- 14 Kasım 2024
- 2.269
- 892
- 38
- 30
Bilemiyorum cnm belki üşüttün belki regl cok geç oldugu içindir rahmin temizleniyordur belki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilemiyorum cnm belki üşüttün belki regl cok geç oldugu içindir rahmin temizleniyordur belki
Sizde durumlar nasıl bat tarihi geldi mi test yaptınız mı?Canim kan verdiysen en iyisini yapmissin. Hep cikiyor cizgi pozitif olma ihtimalin yüksek. Hadi bakalim insallah güzel sonuclarla gel
Ya hep söyledim awox hamileyi bile negatif çıkaracak gibi hissediyorum onu ikna etmek öok zorkızlar avox marka erken gebelik testi 25 mg bhcg den itibaren duyarlı. Zaten normal kaset gebelik testleri de bu şekilde. Diğer erken gebelik testleri 10 mg dan itibaren ölçüyor. Bu avox pek erken gebelik testi değil aslında. Size de söylemek istedim![]()
Acaba yan etki falan mı diye düşündüm test yaptın mıCanim inolac 1 günde hemen etki etmez. Bilemedim neden olmus olabilir
İnşallahBilemiyorum cnm belki üşüttün belki regl cok geç oldugu içindir rahmin temizleniyordur belki
Ya hep söyledim awox hamileyi bile negatif çıkaracak gibi hissediyorum onu ikna etmek öok zor![]()
Geldi de test yapmadim henüz. Cesaret gelmiyor. Gecikme olsun diye biraz daha bekliyorumSizde durumlar nasıl bat tarihi geldi mi test yaptınız mı?
Yok yapmadim canm. Ilk kullanimda yan etki yapmaz canim hemen. Ama yumurtalari destekliyor ya yumurtalik agrisi yasatabilir ilerleyen günlerdeAcaba yan etki falan mı diye düşündüm test yaptın mı
Cnm sen regl olmadınmıGeldi de test yapmadim henüz. Cesaret gelmiyor. Gecikme olsun diye biraz daha bekliyorum
Yok yapmadim canm. Ilk kullanimda yan etki yapmaz canim hemen. Ama yumurtalari destekliyor ya yumurtalik agrisi yasatabilir ilerleyen günlerde
Yarın ki sonuca göre değerlendirelim olurmu 3 u pozitif o negatif olunca piskolojim altüst olduYa hep söyledim awox hamileyi bile negatif çıkaracak gibi hissediyorum onu ikna etmek öok zor![]()
Genelde aktif olurdu bu aralar yok
Olmadim canim.Cnm sen regl olmadınmı
Canım ben baş ağrısından şüphelendim başka şeylerde vardı ama benimde normalde baş ağrım hiç olmaz, regle 5-6 gün kala baya ağrıdı test yaptım pozitif çıktıBenim 4 gün var adete 2 gündür başım çok ağrıyor...normalde kolay kolay ağrımaz başım...gebelikte baş ağrısı olur mu..
Kız git bi yap aaaa varsa vardır yoksa en azından yeni döngün için vir şeyler yaparsın kalk da yapGeldi de test yapmadim henüz. Cesaret gelmiyor. Gecikme olsun diye biraz daha bekliyorum
Yok yapmadim canm. Ilk kullanimda yan etki yapmaz canim hemen. Ama yumurtalari destekliyor ya yumurtalik agrisi yasatabilir ilerleyen günlerde
Yaa ben oldun sandım test yapsana artık gününde geçti cnm hadi inşallah yaOlmadim canim.
Cnm sen test ysptırdın mı tekrarCanım ben baş ağrısından şüphelendim başka şeylerde vardı ama benimde normalde baş ağrım hiç olmaz, regle 5-6 gün kala baya ağrıdı test yaptım pozitif çıktı
günaydın canım, kan vermeye gitmek için neyi bekliyorsunKızlar beni sormuşsunuz az önce test yaptım en son pazartesi yapmıştım predictor hatta buraya da atmıştım. Şimdi vision yaptım elimde vardı geçen aylardan. Toplam 5-6 kere kullandım bu markayı yalancı pozitif çıkarmamıştı. Bu sefer yaptığımda bu şekilde silik çizgi çıkardı. Güvenmeli miyim bilmiyorum. Bu arada 31 mart ve 6 nisanda yumurta çatlama belirtileri yaşamıştım bat 14 ya da 20 nisan arası olmalı
eva0108
babylovee G gozdezynp
94bassuk
freewoman1 D dilasa01 ve diğer kızlar
Canim bekle bakalim belki koyulasir. Allahim sana bana isteyen gruptaki herkese evlat nasip etsin. Sağlıklı uzun ömürlü evlatlarımız olsun insallah..Kızlar beni sormuşsunuz az önce test yaptım en son pazartesi yapmıştım predictor hatta buraya da atmıştım. Şimdi vision yaptım elimde vardı geçen aylardan. Toplam 5-6 kere kullandım bu markayı yalancı pozitif çıkarmamıştı. Bu sefer yaptığımda bu şekilde silik çizgi çıkardı. Güvenmeli miyim bilmiyorum. Bu arada 31 mart ve 6 nisanda yumurta çatlama belirtileri yaşamıştım bat 14 ya da 20 nisan arası olmalı
eva0108
babylovee G gozdezynp
94bassuk
freewoman1 D dilasa01 ve diğer kızlar