Canım belki testin markasından kaynaklanıyordur koyuluklar. Bence olmuş.Umarım canım çünkü c çizgisi kadar koyulasmadi hiç 6 ay önce 2 yumurtaliktan toplam 20 cm kist aldırdım yumurtaligima zarar mı verdiler cozemedim doktorlar da ilgisiz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım belki testin markasından kaynaklanıyordur koyuluklar. Bence olmuş.Umarım canım çünkü c çizgisi kadar koyulasmadi hiç 6 ay önce 2 yumurtaliktan toplam 20 cm kist aldırdım yumurtaligima zarar mı verdiler cozemedim doktorlar da ilgisiz
Hadi inşallah canım teşekkür ederimCanım belki testin markasından kaynaklanıyordur koyuluklar. Bence olmuş.
Benimkide aynıydı sizce ertesi gün de değerlendirilmeli miCanım bence ayın 15 i pik olmuş çatlamış
Canım bildiğim kadarıyla yumurta 24 saat kalabiliyor o yüzden garantilemek için ertesi gün de değerlendir bence.Benimkide aynıydı sizce ertesi gün de değerlendirilmeli mi
Canım bildiğim kadarıyla yumurta 24 saat kalabiliyor o yüzden garantilemek için ertesi gün de değerlendir bence.
Bakar mısınız siz tecrübelisiniz sanırımCanım bildiğim kadarıyla yumurta 24 saat kalabiliyor o yüzden garantilemek için ertesi gün de değerlendir bence.
Öyle mi. Çarşamba ikiside koyuydu Perşembe teke indi ben dedimki Perşembe çatladı heralde. İki günü değerlendirdim zatenCanım Çarşamba çatlamış bence. Persembeyi de değerlendiren güzel olur. Ben 1 yılı geçti bebek isteyeli canım. Ovulasyon erken gebelik denemediğim kalmadı artık![]()
Üzülme tatlım inşallah pozitife döner. Eğer bu ayda dönmezse tüp bebek için bakarsın. Yaş kaçtı ?Kizlar test yaptim gecikmeye ragmen cikmadi birsey. Nasip artik. Belki yerlesmeydi o gün yasadigim belki baska biseydi bilmiyorum ama zaten hemen cikmaz sonuc demislerdi. Ama benim epey bi modum düştü. Nasipte varsa olacak cok fazla kafaya takmamaya calisiyorum ama baya bi üzüldüm... bi müddet kafami toparlayayim kendimi iyi hissedince gelirim...![]()
Teşekkür ederim doktoruma söyleyeyimCanım gebelik için yüksek dostinex diye bir ilaç var onu isteyin bana doktorum onu kullandirtti birde femara ilacı verdi bu ikisii ile hamile kaldım çatlatma iğnesi gerek kalmadı.
Amiin canım. Benim de 6 yaşında kızım var. Ara verdik diye mi oldu bilmiyorum ikinci için baya uzun sürdü. Nasip inşallah isteyen herkesin yüzü gülsünÖyle mi. Çarşamba ikiside koyuydu Perşembe teke indi ben dedimki Perşembe çatladı heralde. İki günü değerlendirdim zatenbu arada ilk bebeğim tüp bebek bir umut ben de deniyorum işte
rabbim isteyen herkese nasip etsin
Ayy çok güzel olur keşke olsaBenimde aklıma geldi walla bi yerde okumuştum aklımda kalmış 3 kat artma durumu oluyormuş hayırlısıyla canım benim ikimizde sağlıklı hamilelik geçirip kucağımıza alırız inşallah herşey Allahın takdiri siz hazırlıklı olun yinede![]()
Canım ilk öğrendiğimde oluyordu ama şuan oluyor diyemem, bazen çok yürüdüğümde tatlı bir ağrı oluyor sadece o da çok değil. Sen tekrar kan verdin mi kuzumCanıö senin ara ara kasıl ağrıların oluyormu
Merhaba ben de reglime 5 gün kala bu test ile öğrendim kan verdim aynı gün beta 40 çıktı kesinlikle hamilesiniz kan verin hayirlisi olsunKızlarımm selamm belki hatırlarsınız benii, uzun zamandır yazmamıştımm. Reglime 5 gün var predictor early böyle çıktı ben yanlış görmüyorum dimiii cevaplarınıza ihtiyacım var![]()
Canımm evet kan verdim hamileymişim haftayı keseyi görmeye gideceğizMerhaba ben de reglime 5 gün kala bu test ile öğrendim kan verdim aynı gün beta 40 çıktı kesinlikle hamilesiniz kan verin hayirlisi olsun![]()
Canım bende evi felan süpürürken bazen oturdugum yerde sancı giriyor ama aşırı değil kimyasalda geçirmiştim daha önce acaba mı diye şüpheleniyorum birde göğüslerim ağrım yodu hafif o ağrı çoğaldı kan vermedim canım bizim burda sağlık ocağı tek var araya hafta sonu giriyor pazartesiye kalır diye gitmicem pazartesi veririm değer yükselir hem siye dişünüyorumAyy çok güzel olur keşke olsahepimizin çok güzel geçsin süreci kuzum
Canım ilk öğrendiğimde oluyordu ama şuan oluyor diyemem, bazen çok yürüdüğümde tatlı bir ağrı oluyor sadece o da çok değil. Sen tekrar kan verdin mi kuzum
Kimse yok muKızlar doktorumla görüştüm 23 Nisan a çağırdı , karnımdan bakmasını söyledim eğer karnımdan bakmayacaksanız birkaç gün sonra geleyim dedim, sen gel dış gebelik durumu olmasın biz bakalım yine dedi. O zamana kadar kese karnımdan görülür mü ? Değerlerimin artışı şu şekilde 15 Nisan 89,97 17 Nisan 228,68 tahmini kaç olur sizce karnımda görünür mü
Canım keseyi görmek için 1000 degerin üzerinde olması lazım o zamana kadar değerin k sınırı geçermi bilmiyorumKimse yok mu![]()
Canım karından da aynı değer geçerli miCanım keseyi görmek için 1000 degerin üzerinde olması lazım o zamana kadar değerin k sınırı geçermi bilmiyorum