Nisan-Mayıs-Haziran 2025 gebelik planlayanlar ✨✨

Kızlar merhaba aktif kimse varmı bilmiyorum testimi yorumlayabilirmisiniz. Artimet erken gebelik testi yaptım. Herkes yalancı çıkarıyor dediği için umutlanamadim. Regle 4 gün var.

Eklentiler

• 1000048099.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 65
Kızlar merhaba aktif kimse varmı bilmiyorum testimi yorumlayabilirmisiniz. Artimet erken gebelik testi yaptım. Herkes yalancı çıkarıyor dediği için umutlanamadim. Regle 4 gün var.
yine de kan testi vermeye değer bir çift çizgi gibi.

yine de kan testi vermeye değer bir çift çizgi gibi.
Bı silik çizgilerden o kadar çok çektim ki aylardır. Bu ay ilk defa klomen ve duphaston kullandım geçen ay da hsg cektirmistim. Daha önceki silik testlerin içinde bu en gözle görünür olanıydı. Ama artimet olunca da güvenemiyorum. Eczanede sadece bu varmış mecbur aldım.

ben gebelik testlerine pek güvenmediğim için kan testini daha mantıklı buluyorum aslında zaten, o yüzden bilemedim ne diyim, başka testin var mı?

ben gebelik testlerine pek güvenmediğim için kan testini daha mantıklı buluyorum aslında zaten, o yüzden bilemedim ne diyim, başka testin var mı?
Artimet o da 2 tane almıştım. Bir de normal kaset test var ama erkendir daha diye onu yapmamıştım. Günümü bekleyip kan vericem ama önden fikri olan var mı diye sorayım dedim

Benim testim negatif çıktı Regliye 4 gün var, olsa çıkardı zaten. Regli olcam sanırım

kızlar dün de silik çizgiydi var mı sanki bişeyler bugün bat günüm

Eklentiler

• image.webp
    76,5 KB · Görüntüleme: 62
Ekimden beri deniyorduk artik uzulmeye baslamistim. Hatta bugun test sonucu kadar o yarim saat icinde infertilite için randevu bakiyordum

insallah guzel sonuclar alirsin sen de ama olmazsa da saldiginda oluyor gibi duruyor
Bizde Kasım'da denemeye başladık 2. İçin Aralık ayı boş geçti 5.deneme buay cokta üstelemiyorum aslında ben 7 yıl ara verdik diye biraz tedirgin olmuştum ama doktor hersey normal dedi hazirana kadar deneyin dedi bize yine olmazs sanırım eşimden sperm testi isteycek doktorda diyor zaten 6 ay 1 yıl içinde gebelik şansı daha yüksek olyormuş biz stres yapamadığımız sürece aynen beklentiye girmeyinve hemen olyor bence herkez öyle diyor genelde hamile kalanlar

Kızlarcım selam beni de ekler misinizzzzzz. 27 mart sat , bat 26 nisan. İlk kez denedik yumurtlama gününü tutturduk diye umut ediyorum. yumurtlama dönemim bitmesine rağmen göğüskerime dokundukca acıyor regl olma hissiyatı var ve iki gündür sanki üşütmüşüm gibi bir mide bulantısı var. Bilemiyorum tabiii kendimi dinlendiğim için olabilir. Bakalım bekleyelimm

Hepimiz icin hayirlisi ile guzel haberler olur umarim tez zamanda

3. Gün hormonlar daha net çıkar rahim filmi de adet bitiminde çekiliyor. Yani kanaminiz epey bitecek hafif lekelenmede de çekiliyor diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…