Yalnız diger test predictorden daha iyimiş algılaması baya net cıkmışKızlar nolur bakın . Üstteki prediktor, alttaki pregnant diye bir hassas test. Prediktor de bile silik gördüğüme göre bu sefer oldu sanırım. Yorum yaparmisiniz.
Yazdım canımAyy hangi cay kahve bu hemen söyle özelden yazrmsn bana cnm
Canım teşekkür ederim. İnşallah yanilmiyordur artık aylardır silik çizgiler ile hayal kırıklığı yaşamaktan çok yoruldum.Gözün aydın canım baya net çıkmış
Eczane logosu var üzerinde testin canım eczacı direk onu önerdi. Ben ne olur ne olmaz diye prediktor de aldım. Yarın sabah kan vericem inşallah güzel haber gelirYalnız diger test predictorden daha iyimiş algılaması baya net cıkmış
İnşallah canım yanılmıyordur en net kan testi verir bu cevabı güzel haberlerle gelCanım teşekkür ederim. İnşallah yanilmiyordur artık aylardır silik çizgiler ile hayal kırıklığı yaşamaktan çok yoruldum.
Ayy inşallah canımİnşallah canım yanılmıyordur en net kan testi verir bu cevabı güzel haberlerle gel
Resmini atarmısın merak ettim aynen predictora gerek bile kalmamış baya iyi inşallah yarında güzel sonuçlar alırsnEczane logosu var üzerinde testin canım eczacı direk onu önerdi. Ben ne olur ne olmaz diye prediktor de aldım. Yarın sabah kan vericem inşallah güzel haber gelir
Ay niye vermedi ki acaba bir ay bekle dedi anlamadımCnm prolaktin o cok bilgim yok ama doktorundan ilaç iste istersen tahminle yapılcak bişey degil bu
Cok yüksek degil sınırda cıktıgı için olablir benceAy niye vermedi ki acaba bir ay bekle dedi anlamadım
Teşekkür ederim 33 çıkmıştı aman aklım doldu ya napacağımı şaşırdım artıkCok yüksek degil sınırda cıktıgı için olablir bence
Canım gebelik için yüksek dostinex diye bir ilaç var onu isteyin bana doktorum onu kullandirtti birde femara ilacı verdi bu ikisii ile hamile kaldım çatlatma iğnesi gerek kalmadı.Teşekkür ederim 33 çıkmıştı aman aklım doldu ya napacağımı şaşırdım artık
Amin canım inşallah. Atıyorum eğer kanda çıkarsa herkese bu testi onericem baya hassasmis.Resmini atarmısın merak ettim aynen predictora gerek bile kalmamış baya iyi inşallah yarında güzel sonuçlar alırsn
Canım bence ayın 15 i pik olmuş çatlamışKızlar yine mi tam pik olmadan siliklesti ya 4 aydır aynı şeyi yaşıyorum
Canıö senin ara ara kasıl ağrıların oluyormuAdete 5 gün kala yaptım canım predictor early ile ince çizgi çıktı kan verdim 7,81 çıktı
Umarım canım çünkü c çizgisi kadar koyulasmadi hiç 6 ay önce 2 yumurtaliktan toplam 20 cm kist aldırdım yumurtaligima zarar mı verdiler cozemedim doktorlar da ilgisizCanım bence ayın 15 i pik olmuş çatlamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?