Nisan-Mayıs-Haziran 2025 gebelik planlayanlar ✨✨

İnşallah kuzum ya. 15i yapıcam diyordun istersen yarın yap test reglin gelmezse, hem yerleşmeyse doktora gidersin belki ilaç filan verir tutunsun diye
Bakayim canim bi sabah olsun da yapar miyim yapmaz miyim. Bi kere lekelenme gördüm ya.. bide benim ilk gebeligimde yerlesme kanamasi fln olmamisti 2.de olur mu ki ?

Canım inşallah gebeliktir 🙏🏼 benim bugün 9 yumurtam toplandı ama transferim diğer aya ertelendi. Progesteronum 9 çıktı baya yükselmiş. Adeti beklicez işte sonra rahimi hazırlıcaz
İnşallah canim İnşallah 🙏 cok iyi canim 9 yumurta gayet güzel.
Regl yakin o zaman kuzum desene. Hadi bakalim gelecek aya kadar da dinlenirsin. Transfer cok zor degilmis arkadaslarim yaptırmıştı. Insallah bebeklerimiz gelsin 🙏

Kizlar beta hcg sonucum 54,64 cikti 🥹 galiba gercekten de hamileyim 🥹
Ahhh canımm çok sevindim bence gayet iyi çıkmış, yumurtlamadan kaç gün geçti tahmini biliyor musun
Bakayim canim bi sabah olsun da yapar miyim yapmaz miyim. Bi kere lekelenme gördüm ya.. bide benim ilk gebeligimde yerlesme kanamasi fln olmamisti 2.de olur mu ki ?
Her hamilelik farklı diyorlar kuzum ama ben yaşamadığım için yorum yapamıyorum 🤷‍♀️

Ahhh canımm çok sevindim bence gayet iyi çıkmış, yumurtlamadan kaç gün geçti tahmini biliyor musun

Her hamilelik farklı diyorlar kuzum ama ben yaşamadığım için yorum yapamıyorum 🤷‍♀️
Canim 3-4 nisan gibi yumurtladim diye dusunuyorum. 10-11 gun oldu sanirim

Canim bi kesiliyor bir devam ediyor. Sökülme cabasi mi ne demek anlamadim açıkçası...

14 gün sonra regl geliyor ama olmazsa da bazen 1 2 gün öne yada geriye gitme ihtimali de oluyor.

Bugun gece de degerlendirip degerlendirme isini sonlandirabilirsin canim 😊
Anladım canım sağolasın yarın 14 gün gelebilir ozaman his ağrım var dün bi kasık ağrısı oldu bugün bişey yok bakalım

İnşallah canim İnşallah 🙏 cok iyi canim 9 yumurta gayet güzel.
Regl yakin o zaman kuzum desene. Hadi bakalim gelecek aya kadar da dinlenirsin. Transfer cok zor degilmis arkadaslarim yaptırmıştı. Insallah bebeklerimiz gelsin 🙏
Amin kuzum işte 10 gün sonra bekliyoruz ortalama

Back
X