasın diye testte de yazıyorTesti yaptıktan sonra kötü yorumlara çok denk geldim yalancı çıkartabiliyormuş kalitesi bozulmuş diyorlar,dünden beri testlerimle bakışıyorum
Çok teşekkür ederim,içimi rahatlattınız Allah razı olsun sizdenCanım pembemsi silik gözüküyor renksiz olsaydı bozuk denebilirdi. Bence var zaten ilk 10 dk geçerli sonrası dikkate alınmasın diye testte de yazıyor
Rica ederim inşallah bebeğiniz sizledirÇok teşekkür ederim,içimi rahatlattınız Allah razı olsun sizden
Ben yinede predictor siparişi verdim bir de onda bakacağım
İnşallahRica ederim inşallah bebeğiniz sizledir
Canım elinde başka test varmı farklı bir test ile de yap ben gördüm varKızlar sabah test yaptım dıpıll adında bir test ilk defa gördüm ve yaptım minyatür değişik bir test silik çıktı kullanan oldumu bu testi bilen varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?