- 13 Aralık 2024
- 163
- 20
- 13
Canım benim beklenen adet tarihini yanlış girmişsin şimdi baktım da 15.04.2025 olacakay tabiikiiiii ekledim bile hoşgeldin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benim beklenen adet tarihini yanlış girmişsin şimdi baktım da 15.04.2025 olacakay tabiikiiiii ekledim bile hoşgeldin![]()
Canim kan verdiysen en iyisini yapmissin. Hep cikiyor cizgi pozitif olma ihtimalin yüksek. Hadi bakalim insallah güzel sonuclarla gel
İnşallah pozitif çıkar ya çıkmazsa o markanın üstünü karalicam artık almamCanim kan verdiysen en iyisini yapmissin. Hep cikiyor cizgi pozitif olma ihtimalin yüksek. Hadi bakalim insallah güzel sonuclarla gel
Hayırlısı cnm hadi inşallah dogru sonuçtur haber bizede sonucun cıkıncaKan verdim bu sabah canım yarın öfkeden sonra çıkar eve gelirken eczacıyada sordum anlattım durumu ben bu testi sağlık ocağından veriyorum yanıltmaz onda çıktıysa vardır dedi emin şekilde bi tane daha aldım yaptım oda pozitif
Normal daha cnm hiççç canını sıkma bende 5 aydır deniyorum 1 yıla kadar yolu var daha herhangi bir sorun yoksa eger5 aydır deniyorum cnm bi boş gebelik yaşadım
ilk çocuk mu cnm ben ikinciyi istiyorumNormal daha cnm hiççç canını sıkma bende 5 aydır deniyorum 1 yıla kadar yolu var daha herhangi bir sorun yoksa eger
İnşallah canım yarın yazarım burayaHayırlısı cnm hadi inşallah dogru sonuçtur haber bizede sonucun cıkınca
Insallah canim benimİnşallah pozitif çıkar ya çıkmazsa o markanın üstünü karalicam artık almam
Benimde 2. Olcak inşallah cnm 7 yaşında oğlum varilk çocuk mu cnm ben ikinciyi istiyorum
rabbim yüzümüzü güldürsünBenimde 2. Olcak inşallah cnm 7 yaşında oğlum var
Çıktı mı sonucunuzİnşallah canım yarın yazarım buraya
Yarım öğleden sonra canımÇıktı mı sonucunuz
Canim inolac 1 günde hemen etki etmez. Bilemedim neden olmus olabilirKızlar bir şey soracağım benim reglim yeni bitti bugün de inolac kullanmaya başladım ve çok akıntım var ilk kez böyle oluyor ara arada sancıyor neden sizce ?
Aynen zaten erken testin cıkardıgını kasette cıkartyor oyuzden gereksiz erken test boş benim için kaset test herzman tercihimkızlar avox marka erken gebelik testi 25 mg bhcg den itibaren duyarlı. Zaten normal kaset gebelik testleri de bu şekilde. Diğer erken gebelik testleri 10 mg dan itibaren ölçüyor. Bu avox pek erken gebelik testi değil aslında. Size de söylemek istedim![]()