Nisan-Mayıs-Haziran 2025 gebelik planlayanlar ✨✨

Canım benim şu fotoğrafa bakar mısın sanki hayalet bir çizgi görüyorum ya da görmek istiyorum

Eklentiler

• IMG_20250408_013924_583.webp
    24 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG_20250407_161213_782.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG_20250407_161201_230.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 45
Merhaba beni de ekler mısınnn 19.02.2025 son regl tarihim gebelik oldu fakat bugün itibariyle kimyasala döndü ve regl tarihim 8.04.2025. Allah isteyen herkese en sağlıklısı hayırlısıyla versin inşallah

İlaçla düşer ama demi sıkıntılı bir durum mu
Evet düşüyor ilaçla süt koruyor muhabbeti burdan geliyor süt hormonların yükselmiş gebe kalmaya çalışırken yüksek olması gebe kalmayı zorlaştıyor nekdar düşük olursa okadar iyi demek degerin yükselmesi hamile olanlarda istenen bir durum

Canım benim şu fotoğrafa bakar mısın sanki hayalet bir çizgi görüyorum ya da görmek istiyorum
Cnm resimler net degil ama silik var gibi hemenmi cıktı bu testte ben hiç kuruma çizgisi yaşamadım güvendiğim bir test baska testin varsa tekrarla istersen

Ya geçen ya gittiğimde de 32 idi doktor önemli değil dedi anlayamadım valla
Nasıl önemli bulmaz bnce doktorunuzu degiştirin ve ilaç kullanmaya başlayın biran önce

Eklentiler

• IMG_20250408_133337.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG_20250408_133320.webp
    31,1 KB · Görüntüleme: 36
Kızlar evdeyken en azından dar kıyafet giymeyin sütyen hiç takmayın sütyenle uyumayın ve pamuklu iç çamaşır kullanmaya özen gösterin adet dönemlerinde Orkid üstüne mutlaka pamuklu bir bez koyun her seferinde degiştirin orkidlerde De kimyasal var sürekli tahriş ediyor oyüzden

Ben onceden soylemistim ama eklenmemiss
Sat: 14.03.2025
Bat: 10.04.2025

Cnm resimler net degil ama silik var gibi hemenmi cıktı bu testte ben hiç kuruma çizgisi yaşamadım güvendiğim bir test baska testin varsa tekrarla istersen
Hayır hemen çıkmadı canım akşam baktığımda fark ettim ya da vardı sonradan daha belirgin oldu başka test yaptım after 10 erken kalem test diye hiç duymamıştım onda bişey göremedim. Ama bu albi kaset test
Bugün yine albi alıp yapsam mı?

Nasıl önemli bulmaz bnce doktorunuzu degiştirin ve ilaç kullanmaya başlayın biran önce
İşte ben de araştırdım ama anlayamadım neden böyle söylediğini dediğiniz gibi başka bir doktora geçeceğim ama yumurtalıkta çatlamamış bir yumurta kiste dönmüş ona mj bağladı bilemiyorum

Beni de ekler misin lütfeen. Bu ay Letu kullandım çatlatma iğnesi olacağım duruma göre.
Sat: 3 Nisan
Bati: 1 Mayıs

Benim çatlamdan 8 gün geçti biliyorum erken ama sabah ağzımda metal tadıyla uyanınca dayanamayıp test yaptım. Meme hassasiyeti ve dolgunluğu da arttı. Test awox

merhaba,
sat 8 nisan bat tahmini 9-10 mayıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…