Nisan-Mayıs-Haziran 2025 gebelik planlayanlar ✨✨

kızlar avox marka erken gebelik testi 25 mg bhcg den itibaren duyarlı. Zaten normal kaset gebelik testleri de bu şekilde. Diğer erken gebelik testleri 10 mg dan itibaren ölçüyor. Bu avox pek erken gebelik testi değil aslında. Size de söylemek istedim🫶
Ya hep söyledim awox hamileyi bile negatif çıkaracak gibi hissediyorum onu ikna etmek öok zor 😂

Sizde durumlar nasıl bat tarihi geldi mi test yaptınız mı?
Geldi de test yapmadim henüz. Cesaret gelmiyor. Gecikme olsun diye biraz daha bekliyorum
Acaba yan etki falan mı diye düşündüm test yaptın mı
Yok yapmadim canm. Ilk kullanimda yan etki yapmaz canim hemen. Ama yumurtalari destekliyor ya yumurtalik agrisi yasatabilir ilerleyen günlerde

Geldi de test yapmadim henüz. Cesaret gelmiyor. Gecikme olsun diye biraz daha bekliyorum

Yok yapmadim canm. Ilk kullanimda yan etki yapmaz canim hemen. Ama yumurtalari destekliyor ya yumurtalik agrisi yasatabilir ilerleyen günlerde
Cnm sen regl olmadınmı

Benim 4 gün var adete 2 gündür başım çok ağrıyor...normalde kolay kolay ağrımaz başım...gebelikte baş ağrısı olur mu..
Canım ben baş ağrısından şüphelendim başka şeylerde vardı ama benimde normalde baş ağrım hiç olmaz, regle 5-6 gün kala baya ağrıdı test yaptım pozitif çıktı

Kız git bi yap aaaa varsa vardır yoksa en azından yeni döngün için vir şeyler yaparsın kalk da yap

Kızlar beni sormuşsunuz az önce test yaptım en son pazartesi yapmıştım predictor hatta buraya da atmıştım. Şimdi vision yaptım elimde vardı geçen aylardan. Toplam 5-6 kere kullandım bu markayı yalancı pozitif çıkarmamıştı. Bu sefer yaptığımda bu şekilde silik çizgi çıkardı. Güvenmeli miyim bilmiyorum. Bu arada 31 mart ve 6 nisanda yumurta çatlama belirtileri yaşamıştım bat 14 ya da 20 nisan arası olmalı

eva0108 eva0108 babylovee babylovee G gozdezynp 94bassuk 94bassuk freewoman1 freewoman1 D dilasa01 ve diğer kızlar

Kızlar beni sormuşsunuz az önce test yaptım en son pazartesi yapmıştım predictor hatta buraya da atmıştım. Şimdi vision yaptım elimde vardı geçen aylardan. Toplam 5-6 kere kullandım bu markayı yalancı pozitif çıkarmamıştı. Bu sefer yaptığımda bu şekilde silik çizgi çıkardı. Güvenmeli miyim bilmiyorum. Bu arada 31 mart ve 6 nisanda yumurta çatlama belirtileri yaşamıştım bat 14 ya da 20 nisan arası olmalı

eva0108 eva0108 babylovee babylovee G gozdezynp 94bassuk 94bassuk freewoman1 freewoman1 D dilasa01 ve diğer kızlar
günaydın canım, kan vermeye gitmek için neyi bekliyorsun 🥹🥹

Kizlar test yaptim gecikmeye ragmen cikmadi birsey. Nasip artik. Belki yerlesmeydi o gün yasadigim belki baska biseydi bilmiyorum ama zaten hemen cikmaz sonuc demislerdi. Ama benim epey bi modum düştü. Nasipte varsa olacak cok fazla kafaya takmamaya calisiyorum ama baya bi üzüldüm... bi müddet kafami toparlayayim kendimi iyi hissedince gelirim...💗

Canim bekle bakalim belki koyulasir. Allahim sana bana isteyen gruptaki herkese evlat nasip etsin. Sağlıklı uzun ömürlü evlatlarımız olsun insallah..
Herkes dualarimda. Allahım insallah geciktirmez saglikla kavusuruz mis kokulu bebeklerimize 🙏🙏

Back
X