- 26 Şubat 2013
- 191
- 115
- 303
- 37
Hayırlı olsun inşallah...benimde 3 gün var adete bugün normal kaset test yaptım artımed negatif...bakalım 3gun daha bekleyim...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun inşallah...benimde 3 gün var adete bugün normal kaset test yaptım artımed negatif...bakalım 3gun daha bekleyim...
Amin inşallah dualarımdasınız inşşallah en kısa zamanda bebişleriniz olur her şeyin bir zamanı var gerçekten buna inanıyorum polikistik overliyim 10 yıllık evliyim bi kızım var tedavi ile olmuştu 7 yıldırda hiç korunmadık çatlatma iğnesi tedavi gördüm olmadı adetlerimde hep düzensizdir bu sadece 3 aydır düzenli geliyor benim için mucize gibi bişey olduSağlıkla kucağınıza alın inşallah bize de dua edin![]()
Teşekkür ederim inşallah pozitif sonuçlar alırsın canımHayırlı olsun inşallah...benimde 3 gün var adete bugün normal kaset test yaptım artımed negatif...bakalım 3gun daha bekleyim...
Adete 5 gün kala yaptım canım predictor early ile ince çizgi çıktı kan verdim 7,81 çıktıYaa inşallah testi ne zaman yaptiniz
Benm 36.4 36.5 arası gidiyor bakalımDüşmez inşillah canıö güzel haberler alırsın ısın kaç şimdi ben düzenli ölçmedim ama arada ölçüyordum son zamanlarda 36.4 cıkıyordu
Bende pcoluyum ve çok korkuyorunAmin inşallah dualarımdasınız inşşallah en kısa zamanda bebişleriniz olur her şeyin bir zamanı var gerçekten buna inanıyorum polikistik overliyim 10 yıllık evliyim bi kızım var tedavi ile olmuştu 7 yıldırda hiç korunmadık çatlatma iğnesi tedavi gördüm olmadı adetlerimde hep düzensizdir bu sadece 3 aydır düzenli geliyor benim için mucize gibi bişey oldu
Amin inşallah dualarımdasınız inşşallah en kısa zamanda bebişleriniz olur her şeyin bir zamanı var gerçekten buna inanıyorum polikistik overliyim 10 yıllık evliyim bi kızım var tedavi ile olmuştu 7 yıldırda hiç korunmadık çatlatma iğnesi tedavi gördüm olmadı adetlerimde hep düzensizdir bu sadece 3 aydır düzenli geliyor benim için mucize gibi
Korkulacak bişey yok canım kilo almicaksın sağlıklı besleneceksin tam zayıflamaya başladım bu şerefte 6 kilo verdim daha olmaz diyordum ümidim yoktu tedavi ile olurBende pcoluyum ve çok korkuyorun
Güzel haberlerini bekliyorum şeninde canımBenm 36.4 36.5 arası gidiyor bakalım
Yok cnm normal yükselişi sağlıkla ilerlemeye devam etsin inşallahKızlar bu arada 12 nisanda regle 5 kala 7,81 , 15 nisanda 71,3 ve bugün yani bat günü de 244 çıktı sonucumbiraz fazla yükseliyor gibi ikiz olabilir mi sizce ne dersiniz
lütfen olsun çünküüü
![]()
İnşallah cnm zamanı gelmişse olmuştur hayırlısı sağlıkla gelsinde önemli olan oGüzel haberlerini bekliyorum şeninde canım
Cnm sen kiloyu nasıl verdin benimde acil vermem lazım ya napcam bilmyorum suan resmen takıntı haline geldi morelim cok bozuluyor işten cıktım cıkalı 8 kilo almışım korunmuyorum diye çsylar yada detoks tarzı seyler yapamıyorum korunsanmı önce kiloyu mu versem bilememedim korunmayı bırakınca bütün düzenim bozuldu resmenKorkulacak bişey yok canım kilo almicaksın sağlıklı besleneceksin tam zayıflamaya başladım bu şerefte 6 kilo verdim daha olmaz diyordum ümidim yoktu tedavi ile olur
Çay ve kahve almıştım onu kullanıyordum canım birde spor yapıyordum ekmeği felan hayatımdan çıkardım ama devem edecem bu süreçte diyeteCnm sen kiloyu nasıl verdin benimde acil vermem lazım ya napcam bilmyorum suan resmen takıntı haline geldi morelim cok bozuluyor işten cıktım cıkalı 8 kilo almışım korunmuyorum diye çsylar yada detoks tarzı seyler yapamıyorum korunsanmı önce kiloyu mu versem bilememedim korunmayı bırakınca bütün düzenim bozuldu resmen
Kilom yok zaten nasip artık bir yıl olmadan tedavi yapmıyorlarmış zatenKorkulacak bişey yok canım kilo almicaksın sağlıklı besleneceksin tam zayıflamaya başladım bu şerefte 6 kilo verdim daha olmaz diyordum ümidim yoktu tedavi ile olur
Hayırlısı ile olur inşallah canımKilom yok zaten nasip artık bir yıl olmadan tedavi yapmıyorlarmış zaten
Gözün aydın canım baya net çıkmışKızlar nolur bakın . Üstteki prediktor, alttaki pregnant diye bir hassas test. Prediktor de bile silik gördüğüme göre bu sefer oldu sanırım. Yorum yaparmisiniz.
Ayy hangi cay kahve bu hemen söyle özelden yazrmsn bana cnmÇay ve kahve almıştım onu kullanıyordum canım birde spor yapıyordum ekmeği felan hayatımdan çıkardım ama devem edecem bu süreçte diyete
Ayy pozitif gününüz geçtimi kan verin benceKızlar nolur bakın . Üstteki prediktor, alttaki pregnant diye bir hassas test. Prediktor de bile silik gördüğüme göre bu sefer oldu sanırım. Yorum yaparmisiniz.