- 14 Kasım 2024
- 2.269
- 892
- 38
- 30
Cnm benim cok sağolYa benim de hep dualarımdasınız rabbim nasip etsin inşallah hayırlısıyla enn kısa zamandaİyiyim bende canım dinleniyorum kanama alanı gördü dr işe gitme dinlen dedi 1 hafta geçmesini bekliyorum
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm benim cok sağolYa benim de hep dualarımdasınız rabbim nasip etsin inşallah hayırlısıyla enn kısa zamandaİyiyim bende canım dinleniyorum kanama alanı gördü dr işe gitme dinlen dedi 1 hafta geçmesini bekliyorum
![]()
Canim inşallah hamileyimdirCanım acaba hamile olabilirmisşn yapsana bi test
Anladım canım ozman buraya en kısa zamanda güzel haberini verirsinCanim inşallah hamileyimdirduam bu.. o kadar test fobim var ki yapamiyorum asla...
Çok teşekkür ederim canım evet duphaston kullanıyorum bırakmıştım ilacı dr geri başlattı ağır hiç bi iş yapmıyorum ilişkiyide başta yasaklamıştı drCnm benim cok sağolcok gemiş olsun sanada cok dikkdt et ilaç kullanıyormsun sakın ağır bişey kaldırma ilişki dahi yapma şu 3 ayı tamamyalana kadar dikkatli ol cnm
Verdiği ilacın adı neydi acaba bende 3 aydır kolomen kullanıyorum günde 3 kere bakalım bu ay inşallah olurGeçmiş olsun canım bende polikistik över hastasıyım 4 yıl olmadı sonra iyi bir doktor ile çok şükür oldu hatta bir ilaç verdi çatlatma iğnesine bile gerek kalmadı sadece Yemene icmene dikkat edeceksin bitkisel çözüm arayacaksın yumurta takip yaptirabilirsin doktoruna şuan çocuğum 4 yaşadı 2.icin başladık bakalım olursa bir umut tedavisiz deneyeceğiz olmazssa tedaviyle artık bakalim
FemaraVerdiği ilacın adı neydi acaba bende 3 aydır kolomen kullanıyorum günde 3 kere bakalım bu ay inşallah olur
Canim benim maşallah 9 yumurta da dollendi mi. Insallah 5.gune de gider hepsi. Transferin de basarili gecer bebisin hemen gelir. Allahim yardımcımız olsun cümlemizinKızlar nasılsınız buraya çok bakamıyorum ama hep aklımdasınız dualarımdasınız. İnşallah bu ay pozitifleri görürsünüz
babylovee
eva0108 benim 9 embriyom oldu teyzeleriii cumartesi 5. günümüz olucak bakalım kaç tanesi 5. güne gidecek
Transferim diğer aya ertelendi ama ben biraz hırpalandım ilaçlardan ertelemek istedim doktorum istememişti ama progesteronum yüksek çıktı o yüzden mecbur kaldı erteledikkısmetse mayısın 3. haftası gibi olacak
Kuzum benim amh düşüktü biliyorsun ama rabbim yardım etti 9 yumurtam oldu. Bugün embriyolog aradı hepsi döllenmiş. Perşembe 3. günü tekrar arayıp haber verecek. Birini kesin donduracaklar her ihtimale karşı. Diğerlerini 5. güne göndereceğiz. Doktorum da şaşırdı ama umudumuzu kaybetmemiz lazım işte bana hep 2 yumurtan anca çıkar demişlerdiCanim benim maşallah 9 yumurta da dollendi mi. Insallah 5.gune de gider hepsi. Transferin de basarili gecer bebisin hemen gelir. Allahim yardımcımız olsun cümlemizinallahim saglikla nasip etsin inşallah
Yaşın genc birde 0.01 ile dogal gebelik yakalayan var. Senin niye 2 yumurtan ciksin da sansin düşük olsun. Boyle olumsuz düşünceleri hic ne duy ne de hayatina cagir. Hep olumlu taraftan bakKuzum benim amh düşüktü biliyorsun ama rabbim yardım etti 9 yumurtam oldu. Bugün embriyolog aradı hepsi döllenmiş. Perşembe 3. günü tekrar arayıp haber verecek. Birini kesin donduracaklar her ihtimale karşı. Diğerlerini 5. güne göndereceğiz. Doktorum da şaşırdı ama umudumuzu kaybetmemiz lazım işte bana hep 2 yumurtan anca çıkar demişlerdi
Biraz daha beklesek doğal yolla da olurmuş aslında ama kısmet böyleymiş teyzesiYaşın genc birde 0.01 ile dogal gebelik yakalayan var. Senin niye 2 yumurtan ciksin da sansin düşük olsun. Boyle olumsuz düşünceleri hic ne duy ne de hayatina cagir. Hep olumlu taraftan bak![]()
İyi yapmışsın Cnm 24 yada 25 nisan cnm ama bu ay test yapasım Geldi pazar günü 3 kala test yapcam bakalım bu ay gelmişmi merak ettimÇok teşekkür ederim canım evet duphaston kullanıyorum bırakmıştım ilacı dr geri başlattı ağır hiç bi iş yapmıyorum ilişkiyide başta yasaklamıştı drRegl yakınmı canım nezaman
İyz cok şükür cnm inşallah hepimiz görürüz cnmKızlar nasılsınız buraya çok bakamıyorum ama hep aklımdasınız dualarımdasınız. İnşallah bu ay pozitifleri görürsünüz
babylovee
eva0108 benim 9 embriyom oldu teyzeleriii cumartesi 5. günümüz olucak bakalım kaç tanesi 5. güne gidecek
Transferim diğer aya ertelendi ama ben biraz hırpalandım ilaçlardan ertelemek istedim doktorum istememişti ama progesteronum yüksek çıktı o yüzden mecbur kaldı erteledikkısmetse mayısın 3. haftası gibi olacak
Olsun cnm ne önemi var yeterki olsunBiraz daha beklesek doğal yolla da olurmuş aslında ama kısmet böyleymiş teyzesi![]()
Ay çok az kalmış hadi inşallah vardır canım haber et banadaİyi yapmışsın Cnm 24 yada 25 nisan cnm ama bu ay test yapasım Geldi pazar günü 3 kala test yapcam bakalım bu ay gelmişmi merak ettim![]()
Kan testi verdinizmikızlar test yapmıştım 2 side pozitif di bugün kanama geldi sanırım test yanlıştı adetimde 2 gün geçti ne düşünmeliyim