Nisan-Mayıs-Haziran 2025 gebelik planlayanlar ✨✨

Bugün dayanamayıp test yaptım sonuç negatif. Regl günümdü. Regl bekliyorum artık
Bende bir kaç gün önce yaptım negatifti zaten idrar yolu enfeksiyonuda geçirdim hiç umudum yok adet beklıyorum bende napalım mayıs bizi hazırlasın anneliğe insallah 🤲🏻 ben 2 yıldır deniyorum rabbim sabrını veriyormus her ne kadar üzülsekte şükürki umut edebiliyoruz

Bende adet beklıyorum dediğiniz o kadar doğruki üzülmemek lazım bu arada yapay zeka cok güzel olumlamalar tavsiye ediyor ya bu ara ona sardım sizede tavsiye ederim bu konuyla alakalı yumurtalamasını bile soranlar varmış bende sordum bakalım doğru yönlendiricekmi yapay zeka 🙈
Aynen bende ona sardım şuan bir konu açtım sizde bakmak isterseniz bu ay öyle deneme yapacağım.

Bende bir kaç gün önce yaptım negatifti zaten idrar yolu enfeksiyonuda geçirdim hiç umudum yok adet beklıyorum bende napalım mayıs bizi hazırlasın anneliğe insallah 🤲🏻 ben 2 yıldır deniyorum rabbim sabrını veriyormus her ne kadar üzülsekte şükürki umut edebiliyoruz
Hayırlısı olsun inşallah

Benim testimin birinde 5-10 dk sonra bir çizgi belircek gibi oldu ama kuruyunca geçti, bu ne demek kızlar, regli günümdü olsa çıkardı değil mi? O anki görüntüyü paylaşıyorum

Eklentiler

• IMG_2087.webp
    IMG_2087.webp
    130 KB · Görüntüleme: 72
  • IMG_2085.webp
    IMG_2085.webp
    126 KB · Görüntüleme: 52
Benim testimin birinde 5-10 dk sonra bir çizgi belircek gibi oldu ama kuruyunca geçti, bu ne demek kızlar, regli günümdü olsa çıkardı değil mi? O anki görüntüyü paylaşıyorum
Bunu paylaşacaktım

Eklentiler

• IMG_2054.webp
    IMG_2054.webp
    158 KB · Görüntüleme: 70
merhaba. acaba benim testimi de yorumlar mısınız? 3 gündür üst üste sürekli test yapıyorum ve silik çizgi çıkıyor. toplamda 5 tane yaptım. siz de benim gibi çizgi görüyor musunuz. bu yaptıklarım bugün ama ilk idrarla değil. üstteki oncomed, alttaki de ind gebelik testi.

Eklentiler

• IMG_2913.webp
    IMG_2913.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 67

merhaba. acaba benim testimi de yorumlar mısınız? 3 gündür üst üste sürekli test yapıyorum ve silik çizgi çıkıyor. toplamda 5 tane yaptım. siz de benim gibi çizgi görüyor musunuz. bu yaptıklarım bugün ama ilk idrarla değil. üstteki oncomed, alttaki de ind gebelik testi.
Göremedim cnm ya vardır inşaallah

Evet bende gördüm

yani 5 testte de silik var hepsinin yalancı olmadı imkansız dimi🥺 hatta prodictor bile yaptım onda da silik çıktı hemen de 4-5 dakikada falan.
Valla bişey diyemeyeceğim bütün testler silik birşeyler çıkarıyor bence, varsa koyulaşır takip edin

Hayırlı olsun o zaman cnm ya kaç gün var adete
12 gün var ama yumurtlamam reglimden hemen önce oldu ama regl gibi değildi. sonra zaten bütün belirtilerim başladı. özellikle göğüslerim çok şiş, uçlarında gariplik var ve mavi damarlar gittikçe belirginleşiyor. inşallsh vücudum bana oyun oynamıyordur🥺

Selam hanimlar ,bu topigi bulduguma sevindim.
37 yasindayim 10 ve 6 yasinda iki evladimiz var. 3. evladimiz olsun saglinla sihhatle diye esimle karar verdik niyet ettik. Esim zamanini bana birakti ama ben de bi kac gündür acaba kismindayim.

Back
X