Nisan-Mayıs-Haziran 2025 gebelik planlayanlar ✨✨

Karından ultrasonla kese varmı diye bakarlar canım onunda belirli bir değer üstünde olması lazım karından bakıp görmez ise keseyi vahinal ultroson ile bakarlar sen kese varmı diye bakmasını istiyorsun dimi doğru anladım

Canım bende evi felan süpürürken bazen oturdugum yerde sancı giriyor ama aşırı değil kimyasalda geçirmiştim daha önce acaba mı diye şüpheleniyorum birde göğüslerim ağrım yodu hafif o ağrı çoğaldı kan vermedim canım bizim burda sağlık ocağı tek var araya hafta sonu giriyor pazartesiye kalır diye gitmicem pazartesi veririm değer yükselir hem siye dişünüyorum
Değerin kaç çıkmıştı canım? Benim değerim çok azken oluyordu ağrı şimdi pek yaşamıyorum. Bende 2 kere artışa baktım bir daha bakmayı düşünmüyorum direk haftaya keseyi görmeye gideceğim

Kızlar doktorumla görüştüm 23 Nisan a çağırdı , karnımdan bakmasını söyledim eğer karnımdan bakmayacaksanız birkaç gün sonra geleyim dedim, sen gel dış gebelik durumu olmasın biz bakalım yine dedi. O zamana kadar kese karnımdan görülür mü ? Değerlerimin artışı şu şekilde 15 Nisan 89,97 17 Nisan 228,68 tahmini kaç olur sizce karnımda görünür mü
Canım değerlerimiz yakın bende 24ünde gideceğim kese görünür dedi doktorum

Merhaba kızlar 4 gün önce avox test yapmıştım negatifti. Bugün regli günüm. Henüz olmadım. Tekrar test yapsam mı. Benim gibi 4 gün önce negatif olup pozitife dönen var mı

Anladım canım hayırlısıyla değerlerimin yükseldiğini bilsem aklımdaki soru işaretleri kalkacak ilçede hastane olmayınca sıkıntı oluyor idrar testi yapsam koyuluktan yükseldiği anlaşılırmış en son çarşamba yapmıştım ilk idrarla

Anladım canım hayırlısıyla değerlerimin yükseldiğini bilsem aklımdaki soru işaretleri kalkacak ilçede hastane olmayınca sıkıntı oluyor idrar testi yapsam koyuluktan yükseldiği anlaşılırmış en son çarşamba yapmıştım ilk idrarla
Testin varsa koyuslasma takip et cnm az cok belli olur bence

Merhaba kızlar 4 gün önce avox test yapmıştım negatifti. Bugün regli günüm. Henüz olmadım. Tekrar test yapsam mı. Benim gibi 4 gün önce negatif olup pozitife dönen var mı
Tekrarla istersen aklında kalacagına bazılarında geçte çıkabiliyor bende yarın yapcam bakalım varsa artık belli olur diye düşünüyorum

Back
X