Nisan-Mayıs-Haziran 2025 gebelik planlayanlar ✨✨

Kızlar allah aşkıma sol göğüsüme iğne batıyor gibi üst bacaklarıma falan hala adet olmadım pcosfan olabilir mi başka bir hadtalık habercisi mi

Kızlar allah aşkıma sol göğüsüme iğne batıyor gibi üst bacaklarıma falan hala adet olmadım pcosfan olabilir mi başka bir hadtalık habercisi mi
Pcostan bende de var çünkü ordan biliyorum. Bence inositole başla bana iyi geldi özellikle hormonlara

Kızlar Pazar günü ovulasyon testim pik yapmıştı son testim olduğu için başka test yapamadım. Dün veya bugün çatlar diye düşünüyordum. Bugün randevum vardı sağ yumurtalığımda 20mm yumurtam varmış hala çatlamamış yani.. Perşembe tekrar çatlayıp çatlamadığına bakılacak. Niye çatlamadı acaba 3 gündür?

Ne kadar denediniz
Yaklaşık bir senelik bir süreçti 2023 Aralık ayinda doktora gitmeye başladım ki ben ergenliğimden beri Pcos için giderim sonra 2024 Eylül ayinda hamile kaldım ama 2024 yılının Haziran ayindan itibaren full spor diyet (kilolu olmama rağmen) birde inositol kullandım Eylül ayinda da hamile olduğumu öğrendim malesef kürtaj oldum boş gebelikten sonra çok şükür 2025 yılının başında tekrar gebe kaldım ama gerçekten vitamine dikkat ettim sağlıklı beslendim kesinlikle doktorum ne derse onu yaptım ve stresi bıraktım aman olursa olur Allah nasip ederse olur dedim bence bu süreçte en önemli şey ruh ve beden sagligi

Maşallah inşallah sağlıkla kucağınıza alıtsınız benim kilo sorunum yok 26 yaşındayım 55 kiloyum ama söylediklerinize dikkat edeceğim içimdeki çiçek açtırdınız dünden beri herkes senin sadece tedaviyle çovuğın olur deyip durdu beslenmede neye dikkat ettiniz

Ben ergenliğimden beri buna maruz kalıyorum bende 27 yaşındayım şuan ve çocuk istemediğim dönemde de istediğim zamanda da hep senin vitaminin yok diyerek çok fazla kişiden psikolojik baskı gördüm kaç gece ağlayarak uyudum artık eşim beni o insanlarla görüştürmedi çok zordu ama sonra kendime odaklandım diyet dediğimde sağlıklı besinler tüketmek paketli gıda yememek inşallah hayırlısıyla olur böyle pcoslu insanları gördükçe yazmaya çalışıyorum hep insanları bu pcosla korkuttular halbuki çok yaygın sadece bizim daha çok dikkat etmemiz gerekiyor hakkınızda hayırlısı inşallah
Ayrıca tedaviyle de hamile kalınması gerekiyorsa öyle olur insanlar çok büyütüp baskı yapıyor imkan varsa her şey kullanılmalı ben böyle düşünüyorum birkaç ay daha olmasa bende tedaviye başlayacaktım ve çok normal bir süreç bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…