Hemen hemen aynı tarihleriz :)Benide ekler misinizzz Sat 5 Nisan Bat 29 Nisan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hemen hemen aynı tarihleriz :)Benide ekler misinizzz Sat 5 Nisan Bat 29 Nisan
Evett yakın :))Hemen hemen aynı tarihleriz :)
Bizim daha 15 günümüz var :)ay reglime 8 gün kaldı benim de her gün daha çok heyecanlanıyorum hayır sakinim diyorum ama tekrar heyecan basıyor
Evett kızlar sizce yumurtlamış mıyım ben testlere bir bakar mısınızBizim daha 15 günümüz var :)
Canim cizgi olmus ama testte bozuk gibi duruyor. Yeniden test yapsan daha saglikli olur
Baktim.cift olanlar yumurtlamis ama çatlama olması gerek daha devam test yapmaya ilişki devam bende yumurtlama döneminde şuan inanılmaz bir karın alt ağrısı var sol tarafım da inanılmaz ağrıyor dün doktora gittim solda yumurta gördü bende de 17 mm folikul inşallah çatlar da tutar yoksa amh düşüklüğüm.var az yumurta var bende direk tüp bebek baslanacak Mayıs daEvett kızlar sizce yumurtlamış mıyım ben testlere bir bakar mısınız
Bbayyy nasılsın şekerim bayadir görüşmüyoruz ikimizde aynen sürecleri.bekliyoruz devam inşallah bahar bize ve burdaki tüm arkadaşlara neşe sağlık ve güzel evlatlar nasip etsinCanim cizgi olmus ama testte bozuk gibi duruyor. Yeniden test yapsan daha saglikli olur
Ben iki aydır deniyorum geçen ay testle takip ettim yumurtlamadım bende de sağ ve solda hafif ağrılar oluyorBaktim.cift olanlar yumurtlamis ama çatlama olması gerek daha devam test yapmaya ilişki devam bende yumurtlama döneminde şuan inanılmaz bir karın alt ağrısı var sol tarafım da inanılmaz ağrıyor dün doktora gittim solda yumurta gördü bende de 17 mm folikul inşallah çatlar da tutar yoksa amh düşüklüğüm.var az yumurta var bende direk tüp bebek baslanacak Mayıs da
Umarım güzell sonuçlar alırızzzBen iki aydır deniyorum geçen ay testle takip ettim yumurtlamadım bende de sağ ve solda hafif ağrılar oluyor
1 Nisan cstlamaysa bugun yarın adet günün gebelik varsa çıkar hemen hadi inşallah nezman gelecek testinTakvim yarın gösteriyor canım 17 martta olmuştum 1 Nisan belirtilerden catlamayı hissedip degerlendırmiştim
Canim nasil olayim bebis yolu bekliyorum hala... sen nasilsin sende ayni durumdasin anladigim.. insallah bebislerin gelecegi haberini almak uzereyizdirBbayyy nasılsın şekerim bayadir görüşmüyoruz ikimizde aynen sürecleri.bekliyoruz devam inşallah bahar bize ve burdaki tüm arkadaşlara neşe sağlık ve güzel evlatlar nasip etsin
12 Nisan pik 13 catlama görnyor degerlendirdinizmi 12 13 14 Nisan günleriniKızlar yorumlar mısınız
Benimde 9 günüm var anlayabiliyorum seni inşallah güzel haberler alırsın buay ama gün sayma cnm baska bireylerle meşgul ol sürekliay reglime 8 gün kaldı benim de her gün daha çok heyecanlanıyorum hayır sakinim diyorum ama tekrar heyecan basıyor
Canım nasılsın nasıl gidiyorBenimde 9 günüm var anlayabiliyorum seni inşallah güzel haberler alırsın buay ama gün sayma cnm baska bireylerle meşgul ol sürekli![]()
Evet değerlendirdikk12 Nisan pik 13 catlama görnyor degerlendirdinizmi 12 13 14 Nisan günlerini
Ya cnm iyim şükür grip oldum 1 haftdır şimdi iyim şükür denemeye devam dün aklımdan geçtin bilyormusun sen nasıl nasıl gidiyorCanım nasılsın nasıl gidiyor![]()
Hadi hayırlısı inşallah güzel haberler alırsnz buayEvet değerlendirdikk