Benim son sat 27 mart bat 25 nisan henüz çok yeni daha bebek daha olsa bile döllenme asamasındadırKızlarcım selam beni de ekler misinizzzzzz. 27 mart sat , bat 26 nisan. İlk kez denedik yumurtlama gününü tutturduk diye umut ediyorum.yumurtlama dönemim bitmesine rağmen göğüskerime dokundukca acıyor regl olma hissiyatı var ve iki gündür sanki üşütmüşüm gibi bir mide bulantısı var. Bilemiyorum tabiii kendimi dinlendiğim için olabilir. Bakalım bekleyelimm
Ay evet yüksek ihtimal, ilk kez denediğimiz için daha önde yumurtlamaydı vs hiç takip etmedim o sıra vücudumda nasıl etkiler oluyor çok hatırlamıyorum acıkcasıBenim son sat 27 mart bat 25 nisan henüz çok yeni daha bebek daha olsa bile döllenme asamasındadırbenmde gögüs acım var heray olan şeyler tamamen hormonlardan kaynaklı bu durum bebekle ilgili degil bekleyelim bakalım inşallah tutar hemen sizinki
ben özel bir şey kullanmıyorum ama beslenmeme sporuma dikkat etmeye çalışıyorum.Arkadaşlar doğurganlığı artırmak için neler yapıyorsunuz doğal olarak ilaçsız hayat tarzınız beslenme vs dikkat ettiğiniz şeyler neler alkol sigara kullanan var mı aranızda merak ediyorum alternatif tıptan faydalananlar var mı fikir edinmek için soruyorum bu tarz sohbetler bana iyi geliyor ben bu aralar çok üşüyorum mesela benim gibi olan var mı ? Takviye olarak ne kullanıyorsunuz folik asit kan ilacı d vtamini omega hangileri ?
Merhaba ben sigara kullanıyorum doktorum bırakmamı söyledi ama hamile kalmadan bırakmam zor gibi şuan için demirim düşük olduğu için de gyno Ferro sanol içiyorum 3 aydr içinde B12 ve folik asitte oldugu için baska takviye kullanmıyorum doktorumda gerek görmedi beslenmeme dikkat etmeye çalışıyorum dogal beslenmeye çalışıyorum doktorum en güzel destekleyici boş yürüyüş dedi bana bir onda sıkıntı yasıyorum suan cok çıkamıyorum yürümeye havalar düzelsin İnşallah onada düzenli başlıycamArkadaşlar doğurganlığı artırmak için neler yapıyorsunuz doğal olarak ilaçsız hayat tarzınız beslenme vs dikkat ettiğiniz şeyler neler alkol sigara kullanan var mı aranızda merak ediyorum alternatif tıptan faydalananlar var mı fikir edinmek için soruyorum bu tarz sohbetler bana iyi geliyor ben bu aralar çok üşüyorum mesela benim gibi olan var mı ? Takviye olarak ne kullanıyorsunuz folik asit kan ilacı d vtamini omega hangileri ?
Dogrudur cnm bende ilk korunmayı bıraktığım da senin gibi oldum İlkay birde yalancı pozitif görünce üstüne hemen hamile kaldım sanmıştım bayada şaşırmıştım ama malesef degilmişim şimdi 5. Denemedeyiz çözdüm ama artık vücudumuAy evet yüksek ihtimal, ilk kez denediğimiz için daha önde yumurtlamaydı vs hiç takip etmedim o sıra vücudumda nasıl etkiler oluyor çok hatırlamıyorum acıkcasıinşallah
Kuzum benim regle 5 gün kala predictor early ile çoook silik çizgi çıktıYarın reglime 4 gün kalıyor benimde, kesin sonuç verir mi sizce test yapsam mı, gecikme olursa mı yapsam acaba
Kuşum devam ediyor mu belki yerleşmedir, 3 güne kadar sürebiliyormuş yerleşme kanamasıKizlar cok garip ama su saate kadar hic birseyim yokken simdi wc gittigimde peceteye gelen bir lekelenmem oldu. Vallahi cok saskinim. Ne bi regl belirtisi ne baska birseyama su an lekelenmem var.. vallahi ne düşüncem ne hissedicem şaşırdım...
