Nisan-Mayıs-Haziran 2025 gebelik planlayanlar ✨✨

merhaba kızlar nasipse bende haziran da deneyeceğim inşallah hepimiz için güzel olur. bu sayfayı görmden topik açtım bilsedym açmazdım

Eklentiler

• IMG_20250418_001251_395.webp
    IMG_20250418_001251_395.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 35
Canım Çarşamba çatlamış bence. Persembeyi de değerlendiren güzel olur. Ben 1 yılı geçti bebek isteyeli canım. Ovulasyon erken gebelik denemediğim kalmadı artık 😀

Canım Çarşamba çatlamış bence. Persembeyi de değerlendiren güzel olur. Ben 1 yılı geçti bebek isteyeli canım. Ovulasyon erken gebelik denemediğim kalmadı artık 😀
Öyle mi. Çarşamba ikiside koyuydu Perşembe teke indi ben dedimki Perşembe çatladı heralde. İki günü değerlendirdim zaten 😄 bu arada ilk bebeğim tüp bebek bir umut ben de deniyorum işte 🥹 rabbim isteyen herkese nasip etsin

Kizlar test yaptim gecikmeye ragmen cikmadi birsey. Nasip artik. Belki yerlesmeydi o gün yasadigim belki baska biseydi bilmiyorum ama zaten hemen cikmaz sonuc demislerdi. Ama benim epey bi modum düştü. Nasipte varsa olacak cok fazla kafaya takmamaya calisiyorum ama baya bi üzüldüm... bi müddet kafami toparlayayim kendimi iyi hissedince gelirim...💗
Üzülme tatlım inşallah pozitife döner. Eğer bu ayda dönmezse tüp bebek için bakarsın. Yaş kaçtı ?

Öyle mi. Çarşamba ikiside koyuydu Perşembe teke indi ben dedimki Perşembe çatladı heralde. İki günü değerlendirdim zaten 😄 bu arada ilk bebeğim tüp bebek bir umut ben de deniyorum işte 🥹 rabbim isteyen herkese nasip etsin
Amiin canım. Benim de 6 yaşında kızım var. Ara verdik diye mi oldu bilmiyorum ikinci için baya uzun sürdü. Nasip inşallah isteyen herkesin yüzü gülsün 🌷

Benimde aklıma geldi walla bi yerde okumuştum aklımda kalmış 3 kat artma durumu oluyormuş hayırlısıyla canım benim ikimizde sağlıklı hamilelik geçirip kucağımıza alırız inşallah herşey Allahın takdiri siz hazırlıklı olun yinede 🥹🤗
Ayy çok güzel olur keşke olsa 😍😍 hepimizin çok güzel geçsin süreci kuzum 🙏🙂↕️
Canıö senin ara ara kasıl ağrıların oluyormu
Canım ilk öğrendiğimde oluyordu ama şuan oluyor diyemem, bazen çok yürüdüğümde tatlı bir ağrı oluyor sadece o da çok değil. Sen tekrar kan verdin mi kuzum

Kızlarımm selamm belki hatırlarsınız benii, uzun zamandır yazmamıştımm. Reglime 5 gün var predictor early böyle çıktı ben yanlış görmüyorum dimiii cevaplarınıza ihtiyacım var 🥹
Merhaba ben de reglime 5 gün kala bu test ile öğrendim kan verdim aynı gün beta 40 çıktı kesinlikle hamilesiniz kan verin hayirlisi olsun🌸

Kızlar doktorumla görüştüm 23 Nisan a çağırdı , karnımdan bakmasını söyledim eğer karnımdan bakmayacaksanız birkaç gün sonra geleyim dedim, sen gel dış gebelik durumu olmasın biz bakalım yine dedi. O zamana kadar kese karnımdan görülür mü ? Değerlerimin artışı şu şekilde 15 Nisan 89,97 17 Nisan 228,68 tahmini kaç olur sizce karnımda görünür mü

Ayy çok güzel olur keşke olsa 😍😍 hepimizin çok güzel geçsin süreci kuzum 🙏🙂↕️

Canım ilk öğrendiğimde oluyordu ama şuan oluyor diyemem, bazen çok yürüdüğümde tatlı bir ağrı oluyor sadece o da çok değil. Sen tekrar kan verdin mi kuzum
Canım bende evi felan süpürürken bazen oturdugum yerde sancı giriyor ama aşırı değil kimyasalda geçirmiştim daha önce acaba mı diye şüpheleniyorum birde göğüslerim ağrım yodu hafif o ağrı çoğaldı kan vermedim canım bizim burda sağlık ocağı tek var araya hafta sonu giriyor pazartesiye kalır diye gitmicem pazartesi veririm değer yükselir hem siye dişünüyorum

Kızlar doktorumla görüştüm 23 Nisan a çağırdı , karnımdan bakmasını söyledim eğer karnımdan bakmayacaksanız birkaç gün sonra geleyim dedim, sen gel dış gebelik durumu olmasın biz bakalım yine dedi. O zamana kadar kese karnımdan görülür mü ? Değerlerimin artışı şu şekilde 15 Nisan 89,97 17 Nisan 228,68 tahmini kaç olur sizce karnımda görünür mü
Kimse yok mu☹️

Back
X