Nisan-Mayıs-Haziran 2025 gebelik planlayanlar ✨✨

Sağlıkla kucağınıza alın inşallah bize de dua edin🥹
Amin inşallah dualarımdasınız inşşallah en kısa zamanda bebişleriniz olur her şeyin bir zamanı var gerçekten buna inanıyorum polikistik overliyim 10 yıllık evliyim bi kızım var tedavi ile olmuştu 7 yıldırda hiç korunmadık çatlatma iğnesi tedavi gördüm olmadı adetlerimde hep düzensizdir bu sadece 3 aydır düzenli geliyor benim için mucize gibi bişey oldu

Kızlar bu arada 12 nisanda regle 5 kala 7,81 , 15 nisanda 71,3 ve bugün yani bat günü de 244 çıktı sonucum 🙏🫶 biraz fazla yükseliyor gibi ikiz olabilir mi sizce ne dersiniz 🤩 lütfen olsun çünküüü🥹🥹🥹🙏🙏

Selam kızlar 💐 bende 14 nisanda çatlatma iğnesi oldum. Saat 10’da 15 Nisan ve 16 Nisan akşamını değerlendirdik.. hiç belirtim yok ya. Sadece iğne olduğum günün gecesi bi ağrı girdi karnıma o kadar benim gibi çatlatma iğnesi yapan var mı

Amin inşallah dualarımdasınız inşşallah en kısa zamanda bebişleriniz olur her şeyin bir zamanı var gerçekten buna inanıyorum polikistik overliyim 10 yıllık evliyim bi kızım var tedavi ile olmuştu 7 yıldırda hiç korunmadık çatlatma iğnesi tedavi gördüm olmadı adetlerimde hep düzensizdir bu sadece 3 aydır düzenli geliyor benim için mucize gibi bişey oldu
Bende pcoluyum ve çok korkuyorun

Amin inşallah dualarımdasınız inşşallah en kısa zamanda bebişleriniz olur her şeyin bir zamanı var gerçekten buna inanıyorum polikistik overliyim 10 yıllık evliyim bi kızım var tedavi ile olmuştu 7 yıldırda hiç korunmadık çatlatma iğnesi tedavi gördüm olmadı adetlerimde hep düzensizdir bu sadece 3 aydır düzenli geliyor benim için mucize gibi

Bende pcoluyum ve çok korkuyorun
Korkulacak bişey yok canım kilo almicaksın sağlıklı besleneceksin tam zayıflamaya başladım bu şerefte 6 kilo verdim daha olmaz diyordum ümidim yoktu tedavi ile olur

Kızlar bu arada 12 nisanda regle 5 kala 7,81 , 15 nisanda 71,3 ve bugün yani bat günü de 244 çıktı sonucum 🙏🫶 biraz fazla yükseliyor gibi ikiz olabilir mi sizce ne dersiniz 🤩 lütfen olsun çünküüü🥹🥹🥹🙏🙏
Yok cnm normal yükselişi sağlıkla ilerlemeye devam etsin inşallah 🙏🏻🥰🥰

Korkulacak bişey yok canım kilo almicaksın sağlıklı besleneceksin tam zayıflamaya başladım bu şerefte 6 kilo verdim daha olmaz diyordum ümidim yoktu tedavi ile olur
Cnm sen kiloyu nasıl verdin benimde acil vermem lazım ya napcam bilmyorum suan resmen takıntı haline geldi morelim cok bozuluyor işten cıktım cıkalı 8 kilo almışım korunmuyorum diye çsylar yada detoks tarzı seyler yapamıyorum korunsanmı önce kiloyu mu versem bilememedim korunmayı bırakınca bütün düzenim bozuldu resmen

Cnm sen kiloyu nasıl verdin benimde acil vermem lazım ya napcam bilmyorum suan resmen takıntı haline geldi morelim cok bozuluyor işten cıktım cıkalı 8 kilo almışım korunmuyorum diye çsylar yada detoks tarzı seyler yapamıyorum korunsanmı önce kiloyu mu versem bilememedim korunmayı bırakınca bütün düzenim bozuldu resmen
Çay ve kahve almıştım onu kullanıyordum canım birde spor yapıyordum ekmeği felan hayatımdan çıkardım ama devem edecem bu süreçte diyete

Kızlar nolur bakın . Üstteki prediktor, alttaki pregnant diye bir hassas test. Prediktor de bile silik gördüğüme göre bu sefer oldu sanırım. Yorum yaparmisiniz.

Eklentiler

• 1000048405.webp
    1000048405.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 72
  • 1000048429.webp
    1000048429.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 74
Back
X