listeye +nı koyucam dayanamıycammm valla, tebrik ederim gayet net çıkmışCok tesekkur ederim umarim vardirbu aksam kan verecegim esim gelince
yine de kan testi vermeye değer bir çift çizgi gibi.Kızlar merhaba aktif kimse varmı bilmiyorum testimi yorumlayabilirmisiniz. Artimet erken gebelik testi yaptım. Herkes yalancı çıkarıyor dediği için umutlanamadim. Regle 4 gün var.
Bı silik çizgilerden o kadar çok çektim ki aylardır. Bu ay ilk defa klomen ve duphaston kullandım geçen ay da hsg cektirmistim. Daha önceki silik testlerin içinde bu en gözle görünür olanıydı. Ama artimet olunca da güvenemiyorum. Eczanede sadece bu varmış mecbur aldım.yine de kan testi vermeye değer bir çift çizgi gibi.
ben gebelik testlerine pek güvenmediğim için kan testini daha mantıklı buluyorum aslında zaten, o yüzden bilemedim ne diyim, başka testin var mı?Bı silik çizgilerden o kadar çok çektim ki aylardır. Bu ay ilk defa klomen ve duphaston kullandım geçen ay da hsg cektirmistim. Daha önceki silik testlerin içinde bu en gözle görünür olanıydı. Ama artimet olunca da güvenemiyorum. Eczanede sadece bu varmış mecbur aldım.
ben gebelik testlerine pek güvenmediğim için kan testini daha mantıklı buluyorum aslında zaten, o yüzden bilemedim ne diyim, başka testin var mı?
Artimet o da 2 tane almıştım. Bir de normal kaset test var ama erkendir daha diye onu yapmamıştım. Günümü bekleyip kan vericem ama önden fikri olan var mı diye sorayım dedimben gebelik testlerine pek güvenmediğim için kan testini daha mantıklı buluyorum aslında zaten, o yüzden bilemedim ne diyim, başka testin var mı?
benim sonradan sağlıklı ilerlemeyen gebeliğimde 3 gün önce yaptığım test negatif çıkmıştı, vallah çıkmayadabilir ben bilmemBenim testim negatif çıktıRegliye 4 gün var, olsa çıkardı zaten. Regli olcam sanırım
Ben önceki gebeliğimi 6 gün önce öğrendim o yüzden çıkarbenim sonradan sağlıklı ilerlemeyen gebeliğimde 3 gün önce yaptığım test negatif çıkmıştı, vallah çıkmayadabilir ben bilmem
Bizde Kasım'da denemeye başladık 2. İçin Aralık ayı boş geçti 5.deneme buay cokta üstelemiyorum aslında ben 7 yıl ara verdik diye biraz tedirgin olmuştum ama doktor hersey normal dedi hazirana kadar deneyin dedi bize yine olmazs sanırım eşimden sperm testi isteycek doktorda diyor zaten 6 ay 1 yıl içinde gebelik şansı daha yüksek olyormuş biz stres yapamadığımız sürece aynen beklentiye girmeyinve hemen olyor bence herkez öyle diyor genelde hamile kalanlarEkimden beri deniyorduk artik uzulmeye baslamistim. Hatta bugun test sonucu kadar o yarim saat icinde infertilite için randevu bakiyordum
insallah guzel sonuclar alirsin sen de ama olmazsa da saldiginda oluyor gibi duruyor
Sanki cok silik var gibi kuruma degilse yarında adet olmassanız tekrar yapın inşallah vardırkızlar dün de silik çizgiydi var mı sanki bişeyler bugün bat günüm
Valla ben gördüm sanki çizgikızlar dün de silik çizgiydi var mı sanki bişeyler bugün bat günüm
çarşambaya kadar olmazsa kan vereceğim inşallahSanki cok silik var gibi kuruma degilse yarında adet olmassanız tekrar yapın inşallah vardır
hadi inşallahValla ben gördüm sanki çizgi
Ayyyylisteye +nı koyucam dayanamıycammm valla, tebrik ederim gayet net çıkmış
Hepimiz icin hayirlisi ile guzel haberler olur umarim tez zamandaBizde Kasım'da denemeye başladık 2. İçin Aralık ayı boş geçti 5.deneme buay cokta üstelemiyorum aslında ben 7 yıl ara verdik diye biraz tedirgin olmuştum ama doktor hersey normal dedi hazirana kadar deneyin dedi bize yine olmazs sanırım eşimden sperm testi isteycek doktorda diyor zaten 6 ay 1 yıl içinde gebelik şansı daha yüksek olyormuş biz stres yapamadığımız sürece aynen beklentiye girmeyinve hemen olyor bence herkez öyle diyor genelde hamile kalanlar
Anladm canm teşekkür ederimIste asilama, tup bebek vs takibi icin hastanelerde kadin dogumcularin infertilite (kadin kisirligi) takip eden bolumleri oluyormus. Onlara bi gorunup gerekli tedavilere baslanmasini danisacaktim canim
3. Gün hormonlar daha net çıkar rahim filmi de adet bitiminde çekiliyor. Yani kanaminiz epey bitecek hafif lekelenmede de çekiliyor diye biliyorum.Kizlar bisey sorucam ben bugun yine adet olurum diye hastaneden randevu almıştım ama olmadım muhtemelen yarin olurum sorun olur mu gitmisken prolaktin hormonu falan baktirmak istiyorum bide bu ay için rahim filmi cektirmek için randevuyu adet zamanima denk getireyim demiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?