Canımm benimde bat 17 nisan 12 nisanda aynen senin gibi bir çizgi ile öğrendim bence var senindePredictor daily ile tekrarladim 3 dkda silik bi cizgi cikti
kan testi verdiniz miKuzum benim regle 5 gün kala predictor early ile çoook silik çizgi çıktı
Kuşum devam ediyor mu belki yerleşmedir, 3 güne kadar sürebiliyormuş yerleşme kanaması
Canımm benimde bat 17 nisan 12 nisanda aynen senin gibi bir çizgi ile öğrendim bence var senindebak ekliyorum testimi
Canim bi kesiliyor bir devam ediyor. Sökülme cabasi mi ne demek anlamadim açıkçası...Kuzum benim regle 5 gün kala predictor early ile çoook silik çizgi çıktı
Kuşum devam ediyor mu belki yerleşmedir, 3 güne kadar sürebiliyormuş yerleşme kanaması
Canımm benimde bat 17 nisan 12 nisanda aynen senin gibi bir çizgi ile öğrendim bence var senindebak ekliyorum testimi
14 gün sonra regl geliyor ama olmazsa da bazen 1 2 gün öne yada geriye gitme ihtimali de oluyor.Merhaba hanımlar catlama gününden sonraki tam 15 gün sonramı gebelik olmazsa regli olunuyor
Bugun gece de degerlendirip degerlendirme isini sonlandirabilirsin canimHergün öğlen 4te yapıyorum testi dün koyuydu bugün silikleşmiş denemeye devam etmeli miyim sizce? Bugün sabah ilişki oldu saat 16.da test yapınca silik çıktı
Eki Görüntüle 3576537
Yarın tekrar vereceğimkan testi verdiniz mi
Normalde reglin lekeyle mi başlardı kuzum benim öyle olurdu meselaCanim bi kesiliyor bir devam ediyor. Sökülme cabasi mi ne demek anlamadim açıkçası...
14 gün sonra regl geliyor ama olmazsa da bazen 1 2 gün öne yada geriye gitme ihtimali de oluyor.
Bugun gece de degerlendirip degerlendirme isini sonlandirabilirsin canim
daha önce verdiniz mi hani 2 katına çıkıyor mu diye mi bakacaksınızYarın tekrar vereceğim
Normalde reglin lekeyle mi başlardı kuzum benim öyle olurdu mesela
Evet evet verdimm yukarıda yazmıştım diye tekrar yazmamıştım. 2 gün önce 7,81 çıktı yarın doktora gideceğimdaha önce verdiniz mi hani 2 katına çıkıyor mu diye mi bakacaksınız
Aynen canim lekelenme ile basliyor normalde. Ama bu defa kesiliyor gibi kahverengiye döner gibi oldu. Insallah kesilir de gebelik yerlesme kanamasidir.Yarın tekrar vereceğim
Normalde reglin lekeyle mi başlardı kuzum benim öyle olurdu mesela
İnşallah kuzum ya. 15i yapıcam diyordun istersen yarın yap test reglin gelmezse, hem yerleşmeyse doktora gidersin belki ilaç filan verir tutunsun diyeAynen canim lekelenme ile basliyor normalde. Ama bu defa kesiliyor gibi kahverengiye döner gibi oldu. Insallah kesilir de gebelik yerlesme kanamasidir.
Canım inşallah gebeliktirAynen canim lekelenme ile basliyor normalde. Ama bu defa kesiliyor gibi kahverengiye döner gibi oldu. Insallah kesilir de gebelik yerlesme kanamasidir.
Ben de yarim saat once kan verdim sonucu bekliyorum heyecanlaEvet evet verdimm yukarıda yazmıştım diye tekrar yazmamıştım. 2 gün önce 7,81 çıktı yarın doktora gideceğim
Heyecanla bekliyoruz sonucunuuuuBen de yarim saat once kan verdim sonucu bekliyorum heyecanlakac olmasi gerekir su an bilginiz var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?