Nisan-Mayıs-Haziran 2025 gebelik planlayanlar ✨✨

Merhaba beni de ekler misiniz sat 5mart bat 3 nisan. Hafif göğüs ağrım ve kasık ağrım var dün test yaptım negatif çıktı. Bu ay baştan başlayacağız inşallah

Selamm benide eklermisin sat 26.02.25 bat 23.03.2025. Hala adet olmadim yarin kan vermeye gidecegim ama cok ümitli degilim bu ay klomen baslicaktik bebis yoksa söktürücü verir en azindan biran once yeni döngüye girmek istiyorum. Evde test yaptim negatif cikti hep. Ovulasyon kullanmistim yumurtlamayi pik gordugum gun 21. Gun progesteron verdim bana yumurtlama olmamis dedi. Ya testler bozuktu pik gosterdi yada yeni yumurtlama oldugundan kanda cikmadi bilemiyorum :/ umarim ugurlu gelir burasi herkese

Ben de orzax inositol kullanıyorum. 1 ay önce başladım bir kutu bitti diğerine geçtim. Döngüm düzensizdir en çok da onu düzenlemek ve yumurta kalitesini arttırmak için. Bakalım etkilerini merak ediyorum. Doktor 3 ay kullan dedi. 3 ay bitince genel kan testi vereceğim

Benim bata 2 gün kaldı. Kaset test negatif yumurtlama takibi yapmıştım 15 inde pik görmüştüm. Olsa çıkardı sanırım yumurtlama sonrası 12.gün bugun

Merhaba günaydın
Beni de eklermisiniz
Sat 16 mart bat 12 nisan
94bassuk
İnşallah hepimiz pozitifle kapatırız bu topiği

günaydın kızlar
Herkesi ekledim sanıyorum. listeyi batları sıralayarak yapmaya çalıştım ama göbeğim çatladı yapana kadar bi daha yapamma sanırım aynı şeyi, bundan sonra yeni gelecek arkadaşları aşağıya ekleyeceğim. kusura bakmayın acemisiyim.

Yok yok önemli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…