Yok cnm idrar gecer gecmez cıkmıştı ben 5 dakika sonraki cizgileri dikkate almıyorum buharlasma yapıp sonradan silik görünebilyor çnkü idrar geçer geçmez çıkan sonuç önemli ama bu test maşallah olsada olmasada hemen belirmişti belkide sende vardır dogru cıkmıtır oyuzden birde botmal kaset test yap derim erken testlere hiç güvenmiyorumYaa öyle mi. Hemen mi çıkmıştı sonradan mı acaba
teşekkür ederim canım inşallah rabbim dileyen isteyen herkesten nasip eylesinCnm gözün aydın Tebrikler sağlıkla ilersin inşallah cok sevindim
Cnm önemli olan artış illa buda kimyasal olcak diye bişey yok demmki önceki saglıkdızdı ilermeden vücut attı bunun için asla üzülme bozulan gebelikler düşer bende yaşadım ilk gebeligimde doktorum asla üzülme sağlıklı oluşmayan gebelikler bozulup gider bunun için sevin demişti bana o an insan üzülsede cok haklı aslında doktorun dedigiDaha öve de 10 degerle ögrenmiştım 40 kadar çıkmıştı kımyasalla sonuçlandı bununda aynı olmasından endişeliyim
Erken gebelik bende negatif çıkarmıştı bide Awox olunca yaptığım 3 test kesin bozuk seri diye düşündümYok cnm idrar gecer gecmez cıkmıştı ben 5 dakika sonraki cizgileri dikkate almıyorum buharlasma yapıp sonradan silik görünebilyor çnkü idrar geçer geçmez çıkan sonuç önemli ama bu test maşallah olsada olmasada hemen belirmişti belkide sende vardır dogru cıkmıtır oyuzden birde botmal kaset test yap derim erken testlere hiç güvenmiyorum
Aminn cnm benim sende güzel güzel bol vitamin takviyesi al sağlıklı beslenteşekkür ederim canım inşallah rabbim dileyen isteyen herkesten nasip eylesin
Aynen canım tahmınimce 1 nısanda değerlendirmiştim akıntı ve ağrıdan dolayı catlama diye düşünüp birliktelik olmuştu hesaba katarsak 16.gun bugünCnm önemli olan artış illa buda kimyasal olcak diye bişey yok demmki önceki saglıkdızdı ilermeden vücut attı bunun için asla üzülme bozulan gebelikler düşer bende yaşadım ilk gebeligimde doktorum asla üzülme sağlıklı oluşmayan gebelikler bozulup gider bunun için sevin demişti bana o an insan üzülsede cok haklı aslında doktorun dedigi
Ayy gercekten şaka gibi ya awoks cok iyi diyordu herkez bu ay herkezi şaşırttı oyuzden erken testleri sevmiyorum kaset testin yaptığını o yapamadı para tuzagı sadeceErken gebelik bende negatif çıkarmıştı bide Awox olunca yaptığım 3 test kesin bozuk seri diye düşündüm
Sagolasın canım sigara içiyorum inşallah tiksinirimAminn cnm benim sende güzel güzel bol vitamin takviyesi al sağlıklı beslen
En son 1 nisandamı oldu ilişkinAynen canım tahmınimce 1 nısanda değerlendirmiştim akıntı ve ağrıdan dolayı catlama diye düşünüp birliktelik olmuştu hesaba katarsak 16.gun bugün
Evet gerçekten para tuzağı tamam evet yalancı pozitif çıkarmıyor ama erken test diye aldığımız hcg seviyesı yüksek algılamıyor demekkı kaset test algıladı meselaAyy gercekten şaka gibi ya awoks cok iyi diyordu herkez bu ay herkezi şaşırttı oyuzden erken testleri sevmiyorum kaset testin yaptığını o yapamadı para tuzagı sadece
Olmanı degerlendırmıstım tabiki ondan sonrada oldu ama not eklemedim hiçEn son 1 nisandamı oldu ilişkin
1 2 Nisan arası döllenme olmuş demekki cnm bnce degerin gayet normal yerleşmen cok yeni saglıkla artar inşallahOlmanı degerlendırmıstım tabiki ondan sonrada oldu ama not eklemedim hiç
Aminnn inşşalh canım 1 nisandan haz aldığımızda regli dündü regli zamanına göre 3 gün geçti bakalım pazartesi ye kadar beklicem yarın versemde hafta sonu giriyor araya hem yükselmiş olur inşşalh1 2 Nisan arası döllenme olmuş demekki cnm bnce degerin gayet normal yerleşmen cok yeni saglıkla artar inşallah
Aynen cnm bekle braz daha bende pazar günü test yapasım var buay tabi ısım düşmesse henüz test almadım duruma göre bakacagımAminnn inşşalh canım 1 nisandan haz aldığımızda regli dündü regli zamanına göre 3 gün geçti bakalım pazartesi ye kadar beklicem yarın versemde hafta sonu giriyor araya hem yükselmiş olur inşşalh
Düşmez inşillah canıö güzel haberler alırsın ısın kaç şimdi ben düzenli ölçmedim ama arada ölçüyordum son zamanlarda 36.4 cıkıyorduAynen cnm bekle braz daha bende pazar günü test yapasım var buay tabi ısım düşmesse henüz test almadım duruma göre bakacagım
Yaa inşallah testi ne zaman yaptinizCanım ben baş ağrısından şüphelendim başka şeylerde vardı ama benimde normalde baş ağrım hiç olmaz, regle 5-6 gün kala baya ağrıdı test yaptım pozitif çıktı
ayyyy inşallah sağlıjka gelir belki çok yebidir o yüzden
Sağol canım teşekkür ederim degerlendirdiğim tarihe göre yemi bir gebelikayyyy inşallah sağlıjka gelir belki çok yebidir o yüzden
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah bize de dua edinSağol canım teşekkür ederim degerlendirdiğim tarihe göre yemi bir gebelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?