Nisan-Mayıs-Haziran 2025 gebelik planlayanlar ✨✨

Ben ergenliğimden beri buna maruz kalıyorum bende 27 yaşındayım şuan ve çocuk istemediğim dönemde de istediğim zamanda da hep senin vitaminin yok diyerek çok fazla kişiden psikolojik baskı gördüm kaç gece ağlayarak uyudum artık eşim beni o insanlarla görüştürmedi çok zordu ama sonra kendime odaklandım diyet dediğimde sağlıklı besinler tüketmek paketli gıda yememek inşallah hayırlısıyla olur böyle pcoslu insanları gördükçe yazmaya çalışıyorum hep insanları bu pcosla korkuttular halbuki çok yaygın sadece bizim daha çok dikkat etmemiz gerekiyor hakkınızda hayırlısı inşallah 🙏
Ayrıca tedaviyle de hamile kalınması gerekiyorsa öyle olur insanlar çok büyütüp baskı yapıyor imkan varsa her şey kullanılmalı ben böyle düşünüyorum birkaç ay daha olmasa bende tedaviye başlayacaktım ve çok normal bir süreç bu
Teşekkür ederim Allah sizden razı olsun💝

Hayır hemen çıkmadı canım akşam baktığımda fark ettim ya da vardı sonradan daha belirgin oldu başka test yaptım after 10 erken kalem test diye hiç duymamıştım onda bişey göremedim. Ama bu albi kaset test
Bugün yine albi alıp yapsam mı?
Ozman bekleyin birkaç gün daha adet olmazsanız yapın bence
İşte ben de araştırdım ama anlayamadım neden böyle söylediğini dediğiniz gibi başka bir doktora geçeceğim ama yumurtalıkta çatlamamış bir yumurta kiste dönmüş ona mj bağladı bilemiyorum
Yok cnm onunla alaklı degil her insanda olabilen bişey Şubat ayında benimde 2 tane yumurta vardı biri cstlamış digeri çatlamayıp kiste dönüşmüştü Mart'ta gittigimde tekrar kendiliğinden kayboldu yumurta kistleri önemli degil regl ile atılıyor ilaçta kullanman gerekmiyor kalitesiz gelişen yumurta çatlamıuormuş doktorum öyle demişti

Benim çatlamdan 8 gün geçti biliyorum erken ama sabah ağzımda metal tadıyla uyanınca dayanamayıp test yaptım. Meme hassasiyeti ve dolgunluğu da arttı. Test awox
Cnm henüz cok erken varsada cıkmaz bu awoks bu ay herkezde silik çıkardı hep 12.gün de yap vsrsada yoksada çıkar birde kaset test yap derim

Kızlar allah aşkıma sol göğüsüme iğne batıyor gibi üst bacaklarıma falan hala adet olmadım pcosfan olabilir mi başka bir hadtalık habercisi mi
Adetin sökülemedigi için cnm gögüs hassaslıgınds degerlerin yüksek olduğu için olabilir yürüyüş yap ve biran önce adet söktürücü al 2 ay olcak senin neredeyse

Kızlar Pazar günü ovulasyon testim pik yapmıştı son testim olduğu için başka test yapamadım. Dün veya bugün çatlar diye düşünüyordum. Bugün randevum vardı sağ yumurtalığımda 20mm yumurtam varmış hala çatlamamış yani.. Perşembe tekrar çatlayıp çatlamadığına bakılacak. Niye çatlamadı acaba 3 gündür?
Yürüyüş yapın ve günde 2 3 tane havuç yiyin

Yok cnm onunla alaklı degil her insanda olabilen bişey Şubat ayında benimde 2 tane yumurta vardı biri cstlamış digeri çatlamayıp kiste dönüşmüştü Mart'ta gittigimde tekrar kendiliğinden kayboldu yumurta kistleri önemli degil regl ile atılıyor ilaçta kullanman gerekmiyor kalitesiz gelişen yumurta çatlamıuormuş doktorum öyle demişti
Beklemek niyetindeyim bende zaten. Bir yandan da çok umutlanmadan kan vereyim ümidim bitsin diyorum😔 yoğun beyaz akıntı var kesilmedi hiç.

kızlar günaydın sonuçlarım çıkmış acaba analyan var mı babylovee babylovee eva0108 eva0108
Canim pcosun var. Demis miydi dr.
Prolaktin buraz yüksek ama ona ilac vermeyebilir belki sanmıyorum.
Su an aktif yumurtan da var degerlendir sen. Yada yeni catlamis bir yumurtan var. Bugunu yarını degerlendir bence.
Degerlerin iyi endise etme. Yalnizca pcos var.

