- 24 Aralık 2024
- 921
- 358
- 18
Selamm benide eklermisin sat 26.02.25 bat 23.03.2025. Hala adet olmadim yarin kan vermeye gidecegim ama cok ümitli degilim bu ay klomen baslicaktik bebis yoksa söktürücü verir en azindan biran once yeni döngüye girmek istiyorum. Evde test yaptim negatif cikti hep. Ovulasyon kullanmistim yumurtlamayi pik gordugum gun 21. Gun progesteron verdim bana yumurtlama olmamis dedi. Ya testler bozuktu pik gosterdi yada yeni yumurtlama oldugundan kanda cikmadi bilemiyorum :/ umarim ugurlu gelir burasi herkeseMerhaba kızlar,
Mart ayı bitmek üzere, nisan ayına yeni heyecanlar yeni umutlarla girelim diye yeni topic açmak istedim.
Konuya dair ilk topicim, umarım herkese şans getirsin.
Listeye eklenmek için beni etiketleyerek son adet tarihinizi ve beklenen adet tarihinizi yazarsınız hemen ekleyebilirim
Kullanıcı Son Adet Tarihi Beklenen Adet Tarihi Gebelik durumu 94bassuk
@Meleksuyar 25.03.2025 21.04.2025
Ben de orzax inositol kullanıyorum. 1 ay önce başladım bir kutu bitti diğerine geçtim. Döngüm düzensizdir en çok da onu düzenlemek ve yumurta kalitesini arttırmak için. Bakalım etkilerini merak ediyorum. Doktor 3 ay kullan dedi. 3 ay bitince genel kan testi vereceğimBenim ovulasyon döngümün 22-27 günleri arasında bi gün oluyor genelde düzensiz. Geçen ay morlife inositol kullanmıştım. Hormon sonuçlarım iyi geldi bence etki etti. Bu ay da ocean inositol kullanıyorum inşallah ovulasyonu biraz öne çeker ve sağlıklı yumurtaya katkı sağlarbi de eşime oceanın koenzim q10 multivitaminini aldım. Siz neler yapıyorsunuz bu ay katkı olarak
İyiyim bende canım yumurtlama takibi yaptım beklemedeyimİyiyim canım çok şükür sen nasılsıninşallah burdan anneler grubuna geçeriz
Merhaba kızlar,
Mart ayı bitmek üzere, nisan ayına yeni heyecanlar yeni umutlarla girelim diye yeni topic açmak istedim.
Konuya dair ilk topicim, umarım herkese şans getirsin.
Listeye eklenmek için beni etiketleyerek son adet tarihinizi ve beklenen adet tarihinizi yazarsınız hemen ekleyebilirim
Kullanıcı Son Adet Tarihi Beklenen Adet Tarihi Gebelik durumu 94bassuk
@Meleksuyar 25.03.2025 21.04.2025
Ooohhh inşallah yeni grubun enerjisiyle bi titreyip kendimize geliriz kızlaaarrr :)
Canım 14 e kadar çıkabiliyor diye biliyorumBenim bata 2 gün kaldı. Kaset test negatifyumurtlama takibi yapmıştım 15 inde pik görmüştüm. Olsa çıkardı sanırım yumurtlama sonrası 12.gün bugun
Benim 0.57 canım. Tüp bebeğe başladımAmh düşük olup da deneyen var mı kızlar
Yok yok önemli değilgünaydın kızlar
Herkesi ekledim sanıyorum. listeyi batları sıralayarak yapmaya çalıştım ama göbeğim çatladı yapana kadarbi daha yapamma sanırım aynı şeyi, bundan sonra yeni gelecek arkadaşları aşağıya ekleyeceğim. kusura bakmayın acemisiyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?