Nisan-Mayıs-Haziran 2025 gebelik planlayanlar ✨✨

Evet kuzum reglden 5 gün önce İlk değerim 7ydi 3 gün sonraki 71 çıktı. Asıl regl günüm bugündü. Çok erken öğrenince de kan takibi yapmak gerekiyor 🤷‍♀️ doktor 24üne randevu verdi keseyi görmek için. Ama ben bugünde bi kan versem mi diyorum artışı görmek için kararsızım

Kızlar beni sormuşsunuz az önce test yaptım en son pazartesi yapmıştım predictor hatta buraya da atmıştım. Şimdi vision yaptım elimde vardı geçen aylardan. Toplam 5-6 kere kullandım bu markayı yalancı pozitif çıkarmamıştı. Bu sefer yaptığımda bu şekilde silik çizgi çıkardı. Güvenmeli miyim bilmiyorum. Bu arada 31 mart ve 6 nisanda yumurta çatlama belirtileri yaşamıştım bat 14 ya da 20 nisan arası olmalı

eva0108 eva0108 babylovee babylovee G gozdezynp 94bassuk 94bassuk @freewoman1 D dilasa01 ve diğer kızla

Kızlar beni sormuşsunuz az önce test yaptım en son pazartesi yapmıştım predictor hatta buraya da atmıştım. Şimdi vision yaptım elimde vardı geçen aylardan. Toplam 5-6 kere kullandım bu markayı yalancı pozitif çıkarmamıştı. Bu sefer yaptığımda bu şekilde silik çizgi çıkardı. Güvenmeli miyim bilmiyorum. Bu arada 31 mart ve 6 nisanda yumurta çatlama belirtileri yaşamıştım bat 14 ya da 20 nisan arası olmalı

eva0108 eva0108 babylovee babylovee G gozdezynp 94bassuk 94bassuk @freewoman1 D dilasa01 ve diğer kızlar
Günaydın canım test sılik var görünüyor istersen yarın tekrarla koyulasma varmı diye birde hemen mi çıktı çizgi kafan rahat olsun dıyorsan bi kan testi ver

Kizlar test yaptim gecikmeye ragmen cikmadi birsey. Nasip artik. Belki yerlesmeydi o gün yasadigim belki baska biseydi bilmiyorum ama zaten hemen cikmaz sonuc demislerdi. Ama benim epey bi modum düştü. Nasipte varsa olacak cok fazla kafaya takmamaya calisiyorum ama baya bi üzüldüm... bi müddet kafami toparlayayim kendimi iyi hissedince gelirim...💗
Canım bekle bakalım daha regli olmadın kanama olmadıkça ümit hep var rabbim dileyen isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin 🤲

Evet kuzum reglden 5 gün önce İlk değerim 7ydi 3 gün sonraki 71 çıktı. Asıl regl günüm bugündü. Çok erken öğrenince de kan takibi yapmak gerekiyor 🤷‍♀️ doktor 24üne randevu verdi keseyi görmek için. Ama ben bugünde bi kan versem mi diyorum artışı görmek için kararsızım
Yakınında varsa hastane vermek istiyorsan kan ver canım ama artışın güzel duruyor

eva0108 eva0108 babylovee babylovee G gozdezynp 94bassuk 94bassuk @freewoman1 D dilasa01 ve diğer kızlar
Ayy inşallah vardır kan vermiş miydin

Eklentiler

• IMG_0694.webp
    IMG_0694.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 106

Canım bariz cizgi cıkıyo tüm testler yalancı olcak hali yok artık bir test mi versen pazartesi vericekti. Artık ver testi ben senden cok heyecanlıyın 🙈🙈🙈🥰

Kizlar test yaptim gecikmeye ragmen cikmadi birsey. Nasip artik. Belki yerlesmeydi o gün yasadigim belki baska biseydi bilmiyorum ama zaten hemen cikmaz sonuc demislerdi. Ama benim epey bi modum düştü. Nasipte varsa olacak cok fazla kafaya takmamaya calisiyorum ama baya bi üzüldüm... bi müddet kafami toparlayayim kendimi iyi hissedince gelirim...💗
Haklısın canım seni cok iyi anlıyorum test yapmamak istememenide anlıyordum bende böyleyim negatif görmemek için test bile yapmak istemiyorum :( ama pes etmememiz lazım güzel şeyler hep zorluklardan sonra gelir. Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyordur 🙏🏻❤️ pes etmicez yılmıcaz ben en son 4 subatta regli oldum duphaston kullandım bitti hala gelen giden yok dr 3 hafta içinde regli olmazsan test yap dedi bana ama asla yapmak istemiyorum. O hayal kırıklığı insanın cok zoruna gidiyor ama hayat bu işte bir gün şaşırdır bir gün üzer ama bir gün mutlaka güldürür 🙏🏻🥰

Kızlar benim sat 16 marttı bugün test yaptım markası nimo bu markada yalancı pozitif gören var mı. Geçen ay kanda pozitifi gördüğümde bu test negatif çıkmıştı ama kimyasal a dönmüştü. Tekrar kan vermeye korkuyorum

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 98
Kızlar benim sat 16 marttı bugün test yaptım markası nimo bu markada yalancı pozitif gören var mı. Geçen ay kanda pozitifi gördüğümde bu test negatif çıkmıştı ama kimyasal a dönmüştü. Tekrar kan vermeye korkuyorum
Bariz çıkmis cnm normal kaset test yap cnm hayırlı olsun kan verirsen daha iyi olur adet günün gectimi

Cnm yine renksiz bir çizgi ama bilemedim bence verebiliyorssn kan ver rahatla sende ama testleri ozman sen baya erken yapmaya baslamışsın hadi inşallah güzel sonuç alırsn yaa🙏🏻🥰

Sizi üzmek istemem ama bu test ilk denedigimiz ay 2 defa aynen böyle çıktı ertesi gün regl olmuştum bence baska testte yapın kan vermeden önce inşallah sende dogru sonuç vermiştir

Git dinlen topalarlan cnm sonra gel daha cok yeni hemen olcakmış gibi üzme kendini benim oğlumda kürtajımdan 10 ay sonra geldi şimdi bile 5.denememize ragmen düşürmyorum modunu 1 yıla kadar zamn var nasipte varsa illaki olcak sabırla cok odaklanma dan bekliycez cnm 🙏🏻 🥰

Back
X