Nisan-Mayıs-Haziran 2025 gebelik planlayanlar ✨✨

Hmm anladım canım hayırlısı inşallah testler pozitif duruyor belirsizlik yaşamak insannn kafasını karıştırıyor kan veremesende bir iki güne tekrarla koyulaşma oluşmaya başlar varsa
En iyisi kan verip kurtulmak ama sabah gidemiyorum çok erken olduğu için

Anladım canım sağolasın yarın 14 gün gelebilir ozaman his ağrım var dün bi kasık ağrısı oldu bugün bişey yok bakalım
Hadi bakalim insallah bebisin gelir o zaman regl öncesi belirtilwrin falan var mi
Kızlar predictor early bakar mısınız
Canim senin bence yeni bir gebeligin var. Bana oyle geliyor. Her testte ikinci cizgin var.

Maşallah sizin baya belli

Kızlar üstteki artimet alttaki awox. Yalancı mi gerçek mi sizce. Yorumlar mısınız rica etsem.

Eklentiler

• 1000048145.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 98
Hadi bakalim insallah bebisin gelir o zaman regl öncesi belirtilwrin falan var mi

Canim senin bence yeni bir gebeligin var. Bana oyle geliyor. Her testte ikinci cizgin var.
Bir haftadır göğüs ağrım var canım iki gün iki gün önce sidetli bir ağrım girdi kasıklarıma belirtimidir bilmem ama benim içinden gebeliğe dair his doğmuyor adet olacak kesin

Benide ekler misinizzz Sat 5 Nisan Bat 29 Nisan

Canım beni de eklermisin sana zahmet son adet tarihim 07.04.2025 bat ise 30.04.2025

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…