Nisan-Mayıs-Haziran 2025 gebelik planlayanlar ✨✨

Kızlar nolur bakın . Üstteki prediktor, alttaki pregnant diye bir hassas test. Prediktor de bile silik gördüğüme göre bu sefer oldu sanırım. Yorum yaparmisiniz.
Yalnız diger test predictorden daha iyimiş algılaması baya net cıkmış

Eczane logosu var üzerinde testin canım eczacı direk onu önerdi. Ben ne olur ne olmaz diye prediktor de aldım. Yarın sabah kan vericem inşallah güzel haber gelir
Resmini atarmısın merak ettim aynen predictora gerek bile kalmamış baya iyi inşallah yarında güzel sonuçlar alırsn 🙏🏻

merhabalar bir şey sormak istiyorum size gebelik öncesi doktor kontrolünde progesteron takviyesi kullanan var mı aranızda reglden sonra kaçıncı gün başladınız kaç gün kullandınız

Çok kanaması olana verilir progesteron bildiğim kadarıyla 3 aylık folikasit veriiliyor normalde

Teşekkür ederim 33 çıkmıştı aman aklım doldu ya napacağımı şaşırdım artık
Canım gebelik için yüksek dostinex diye bir ilaç var onu isteyin bana doktorum onu kullandirtti birde femara ilacı verdi bu ikisii ile hamile kaldım çatlatma iğnesi gerek kalmadı.

Kızlar yine mi tam pik olmadan siliklesti ya 4 aydır aynı şeyi yaşıyorum

Eklentiler

• 1000036652.webp
    1000036652.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 53
Resmini atarmısın merak ettim aynen predictora gerek bile kalmamış baya iyi inşallah yarında güzel sonuçlar alırsn 🙏🏻
Amin canım inşallah. Atıyorum eğer kanda çıkarsa herkese bu testi onericem baya hassasmis.

Eklentiler

• 1000048472.webp
    1000048472.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 46
Back
X