Nisan-Mayıs-Haziran 2025 gebelik planlayanlar ✨✨

Kan verdim bu sabah canım yarın öfkeden sonra çıkar eve gelirken eczacıyada sordum anlattım durumu ben bu testi sağlık ocağından veriyorum yanıltmaz onda çıktıysa vardır dedi emin şekilde bi tane daha aldım yaptım oda pozitif
Hayırlısı cnm hadi inşallah dogru sonuçtur haber bizede sonucun cıkınca

Benim 4 gün var adete 2 gündür başım çok ağrıyor...normalde kolay kolay ağrımaz başım...gebelikte baş ağrısı olur mu..

Kızlar bir şey soracağım benim reglim yeni bitti bugün de inolac kullanmaya başladım ve çok akıntım var ilk kez böyle oluyor ara arada sancıyor neden sizce ?

kızlar avox marka erken gebelik testi 25 mg bhcg den itibaren duyarlı. Zaten normal kaset gebelik testleri de bu şekilde. Diğer erken gebelik testleri 10 mg dan itibaren ölçüyor. Bu avox pek erken gebelik testi değil aslında. Size de söylemek istedim🫶

kızlar avox marka erken gebelik testi 25 mg bhcg den itibaren duyarlı. Zaten normal kaset gebelik testleri de bu şekilde. Diğer erken gebelik testleri 10 mg dan itibaren ölçüyor. Bu avox pek erken gebelik testi değil aslında. Size de söylemek istedim🫶
Aynen zaten erken testin cıkardıgını kasette cıkartyor oyuzden gereksiz erken test boş benim için kaset test herzman tercihim 👍

Back
X