Nisan-Mayıs-Haziran 2025 gebelik planlayanlar ✨✨

Evett kızlar sizce yumurtlamış mıyım ben testlere bir bakar mısınız
Baktim.cift olanlar yumurtlamis ama çatlama olması gerek daha devam test yapmaya ilişki devam bende yumurtlama döneminde şuan inanılmaz bir karın alt ağrısı var sol tarafım da inanılmaz ağrıyor dün doktora gittim solda yumurta gördü bende de 17 mm folikul inşallah çatlar da tutar yoksa amh düşüklüğüm.var az yumurta var bende direk tüp bebek baslanacak Mayıs da

Canim cizgi olmus ama testte bozuk gibi duruyor. Yeniden test yapsan daha saglikli olur
Bbayyy nasılsın şekerim bayadir görüşmüyoruz ikimizde aynen sürecleri.bekliyoruz devam inşallah bahar bize ve burdaki tüm arkadaşlara neşe sağlık ve güzel evlatlar nasip etsin

Baktim.cift olanlar yumurtlamis ama çatlama olması gerek daha devam test yapmaya ilişki devam bende yumurtlama döneminde şuan inanılmaz bir karın alt ağrısı var sol tarafım da inanılmaz ağrıyor dün doktora gittim solda yumurta gördü bende de 17 mm folikul inşallah çatlar da tutar yoksa amh düşüklüğüm.var az yumurta var bende direk tüp bebek baslanacak Mayıs da
Ben iki aydır deniyorum geçen ay testle takip ettim yumurtlamadım bende de sağ ve solda hafif ağrılar oluyor

Bbayyy nasılsın şekerim bayadir görüşmüyoruz ikimizde aynen sürecleri.bekliyoruz devam inşallah bahar bize ve burdaki tüm arkadaşlara neşe sağlık ve güzel evlatlar nasip etsin
Canim nasil olayim bebis yolu bekliyorum hala... sen nasilsin sende ayni durumdasin anladigim.. insallah bebislerin gelecegi haberini almak uzereyizdir 🙏 amin canim aminnn insallah saglikla gelsin bebisler 🙏🥰

ay reglime 8 gün kaldı benim de her gün daha çok heyecanlanıyorum hayır sakinim diyorum ama tekrar heyecan basıyor
Benimde 9 günüm var anlayabiliyorum seni inşallah güzel haberler alırsın buay ama gün sayma cnm baska bireylerle meşgul ol sürekli 🥰

Back
X