Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Değerin kaç çıkmıştı canım? Benim değerim çok azken oluyordu ağrı şimdi pek yaşamıyorum. Bende 2 kere artışa baktım bir daha bakmayı düşünmüyorum direk haftaya keseyi görmeye gideceğimCanım bende evi felan süpürürken bazen oturdugum yerde sancı giriyor ama aşırı değil kimyasalda geçirmiştim daha önce acaba mı diye şüpheleniyorum birde göğüslerim ağrım yodu hafif o ağrı çoğaldı kan vermedim canım bizim burda sağlık ocağı tek var araya hafta sonu giriyor pazartesiye kalır diye gitmicem pazartesi veririm değer yükselir hem siye dişünüyorum
Belki görünğr canım ama 2-3 gün daha sonra gidersen tam görünüs bence karındanKimse yok mu![]()
Canım değerlerimiz yakın bende 24ünde gideceğim kese görünür dedi doktorumKızlar doktorumla görüştüm 23 Nisan a çağırdı , karnımdan bakmasını söyledim eğer karnımdan bakmayacaksanız birkaç gün sonra geleyim dedim, sen gel dış gebelik durumu olmasın biz bakalım yine dedi. O zamana kadar kese karnımdan görülür mü ? Değerlerimin artışı şu şekilde 15 Nisan 89,97 17 Nisan 228,68 tahmini kaç olur sizce karnımda görünür mü
Çarşamba günü vermiştim 14.90 çıktıDeğerin kaç çıkmıştı canım? Benim değerim çok azken oluyordu ağrı şimdi pek yaşamıyorum. Bende 2 kere artışa baktım bir daha bakmayı düşünmüyorum direk haftaya keseyi görmeye gideceğim
Canım bana mı sordunKarından ultrasonla kese varmı diye bakarlar canım onunda belirli bir değer üstünde olması lazım karından bakıp görmez ise keseyi vahinal ultroson ile bakarlar sen kese varmı diye bakmasını istiyorsun dimi doğru anladım
Görünür de vajinal dan mı karından mı ?Canım değerlerimiz yakın bende 24ünde gideceğim kese görünür dedi doktorum
Olsun kafan rahatladı en azından hayırlısı olsun.Kızlar dün kan vermiştim sonucum 1 çıkmış. Pazar ya da pazartesi regl olurum diye düşünüyorum. Nasip değilmiş demekki.
Benimde değerim azken kasık ağrım oluyordu dediğim gibi canım şuan hiç bir hamilelik belirtim yok şiş gögüslerden başka.Çarşamba günü vermiştim 14.90 çıktı
Benim için farketmiyor canım yeter ki görünsün :)Görünür de vajinal dan mı karından mı ?
Canım en kısa zamanda hayırlı haberler verirsin inşşalh Rabbim gölüne göre versinKızlar dün kan vermiştim sonucum 1 çıkmış. Pazar ya da pazartesi regl olurum diye düşünüyorum. Nasip değilmiş demekki.
Hayırlısı olsun cnmKızlar dün kan vermiştim sonucum 1 çıkmış. Pazar ya da pazartesi regl olurum diye düşünüyorum. Nasip değilmiş demekki.
Testin varsa koyuslasma takip et cnm az cok belli olur benceAnladım canım hayırlısıyla değerlerimin yükseldiğini bilsem aklımdaki soru işaretleri kalkacak ilçede hastane olmayınca sıkıntı oluyor idrar testi yapsam koyuluktan yükseldiği anlaşılırmış en son çarşamba yapmıştım ilk idrarla
Tekrarla istersen aklında kalacagına bazılarında geçte çıkabiliyor bende yarın yapcam bakalım varsa artık belli olur diye düşünüyorumMerhaba kızlar 4 gün önce avox test yapmıştım negatifti. Bugün regli günüm. Henüz olmadım. Tekrar test yapsam mı. Benim gibi 4 gün önce negatif olup pozitife dönen var mı
Canım test yok elimde eczaneden alayım diyorum yarın sabah yapayım çarşamba günü silikti yarına baya net olması lazım ama dimiTestin varsa koyuslasma takip et cnm az cok belli olur bence
Valla elimde testte yok çıkıp alcam sanırımTekrarla istersen aklında kalacagına bazılarında geçte çıkabiliyor bende yarın yapcam bakalım varsa artık belli olur diye düşünüyorum
Testin hassaslık durumuna göre degilir o cnm al yap evet ilk idrarınla yap amaCanım test yok elimde eczaneden alayım diyorum yarın sabah yapayım çarşamba günü silikti yarına baya net olması lazım ama dimi
Bende henüz almadım brazdan çıkıp alcam 4 taneValla elimde testte yok çıkıp alcam sanırım