Nisan-Mayıs-Haziran 2025 gebelik planlayanlar ✨✨

Ya benim de hep dualarımdasınız rabbim nasip etsin inşallah hayırlısıyla enn kısa zamanda ❤️İyiyim bende canım dinleniyorum kanama alanı gördü dr işe gitme dinlen dedi 1 hafta geçmesini bekliyorum 🥰
Cnm benim cok sağol 🙏🏻 cok gemiş olsun sanada cok dikkdt et ilaç kullanıyormsun sakın ağır bişey kaldırma ilişki dahi yapma şu 3 ayı tamamyalana kadar dikkatli ol cnm

Cnm benim cok sağol 🙏🏻 cok gemiş olsun sanada cok dikkdt et ilaç kullanıyormsun sakın ağır bişey kaldırma ilişki dahi yapma şu 3 ayı tamamyalana kadar dikkatli ol cnm
Çok teşekkür ederim canım evet duphaston kullanıyorum bırakmıştım ilacı dr geri başlattı ağır hiç bi iş yapmıyorum ilişkiyide başta yasaklamıştı dr 🙏🏻 Regl yakınmı canım nezaman

Geçmiş olsun canım bende polikistik över hastasıyım 4 yıl olmadı sonra iyi bir doktor ile çok şükür oldu hatta bir ilaç verdi çatlatma iğnesine bile gerek kalmadı sadece Yemene icmene dikkat edeceksin bitkisel çözüm arayacaksın yumurta takip yaptirabilirsin doktoruna şuan çocuğum 4 yaşadı 2.icin başladık bakalım olursa bir umut tedavisiz deneyeceğiz olmazssa tedaviyle artık bakalim
Verdiği ilacın adı neydi acaba bende 3 aydır kolomen kullanıyorum günde 3 kere bakalım bu ay inşallah olur

Kızlar nasılsınız buraya çok bakamıyorum ama hep aklımdasınız dualarımdasınız. İnşallah bu ay pozitifleri görürsünüz 🩷

babylovee babylovee eva0108 eva0108 benim 9 embriyom oldu teyzeleriii cumartesi 5. günümüz olucak bakalım kaç tanesi 5. güne gidecek 🌸
Transferim diğer aya ertelendi ama ben biraz hırpalandım ilaçlardan ertelemek istedim doktorum istememişti ama progesteronum yüksek çıktı o yüzden mecbur kaldı erteledik 😂🩷 kısmetse mayısın 3. haftası gibi olacak

Kızlar nasılsınız buraya çok bakamıyorum ama hep aklımdasınız dualarımdasınız. İnşallah bu ay pozitifleri görürsünüz 🩷

babylovee babylovee eva0108 eva0108 benim 9 embriyom oldu teyzeleriii cumartesi 5. günümüz olucak bakalım kaç tanesi 5. güne gidecek 🌸
Transferim diğer aya ertelendi ama ben biraz hırpalandım ilaçlardan ertelemek istedim doktorum istememişti ama progesteronum yüksek çıktı o yüzden mecbur kaldı erteledik 😂🩷 kısmetse mayısın 3. haftası gibi olacak
Canim benim maşallah 9 yumurta da dollendi mi. Insallah 5.gune de gider hepsi. Transferin de basarili gecer bebisin hemen gelir. Allahim yardımcımız olsun cümlemizin 🙏🙏 allahim saglikla nasip etsin inşallah

Canim benim maşallah 9 yumurta da dollendi mi. Insallah 5.gune de gider hepsi. Transferin de basarili gecer bebisin hemen gelir. Allahim yardımcımız olsun cümlemizin 🙏🙏 allahim saglikla nasip etsin inşallah
Kuzum benim amh düşüktü biliyorsun ama rabbim yardım etti 9 yumurtam oldu. Bugün embriyolog aradı hepsi döllenmiş. Perşembe 3. günü tekrar arayıp haber verecek. Birini kesin donduracaklar her ihtimale karşı. Diğerlerini 5. güne göndereceğiz. Doktorum da şaşırdı ama umudumuzu kaybetmemiz lazım işte bana hep 2 yumurtan anca çıkar demişlerdi

Kuzum benim amh düşüktü biliyorsun ama rabbim yardım etti 9 yumurtam oldu. Bugün embriyolog aradı hepsi döllenmiş. Perşembe 3. günü tekrar arayıp haber verecek. Birini kesin donduracaklar her ihtimale karşı. Diğerlerini 5. güne göndereceğiz. Doktorum da şaşırdı ama umudumuzu kaybetmemiz lazım işte bana hep 2 yumurtan anca çıkar demişlerdi
Yaşın genc birde 0.01 ile dogal gebelik yakalayan var. Senin niye 2 yumurtan ciksin da sansin düşük olsun. Boyle olumsuz düşünceleri hic ne duy ne de hayatina cagir. Hep olumlu taraftan bak 🙏

Çok teşekkür ederim canım evet duphaston kullanıyorum bırakmıştım ilacı dr geri başlattı ağır hiç bi iş yapmıyorum ilişkiyide başta yasaklamıştı dr 🙏🏻 Regl yakınmı canım nezaman
İyi yapmışsın Cnm 24 yada 25 nisan cnm ama bu ay test yapasım Geldi pazar günü 3 kala test yapcam bakalım bu ay gelmişmi merak ettim 🥰

İyz cok şükür cnm inşallah hepimiz görürüz cnm
Oyy maşallah hadi inşallah transfer oldugun zaman sıkıca tutunur minnoşlar🤲 ya evet bende bugün bir ebenin sayfasında okudum bu progesteron hormonuda cok önemliymiş ama doktorlar sürekli bakmıyor sanki bu degere

Kızlar bugün yine yaptım silik çıktı ilk3 dakikada

Eklentiler

• IMG_0676.webp
    IMG_0676.webp
    37,6 KB · Görüntüleme: 49
  • IMG_0677.webp
    IMG_0677.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 51
kızlar test yapmıştım 2 side pozitif di bugün kanama geldi sanırım test yanlıştı adetimde 2 gün geçti ne düşünmeliyim

Back
X