Napayım cnm okul ders ev işi arası mekik dokuyorum😀 gün aşırı ilişki devam ediyoruz henüz yumurta catlamadı 13.gündeyim 2 güne olur diye düşünüyorum 2gün daha üst üste deneyip sonra yine gün aşırı devsm edecegim buayda böyle olsun bakalım ne olacak 😊 sen naptın kaç gün kaldı regl
Test yapiyor musun kuzuu.
Ay test yapsan surekli iliski zorunlulugu kalkiyor biraz aslinda 😅 diger türlü sürekli eslerden faydalanmaya calisir gibi dolasiyoruz 😁
Canim benimde test günü 15i fln heralde. Bakalim beklemedeyim bende. Akintim artti bugun anlayamadim. Normalde bat yaklasinca olurdu ama bu ay epey erken basladi

Ayy aynı beni anlatıyorsun canım artık umutlanmak istemiyorum. Dün gecede sol kasigimda kramp oluştu ama artık kendimi dinlemek istemiyorum. Zaten çoğu belirti adetle aynı. Ne zaman umutlansam sonu hüsran. Arkadaşların dediğine göre çatlamadan 14 gün sonra adet olmam lazımmış öyle olunca Nisan 15 e Kadar adet beklemem gerekiyor. Ayın 15 inde de hacamat yaptırmayi düşünüyorum ama bakalım rabbimin vardır bir bildiği diyorum verirse de vermezse de elhamdülillah 💕
Canim o zaman test yapmadan hacamat falan yaptirma sakın. Hatta kan testi yapip da yaptir. Cok tehlikeli olur.
Test günlerimiz ayni sayilir. Benimde 15i gibi fln test günüm. Insallah pozitif görürüz de 🥲🙏 insan umutlanmaya korkuyor gerçekten yaa.. var mi hissettigin belirti falan birsey

Benim çatlamdan 8 gün geçti biliyorum erken ama sabah ağzımda metal tadıyla uyanınca dayanamayıp test yaptım. Meme hassasiyeti ve dolgunluğu da arttı. Test awox
Awoxa olan bu ay epey azaldi kuzu ama bilemedim tabi. Cizgi bende görüyorum. Sen bir iki gune tekrar test yap bence 😍 ne zaman catlaman olmustu. Test günlerimiz ayni gibi geldi

Anladım canım, doktor tüp bebek için yönlendirdi doktorun aşılama ya da başka tedaviler için yol çizer dedi

Test yapiyor musun kuzuu.
Ay test yapsan surekli iliski zorunlulugu kalkiyor biraz aslinda 😅 diger türlü sürekli eslerden faydalanmaya calisir gibi dolasiyoruz 😁
Canim benimde test günü 15i fln heralde. Bakalim beklemedeyim bende. Akintim artti bugun anlayamadim. Normalde bat yaklasinca olurdu ama bu ay epey erken basladi
Yok cnm yapmadım ateşi ve akıntıyı takip ediyorum gidemedim almaya bir türlü internetten söylesem geç kaldım artık vala buay ben hiç yanaşmadan sürekli kendi yanaşıyor bnde anlamdım😂bana gerek kalmadı 2 güncük daha olsun yeter bence artık buay bilerek böyle denemek istedim gecen pek ilişki yaşayamadık ramazandan ötürü oda onun acısını çıkartıyor heralde 😂 😂 her ay bünyemiz degişiyor ya sürekli değişik birşeyler yaşıyoruz inşallah pozitifi görürsün buay cnm🙏🏻

Canim pcosun var. Demis miydi dr.
Prolaktin buraz yüksek ama ona ilac vermeyebilir belki sanmıyorum.
Su an aktif yumurtan da var degerlendir sen. Yada yeni catlamis bir yumurtan var. Bugunu yarını degerlendir bence.
Degerlerin iyi endise etme. Yalnizca pcos var.
Evet dr pcos var dedi rahim duvarın çok kalınlaşmış yumurtalıkların normalden büyük dedi adet olman lazım dedi yarın tekrar gideceğim ilaç verecek

Canim o zaman test yapmadan hacamat falan yaptirma sakın. Hatta kan testi yapip da yaptir. Cok tehlikeli olur.
Test günlerimiz ayni sayilir. Benimde 15i gibi fln test günüm. Insallah pozitif görürüz de 🥲🙏 insan umutlanmaya korkuyor gerçekten yaa.. var mi hissettigin belirti falan birsey
Dün sadece ağzımın tadı değişik geldi gece yatarken de sol kasigimda kramp tarzında bir ağrı vardı göğüsler şişti o kadar ama bunlar adet belirtileri de canım. 15 ine kadar olmazsam zaten kesin hamileyim derim ama değerlendiremedim ki çatlamayi da nasıl olsun diyorum. Hislerimle beynim savaş içinde resmen. Son 2 aydır da adetim 4 gün geç geliyor. Bu ay da normalde 7 sinde oluyordum geç gelir diye düşünüyorum 9 u olur dedim ama çatlamadan 14 gün sonra adet olacaksam buda 15 ine denk gelir ay kafam çorba oldu 😁

Dün sadece ağzımın tadı değişik geldi gece yatarken de sol kasigimda kramp tarzında bir ağrı vardı göğüsler şişti o kadar ama bunlar adet belirtileri de canım. 15 ine kadar olmazsam zaten kesin hamileyim derim ama değerlendiremedim ki çatlamayi da nasıl olsun diyorum. Hislerimle beynim savaş içinde resmen. Son 2 aydır da adetim 4 gün geç geliyor. Bu ay da normalde 7 sinde oluyordum geç gelir diye düşünüyorum 9 u olur dedim ama çatlamadan 14 gün sonra adet olacaksam buda 15 ine denk gelir ay kafam çorba oldu 😁
Takvimi atayım bak bi canım babylovee babylovee

Back
X