hadi güzel haberlerle inşallahEvet evet verdimm yukarıda yazmıştım diye tekrar yazmamıştım. 2 gün önce 7,81 çıktı yarın doktora gideceğim![]()
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi güzel haberlerle inşallahEvet evet verdimm yukarıda yazmıştım diye tekrar yazmamıştım. 2 gün önce 7,81 çıktı yarın doktora gideceğim![]()
![]()
Bakayim canim bi sabah olsun da yapar miyim yapmaz miyim. Bi kere lekelenme gördüm ya.. bide benim ilk gebeligimde yerlesme kanamasi fln olmamisti 2.de olur mu ki ?İnşallah kuzum ya. 15i yapıcam diyordun istersen yarın yap test reglin gelmezse, hem yerleşmeyse doktora gidersin belki ilaç filan verir tutunsun diye
İnşallah canim İnşallahCanım inşallah gebeliktirbenim bugün 9 yumurtam toplandı ama transferim diğer aya ertelendi. Progesteronum 9 çıktı baya yükselmiş. Adeti beklicez işte sonra rahimi hazırlıcaz
Tebrik ederim canim saglikla ilerlesin İnşallahKizlar beta hcg sonucum 54,64 ciktigaliba gercekten de hamileyim
![]()
Insallah bu listedeki herkesin tek tek gonlunden gecen olsunTebrik ederim canim saglikla ilerlesin İnşallahbizlere de dua et olur mu
![]()
Ahhh canımm çok sevindim bence gayet iyi çıkmış, yumurtlamadan kaç gün geçti tahmini biliyor musunKizlar beta hcg sonucum 54,64 ciktigaliba gercekten de hamileyim
![]()
Her hamilelik farklı diyorlar kuzum ama ben yaşamadığım için yorum yapamıyorumBakayim canim bi sabah olsun da yapar miyim yapmaz miyim. Bi kere lekelenme gördüm ya.. bide benim ilk gebeligimde yerlesme kanamasi fln olmamisti 2.de olur mu ki ?
Canim 3-4 nisan gibi yumurtladim diye dusunuyorum. 10-11 gun oldu sanirimAhhh canımm çok sevindim bence gayet iyi çıkmış, yumurtlamadan kaç gün geçti tahmini biliyor musun
Her hamilelik farklı diyorlar kuzum ama ben yaşamadığım için yorum yapamıyorum![]()
Canımm bence sonuç regl öncesine göre çok iyi maşallahh sağlıkla devam etsinCanim 3-4 nisan gibi yumurtladim diye dusunuyorum. 10-11 gun oldu sanirim
Cok sagol canimm cok mutlu ettin beniCanımm bence sonuç regl öncesine göre çok iyi maşallahh sağlıkla devam etsin![]()
Anladım canım sağolasın yarın 14 gün gelebilir ozaman his ağrım var dün bi kasık ağrısı oldu bugün bişey yok bakalımCanim bi kesiliyor bir devam ediyor. Sökülme cabasi mi ne demek anlamadim açıkçası...
14 gün sonra regl geliyor ama olmazsa da bazen 1 2 gün öne yada geriye gitme ihtimali de oluyor.
Bugun gece de degerlendirip degerlendirme isini sonlandirabilirsin canim![]()
Amin kuzum işte 10 gün sonra bekliyoruz ortalamaİnşallah canim İnşallahcok iyi canim 9 yumurta gayet güzel.
Regl yakin o zaman kuzum desene. Hadi bakalim gelecek aya kadar da dinlenirsin. Transfer cok zor degilmis arkadaslarim yaptırmıştı. Insallah bebeklerimiz gelsin![]()
Kan vermeye gidemedim canım predictor early aldım belli belirsiz çizgi çıktı ilk dakikalarda sonra durdukça daha belli olmaya başladıhttps://mutluresim.com/images/2025/04/14/1T5lv0.jpgSunsun9 canım ne yaptın bugün kan vermeyi düşünüyorsun aklımda kaldın
Canım pozitif gibi sanki çizgi var ama kameradan dolayı beyaz görünüyor sanırımKan vermeye gidemedim canım predictor early aldım belli belirsiz çizgi çıktı ilk dakikalarda sonra durdukça daha belli olmaya başladıhttps://mutluresim.com/images/2025/04/14/1T5lv0.jpg
Burda net kuzum sen yarın bi kan testi ver canım adet günün bugunmüydü
Bende pcos var canım 15-20 arası bekliyorum regliBurda net kuzum sen yarın bi kan testi ver canım adet günün bugunmüydü
Hmm anladım canım hayırlısı inşallah testler pozitif duruyor belirsizlik yaşamak insannn kafasını karıştırıyor kan veremesende bir iki güne tekrarla koyulaşma oluşmaya başlar varsaBende pcos var canım 15-20 arası bekliyorum regli